jožko Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Zdravím Vás. Dostali sa mi do zbierky 2 kúsky, podľa veľkosti dámskych hodiniek.Oba so zarućakmi,na ktorých ale je nápis:"Na pánske náramkové hodinky".Je to v poriadku?Balilo a predávalo sa to takto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) Ohledne tech sportu - skoda, ze ta krabicka ma vybrany ten vnitrek :-( Originál krabička PS1 vypadá uvnitř pod vystýlkou takto: Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem Nirmalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Holka, já před tebou opětovně smekám!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Přidám svůj poslední úlovek z Poděbrad , byla tam chudák zaprášená jako suvenýr v recepci jednoho hotelu včetně hodinek . Po " vyztužení" a vyčištění zkřehlé plastové výplně jsem zatím vložil nepůvodní hodinky , původní jsou ty druhý, rozpad se jim původní řemínek doslova na prach :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Tak hlásím, že jsem štastným majitelem sytě žluté rakvičky Prim. Foťák nemám, tak přidám původní inzerátovou fotku. Nic není nemožné! Dnes se mi podařilo sehnat rakvičku v růžové barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 (upraveno) Gratuluji , takže zatím pět barev . Až bude chvilka, dej prosím fotku . Upraveno 3. května 2016 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Nedávno jsem se hrabal ve starých papírech a našel mezi nimi i záruční list ke svým hodinkám PRIM - QUARTZ, které jsem si ještě coby student koupil v únoru 1989: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Paráda....já si v 87 kupoval U Anděla na Praze 5 v klenotách tah na Primky za 120,- Kč...tenkrát na mě coby puberťáka dost peněz. Dodnes tam je prodejna se šperkama a hodinkama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Paráda....já si v 87 kupoval U Anděla na Praze 5 v klenotách tah na Primky za 120,- Kč...tenkrát na mě coby puberťáka dost peněz. Dodnes tam je prodejna se šperkama a hodinkama.. Jojo, tahy něco stály. Taky jsem si jeden kupoval. V roce 1984 k digitálním Primkám s překlápěčkou. Dost ty hodinky pozvedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Tak sháním ještě zelenou ,červenou ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 ještě je oranzova rakvicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Černá mi leží doma, ale nemá vnitřek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 oranzova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Asi to zde patří jen okrajově.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 oranzova Gratuluji, tu jsem ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Asi to zde patří jen okrajově.. Nejsem si jistý, jestli tohle není MPM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Není, dokonce jsi ho z návštěvy Eltonu sám přivezl a pak jsi mi ho dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 To je ten samý? Tak to jsem asi fakt slepejš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Zdravím. Mám prosbu dostal jsem se k nějakým krabičkám se záručním listem na kterém je napsaný typ hodinek 683483 tak jestli by jste mi neporadili jaké primky mám dát do krabičky aby to souhlasilo.Předem děkuju za odpověd.Prim bibli budu mít až na podzim.Primkáč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Toto sú ony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se