Přejít na obsah

...Snídaňové zátiší...

Street Glide

Doporučené příspěvky

• po měsících...

hod je na leto na oranzovou gumu,sice trochu divocina,ale ja je na ni nosil nejdyl,vypada to super:-)

keby mam cierne, tak sek..du nevaham, zatial mam neorigo ciernu, no planujem aj origo.

oranzovu musim najprv vidiet nazivo na striebornych, az potom sa rozhodnem ci ano alebo nie... :)

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

keby mam cierne, tak sek..du nevaham, zatial mam neorigo ciernu, no planujem aj origo.

oranzovu musim najprv vidiet nazivo na striebornych, az potom sa rozhodnem ci ano alebo nie... :)

cernou jsem mel taky,je o dost tvrdsi,nez ta oranzova,ale jakmile jsem si objednal a nasadil tu barevnou,bylo jasno.Je to takova ta jedovata,kriklava oranzova,ale k ty vterinovce sedne jedna basen.Cernou uz jsem na ne nevratil,zustala tam oranzova a bavila me kazdej den:-)

Odkaz ke komentáři

hmmm nemas nejake foto ?

uz je nemam,sly do sveta,ale pro me to byla nejhezci barevna kombinaace na hodinkach,co jsem kdy mel,zkus to a nebudeschtit jinak:-)Navic ve tme ta guma hezky svetelkuje,mrkni na google,kdybych je nekdy znova kupoval,tak jedine na oranzovy gume:-)

Odkaz ke komentáři

uz je nemam,sly do sveta,ale pro me to byla nejhezci barevna kombinaace na hodinkach,co jsem kdy mel,zkus to a nebudeschtit jinak:-)Navic ve tme ta guma hezky svetelkuje,mrkni na google,kdybych je nekdy znova kupoval,tak jedine na oranzovy gume:-)

nevyzera to zle... minimalne na striedacku k plavkam by to bolo supr :)

post-22327-063529900 1357818771.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...