Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rozhlížím se po hodinkách s budíkem a není mi jasná jedna věc, kterou mi místní znalci jistě rádi vysvětlí :-) Tak např. Zenithech doublematic má na ciferníku on/off, takže předpokládám, že se budík dá normálně vypnout.

Ale co třeba ruské hodinky s cal. 2612? Tyhle hoďky prostě zvoní každý den? Nebo se musí budík samostatně natahovat, takže hodinky jdou, ale budík není natažený, tzn. že nezvoní? Budu rád, když mi rozšíříte obzory. Díky.

Odesláno

Rozhlížím se po hodinkách s budíkem a není mi jasná jedna věc, kterou mi místní znalci jistě rádi vysvětlí :-) Tak např. Zenithech doublematic má na ciferníku on/off, takže předpokládám, že se budík dá normálně vypnout.

Ale co třeba ruské hodinky s cal. 2612? Tyhle hoďky prostě zvoní každý den? Nebo se musí budík samostatně natahovat, takže hodinky jdou, ale budík není natažený, tzn. že nezvoní? Budu rád, když mi rozšíříte obzory. Díky.

Budík u ruských hodinek má svůj pérovník a natahuje se druhou korunkou. Pokud je korunka vytažená, nezvoní, jinak stačí nenatáhnout.
Odesláno

Ale co třeba ruské hodinky s cal. 2612? Tyhle hoďky prostě zvoní každý den?

ANO

Nebo se musí budík samostatně natahovat,

ANO

takže hodinky jdou, ale budík není natažený, tzn. že nezvoní?

ANO

Budu rád, když mi rozšíříte obzory. Díky.

ZDE jsem o nich něco napsal.

Odesláno

Vit> Tvojí recenzi jsem četl, ale tohle mi zrovna v hlavě neutkvělo.

Děkuji všem, zase jsem moudřejší :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...