Přejít na obsah

PRIM - záruční listy, návody a krabičky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 321
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

Zdravím,

nevím, asi to sem nepatří , ale podařilo se mě získat  podnikový časopis VHJ Chronotechna z roku 1960, konkrétně číslo 26.-27.  Pocit při pročítání je takový zvláštní, no tak jsem vám zatím  vyblejsknul titulní stranu a jdu číst, pokud bude zájem detailně zdigitalizuji.

post-27512-0-64758000-1439227775_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

nevím, asi to sem nepatří , ale podařilo se mě získat  podnikový časopis VHJ Chronotechna z roku 1960, konkrétně číslo 26.-27.  Pocit při pročítání je takový zvláštní, no tak jsem vám zatím  vyblejsknul titulní stranu a jdu číst, pokud bude zájem detailně zdigitalizuji.

JE zájem   :clap:   !!!

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Miroslavek mne poprosil o zpracovani scanu a zverejneni.

Bohuzel ty scany jsou dost velky a nepodarilo se mi je zkomprimovat, takze hostuju u mne na google drive

https://drive.google.com/file/d/0By61RREnDSO-LXV6SVc4bkJSMDg/view?usp=sharing

nejsem si jisty, zda jsou nascanovany vsechny strany a v jakem poradi maji byt, tak jsem trosku improvizoval.

enjoy

Zítra v háku nascenuji a pochlubím se.

Odkaz ke komentáři

Miroslavek mne poprosil o zpracovani scanu a zverejneni.

Bohuzel ty scany jsou dost velky a nepodarilo se mi je zkomprimovat, takze hostuju u mne na google drive

https://drive.google.com/file/d/0By61RREnDSO-LXV6SVc4bkJSMDg/view?usp=sharing

nejsem si jisty, zda jsou nascanovany vsechny strany a v jakem poradi maji byt, tak jsem trosku improvizoval.

enjoy

Super počtení ze záhrobí  :cool02:

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Na jednom serveru se objevilo toto.  Snad se nebudou tolik zlobit, kdyz to sem dam..... Listopad 1970 a 100 kusova overovaci serie sportu?  Bylo to tak?

Pokud je dopis pravy...   Minimalne ten dopis nesedi k nabizenym hodinkam, ktere jsou Prim Sport, nikoliv Elton Sport, jak je v dopise.

post-23443-0-83977900-1445323848_thumb.jpg

Upraveno uživatelem JZED
Odkaz ke komentáři

Navíc podle knihy od Libora byli Elton Sporty v seriích 150, a 300 ks v roce 1969.  Pak jěště další SPORT číslované, respektive ověřovací série byla dřív než podzim 1970 a číslovaná.  Tudíž ty inzerované nejspíš nebudou z ověřovací série, to by nejspíš dýnko bylo číslované.....  V každém případě mohl být Bohouš dobrý zdroj... :-)

Upraveno uživatelem JZED
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...