Přejít na obsah

Rolex SD 16600

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix
Odesláno

Pro me to je stejny jako suby bez lupy,ale presto ti gratuluju

Pocit na ruce je znich uplně jinej než ze starejch Sub, GMT nebo Exp. Porovnávam co jsem měl. Nejsou to takový chrastítka :-)

Odesláno

Chlapci vim o vsech rozdilech,nezapomente,ze jsem to trosku studoval,kdyz sem jeste touzil po Rolexu.Dlubixi ja mit ruku jako ty,tak v tom Rolexu uz frcim davno:-)

Návštěvník dlubix
Odesláno

Chlapci vim o vsech rozdilech,nezapomente,ze jsem to trosku studoval,kdyz sem jeste touzil po Rolexu.Dlubixi ja mit ruku jako ty,tak v tom Rolexu uz frcim davno:-)

Já mít ruku jako ty, tak už mam 312ky :D

Návštěvník dlubix
Odesláno

Jo, to dává smysl, gratuluju ;) Nedáme v pátek kafe?

Kdypa tu budeš?

Návštěvník dlubix
Odesláno

Od rána, ale musím na fakultu, tak nějak dopoledne, cca. kolem 10h by to bylo v pohodě...

To by asi šlo... :-)

Odesláno

gratulace, už jsem si říkal, jestli jsi zanevřel na forum nebo našel nějaký definitivní Posted Image žádné příspěvky, SZ nešly doručit... :-) ale vidím že rolex kolotoč pokračuje, ještě jednou gratulace...

Odesláno

Kurnik ja chci taky chodit s chronoblaznama na kafe-ale kdepak ja budu samotec v Krkonosich :-( Tady uvidim SD jednou za 20 let na 5 sekund na naky nemecky ruce

Návštěvník dlubix
Odesláno

gratulace, už jsem si říkal, jestli jsi zanevřel na forum nebo našel nějaký definitivní Posted Image žádné příspěvky, SZ nešly doručit... :-) ale vidím že rolex kolotoč pokračuje, ještě jednou gratulace...

To je pravda. Musel jsem zvládnout důležitou a náročnou životní situaci, která vyžadovala zvýšenou koncentraci.

Odesláno

....no jo no,seděj Ti jako pr.....del na hr.....nec :-))))......to bude "ital" koukat až Ti to bakule heliovylejvákem vyjede z podrukávu :-)))

D.

Odesláno

rolexu ještě nerozumím:), ale doufám, že je uvidím než je zase pošleš do světa:)

ať dělají radost!!!

Návštěvník dlubix
Odesláno

Uvidíš,... neboj :) Už ani nevim, co dalšího nebo jinýho bych si měl koupit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...