straspol Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Tu "krásu" jim asi dodává to, že jich je tak málo... Já si u nich nejsem jistý, zapomněl jsem si je pořádně prohlédnout, tak vážně nevím. Ale vůbec se mi nelíbí 97, po dalších hrůzách z té doby asi nejošklivější Primky Už jsem si odvykl to soudit, protože do PRIMek se člověk pár let ,,vkoukává" , ony se mi ty 97 zpočátku taky zdály strašné, jako vlastně skoro všechny ,,televize"- a teď už jich mám skromnou sbírečku a 97 mi vrtají hlavou... i když, nedávno jsem nějak vytekl kvůli jakýmsi otřesným POLJOTům . Fakt je že jsem se naučil tu krásu vidět. Mají prostě taky něco do sebe. A proti těm POLJOTům jsou opravdu nádherné. Nevypadají alespoň jako by je někdo montoval v zemljance pod lojovou svíčkou...
VintageLover Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Už jsem si odvykl to soudit, protože do PRIMek se člověk pár let ,,vkoukává" , ony se mi ty 97 zpočátku taky zdály strašné, jako vlastně skoro všechny ,,televize"- a teď už jich mám skromnou sbírečku a 97 mi vrtají hlavou... i když, nedávno jsem nějak vytekl kvůli jakýmsi otřesným POLJOTům . Fakt je že jsem se naučil tu krásu vidět. Mají prostě taky něco do sebe. A proti těm POLJOTům jsou opravdu nádherné. Nevypadají alespoň jako by je někdo montoval v zemljance pod lojovou svíčkou... Vím, které POLJOTy myslíš
straspol Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Vím, které POLJOTy myslíš Nojo. Já nechtěl, nějak se to samo...prostě to muselo ven..opravdu ošklivý...ošklivý...zlá věc...
Lihard Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Podle mě jsou nelhezčí Orlíky, ale to je sen, který nikdy mít nebudu, jedině, že bych někde udělal šťastní půdní nález....potom rozhodně Igeny -geniální design. Nedávno mi z Eltonu přišel ceník renovací, tak šetřím a Igeny si nechám trochu vymazlit. Pořadí: 1. Orlík 2. Igen - černé 3. Diplomat - stříbrné
atomicsteve Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Já bych nominoval ještě tyhle, strašně se mi líbí a zdají se mi hezčí než variace na podobné téma s kalibrem 68. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skypi Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Samozřejmě ty moje ... PRIM automatic 21 jewels Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Samozřejmě ty moje ... PRIM automatic 21 jewels Hezké jsou, jen by si zasloužily hezčí řemen, já vím, v jednoduchosti je krása, ale tyhle si ho podle mě zaslouží - nějaký hnědý až do fialova
Zemic Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 1. místo - Prim Igen - bílá luneta - modrý nebo černý cifr2. místo - Prim Televize - černý cifr3. místo - Prim Orlík
kerob Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Já jim říkám "bruselský" a taky se mi spolu s 97 hodně líbí. hezky,mooc hezky,ty na levo (97)jsem jeste nevidel.Gratuluji!Ty na pravo jsou taky luxusni,akorat na jinem vlakne nekdo rikal,ze to pouzdro neni spravne origo,viz i ten horni plakatek.Ale ja si myslim ze je,nebo se mylim?
Mr.Zizi Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 U mna su na prvom mieste jednoznacne cierno-cierne Igeny.
Popelář Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Pro mě jsou nejhezčí 1.orlík, 2.elton sport, 3.černé televize.
Džimy Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Sice je to od posledního příspěvku už víc než rok, ale Primky žijou pořád, tak zkusím přispět i svou troškou do mlýna. Ke kráse Primek musí vážně člověk dospět. Já konečně začal vidět krásu u traktorů a pyžam a líbí se mi třeba Orlíky, ale pořád ještě nechápu, co vidíte třeba na takovejch televizích... Nebo barevnost a styl některejch sportů... No, k tomu hold budu muset ještě dospět
bohus76 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Mě poslední dobou potěšily Davidovy traktory viz.toto vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64050-prim-kal-66-limitovan%C3%A1-edice-2013/ pak tyto nové Bruselské z Eltonu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Sice je to od posledního příspěvku už víc než rok, ale Primky žijou pořád, tak zkusím přispět i svou troškou do mlýna. Ke kráse Primek musí vážně člověk dospět. Já konečně začal vidět krásu u traktorů a pyžam a líbí se mi třeba Orlíky, ale pořád ještě nechápu, co vidíte třeba na takovejch televizích... Nebo barevnost a styl některejch sportů... No, k tomu hold budu muset ještě dospět Vem nohy na ramena a utíkej. Přesně takhle jsem začal taky. Pak jsem se tady trochu začet a obešel pár bazárků a najednou koukám že chronobundus je strašlivě nakažlivej, kam se hrabe lepra
financ Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Taky si myslím že by naše traktory zamíchaly pořadím :-) Za mě:1. Orlík2. Traktor (limitka)3. Igen, Elton Sport (za funkčnost)4. Diplomat (body dolů za velikost, už tehdy měly mít 36mm) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Nemyslím, že by se v tomhle měly slučovat nové renovace se starými kusy. Ale i tak se mi původní traktory s kal.odnoží 50 zdají nepřekonatelné a staré Igeny taky. S tímhle pořadím mi asi jen tak nic nezamíchá. I když na své nové renovace se těším jak malej
Džimy Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Ta Limitka je prostě bomba! Moc se mi líbí... asi nejvíc ze všech... A na Diplomaty jsem úplně zapoměl, ty se mi taky docela líbí.Jinak Chronobundus už začíná hryzat ... Dneska jsem prohledával aukro a už mám přihozený ve dvou aukcích s primkama Ale u té jedné přihazuju popravdě jenom proto, že tam je cifr k traktorům kterej bych zrovna náramě potřeboval
straspol Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Ta Limitka je prostě bomba! Moc se mi líbí... asi nejvíc ze všech... A na Diplomaty jsem úplně zapoměl, ty se mi taky docela líbí.Jinak Chronobundus už začíná hryzat ... Dneska jsem prohledával aukro a už mám přihozený ve dvou aukcích s primkama Ale u té jedné přihazuju popravdě jenom proto, že tam je cifr k traktorům kterej bych zrovna náramě potřeboval A jeje. No vidíš, už si montuješ traktůrky počkej, jak se do nich zamiluješ ...
bohus76 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Taky si myslím že by naše traktory zamíchaly pořadím :-) Za mě:1. Orlík2. Traktor (limitka)3. Igen, Elton Sport (za funkčnost)4. Diplomat (body dolů za velikost, už tehdy měly mít 36mm) DSCN50501.JPG DSCN4033.jpg P1030236.jpgMyslím,že kdyby Diplomaty dělal Elton ve velikosti cca 38mm v nerezu za slušnou cenu bylo by to dost fajn./vím nějak jsem se zasnil no..../.
straspol Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Myslím,že kdyby Diplomaty dělal Elton ve velikosti cca 38mm v nerezu za slušnou cenu bylo by to dost fajn./vím nějak jsem se zasnil no..../.Asi jsem blázen, ale staré diplomaty se mi líbí tak velké, jak jsou. Jsou svým způsobem dokonalé. Ty velké se mi zdají trochu těžítkovité, Nejsou špatné, to ne, ale klasika je klasika, no...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se