jerzy Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Rozhlížím se po hodinkách s budíkem a není mi jasná jedna věc, kterou mi místní znalci jistě rádi vysvětlí :-) Tak např. Zenithech doublematic má na ciferníku on/off, takže předpokládám, že se budík dá normálně vypnout. Ale co třeba ruské hodinky s cal. 2612? Tyhle hoďky prostě zvoní každý den? Nebo se musí budík samostatně natahovat, takže hodinky jdou, ale budík není natažený, tzn. že nezvoní? Budu rád, když mi rozšíříte obzory. Díky.
Andrew Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Sice to není odpověď na Tvoji otázku, ale u JLC se vypíná budík povytažením korunky.
VS Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Rozhlížím se po hodinkách s budíkem a není mi jasná jedna věc, kterou mi místní znalci jistě rádi vysvětlí :-) Tak např. Zenithech doublematic má na ciferníku on/off, takže předpokládám, že se budík dá normálně vypnout. Ale co třeba ruské hodinky s cal. 2612? Tyhle hoďky prostě zvoní každý den? Nebo se musí budík samostatně natahovat, takže hodinky jdou, ale budík není natažený, tzn. že nezvoní? Budu rád, když mi rozšíříte obzory. Díky. Budík u ruských hodinek má svůj pérovník a natahuje se druhou korunkou. Pokud je korunka vytažená, nezvoní, jinak stačí nenatáhnout.
Vit Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Rozhlížím se po hodinkách s budíkem a není mi jasná jedna věc, kterou mi místní znalci jistě rádi vysvětlí :-) Tak např. Zenithech doublematic má na ciferníku on/off, takže předpokládám, že se budík dá normálně vypnout. Ale co třeba ruské hodinky s cal. 2612? Tyhle hoďky prostě zvoní každý den?ANO Nebo se musí budík samostatně natahovat,ANO takže hodinky jdou, ale budík není natažený, tzn. že nezvoní? ANO Budu rád, když mi rozšíříte obzory. Díky. ZDE jsem o nich něco napsal.
Patrik Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 ANO ANO ANO ZDE jsem o nich něco napsal. Fortisky maji moznost budik vypnout (jedno z tlacitek funguje jako on/off).
jerzy Odesláno 16. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Vit> Tvojí recenzi jsem četl, ale tohle mi zrovna v hlavě neutkvělo.Děkuji všem, zase jsem moudřejší
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se