docent_tecka Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 nevim, zda jde o klasicky obal anebo nahradni baleni.... kazdopadne mam vic kusu, takze to bude asi něco hromadneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 nevim, zda jde o klasicky obal anebo nahradni baleni.... kazdopadne mam vic kusu, takze to bude asi něco hromadnehoto je originální balení. gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 tak jsem zjistil, ze jsou dve verzea) jedna s napisem NOVINKA na predni strane a s navodem na zadni straneb ) viz foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Též gratuluji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Krabičky na hodinky to sice nejsou, nicméně zajímavé určitě. Podařilo se mi získat krabičky na součástky s bochánkovým logem PRIM, pro mne docela kuriozita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Zdravím, nevím, asi to sem nepatří , ale podařilo se mě získat podnikový časopis VHJ Chronotechna z roku 1960, konkrétně číslo 26.-27. Pocit při pročítání je takový zvláštní, no tak jsem vám zatím vyblejsknul titulní stranu a jdu číst, pokud bude zájem detailně zdigitalizuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Zdravím, nevím, asi to sem nepatří , ale podařilo se mě získat podnikový časopis VHJ Chronotechna z roku 1960, konkrétně číslo 26.-27. Pocit při pročítání je takový zvláštní, no tak jsem vám zatím vyblejsknul titulní stranu a jdu číst, pokud bude zájem detailně zdigitalizuji.JE zájem !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Zítra v háku nascenuji a pochlubím se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 vyvesis to tu cele? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Miroslavek mne poprosil o zpracovani scanu a zverejneni.Bohuzel ty scany jsou dost velky a nepodarilo se mi je zkomprimovat, takze hostuju u mne na google drive https://drive.google.com/file/d/0By61RREnDSO-LXV6SVc4bkJSMDg/view?usp=sharing nejsem si jisty, zda jsou nascanovany vsechny strany a v jakem poradi maji byt, tak jsem trosku improvizoval. enjoy Zítra v háku nascenuji a pochlubím se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Miroslavek mne poprosil o zpracovani scanu a zverejneni.Bohuzel ty scany jsou dost velky a nepodarilo se mi je zkomprimovat, takze hostuju u mne na google drive https://drive.google.com/file/d/0By61RREnDSO-LXV6SVc4bkJSMDg/view?usp=sharing nejsem si jisty, zda jsou nascanovany vsechny strany a v jakem poradi maji byt, tak jsem trosku improvizoval. enjoy Super počtení ze záhrobí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Super počtení ze záhrobí MOC TI DĚKUJI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 (upraveno) Na jednom serveru se objevilo toto. Snad se nebudou tolik zlobit, kdyz to sem dam..... Listopad 1970 a 100 kusova overovaci serie sportu? Bylo to tak?Pokud je dopis pravy... Minimalne ten dopis nesedi k nabizenym hodinkam, ktere jsou Prim Sport, nikoliv Elton Sport, jak je v dopise. Upraveno 20. října 2015 uživatelem JZED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 prvni sporty byly ELTON, ne? nebo jak ze to nesedi? jako datace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Hodinky s dopisem nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 uz mi to docvaklo - v jinem vlakne byl i odkaz na ten inzerat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Tady to je.http://www.kralovstvihodin.cz/prim-sport-prvni-serie-s-pruvodnim-dopisem-1368 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 (upraveno) Navíc podle knihy od Libora byli Elton Sporty v seriích 150, a 300 ks v roce 1969. Pak jěště další SPORT číslované, respektive ověřovací série byla dřív než podzim 1970 a číslovaná. Tudíž ty inzerované nejspíš nebudou z ověřovací série, to by nejspíš dýnko bylo číslované..... V každém případě mohl být Bohouš dobrý zdroj... :-) Upraveno 20. října 2015 uživatelem JZED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se