Peta-Biker Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Máš nejlepší Suby, pardon SD :-). Pro mě jasně nejlepší R.
panedge Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Pro me to je stejny jako suby bez lupy,ale presto ti gratuluju
Peta-Biker Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Pro me to je stejny jako suby bez lupy,ale presto ti gratuluju pouzdro je daleko vyšší a mají héliák na boku.
Návštěvník dlubix Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Pro me to je stejny jako suby bez lupy,ale presto ti gratuluju Pocit na ruce je znich uplně jinej než ze starejch Sub, GMT nebo Exp. Porovnávam co jsem měl. Nejsou to takový chrastítka :-)
panedge Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Chlapci vim o vsech rozdilech,nezapomente,ze jsem to trosku studoval,kdyz sem jeste touzil po Rolexu.Dlubixi ja mit ruku jako ty,tak v tom Rolexu uz frcim davno:-)
Návštěvník dlubix Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Chlapci vim o vsech rozdilech,nezapomente,ze jsem to trosku studoval,kdyz sem jeste touzil po Rolexu.Dlubixi ja mit ruku jako ty,tak v tom Rolexu uz frcim davno:-) Já mít ruku jako ty, tak už mam 312ky
volfda Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Jo, to dává smysl, gratuluju Nedáme v pátek kafe?
Návštěvník dlubix Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Jo, to dává smysl, gratuluju Nedáme v pátek kafe? Kdypa tu budeš?
volfda Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Kdypa tu budeš? Od rána, ale musím na fakultu, tak nějak dopoledne, cca. kolem 10h by to bylo v pohodě...
Návštěvník dlubix Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Od rána, ale musím na fakultu, tak nějak dopoledne, cca. kolem 10h by to bylo v pohodě... To by asi šlo... :-)
kloubik Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 gratulace, už jsem si říkal, jestli jsi zanevřel na forum nebo našel nějaký definitivní žádné příspěvky, SZ nešly doručit... :-) ale vidím že rolex kolotoč pokračuje, ještě jednou gratulace...
panedge Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Kurnik ja chci taky chodit s chronoblaznama na kafe-ale kdepak ja budu samotec v Krkonosich :-( Tady uvidim SD jednou za 20 let na 5 sekund na naky nemecky ruce
Návštěvník dlubix Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 gratulace, už jsem si říkal, jestli jsi zanevřel na forum nebo našel nějaký definitivní žádné příspěvky, SZ nešly doručit... :-) ale vidím že rolex kolotoč pokračuje, ještě jednou gratulace... To je pravda. Musel jsem zvládnout důležitou a náročnou životní situaci, která vyžadovala zvýšenou koncentraci.
Street Glide Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 ....no jo no,seděj Ti jako pr.....del na hr.....nec :-))))......to bude "ital" koukat až Ti to bakule heliovylejvákem vyjede z podrukávu :-))) D.
Arthur N. Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 rolexu ještě nerozumím:), ale doufám, že je uvidím než je zase pošleš do světa:)ať dělají radost!!!
Návštěvník dlubix Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Uvidíš,... neboj Už ani nevim, co dalšího nebo jinýho bych si měl koupit.
Jarett Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Uvidíš,... neboj Už ani nevim, co dalšího nebo jinýho bych si měl koupit. Gratulace ... a další je už jen SDDS
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se