Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 bych si taky přál NATO s traktůrkama A mají i pěknu lumi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 dnes sladke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 dnes sladke... hod je na leto na oranzovou gumu,sice trochu divocina,ale ja je na ni nosil nejdyl,vypada to super:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 co mi pripomenulo ze tu mam nejake fotky Nie ranajky nevim, jak vy, ale ja se musim po ranu trochu nakopnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 (upraveno) hod je na leto na oranzovou gumu,sice trochu divocina,ale ja je na ni nosil nejdyl,vypada to super:-)keby mam cierne, tak sek..du nevaham, zatial mam neorigo ciernu, no planujem aj origo. oranzovu musim najprv vidiet nazivo na striebornych, az potom sa rozhodnem ci ano alebo nie... Upraveno 10. ledna 2013 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 co mi pripomenulo ze tu mam nejake fotky http://forum.chronomag.cz/index.php?/gallery/image/90-old-pyrate/' class='bbc_url' title='Externí odkaz' rel='nofollow external'>Nie ranajky tenhle rum je uzasnej,kamarad ho ma v baru:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 keby mam cierne, tak sek..du nevaham, zatial mam neorigo ciernu, no planujem aj origo. oranzovu musim najprv vidiet nazivo na striebornych, az potom sa rozhodnem ci ano alebo nie... cernou jsem mel taky,je o dost tvrdsi,nez ta oranzova,ale jakmile jsem si objednal a nasadil tu barevnou,bylo jasno.Je to takova ta jedovata,kriklava oranzova,ale k ty vterinovce sedne jedna basen.Cernou uz jsem na ne nevratil,zustala tam oranzova a bavila me kazdej den:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 hmmm nemas nejake foto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 hmmm nemas nejake foto ? uz je nemam,sly do sveta,ale pro me to byla nejhezci barevna kombinaace na hodinkach,co jsem kdy mel,zkus to a nebudeschtit jinak:-)Navic ve tme ta guma hezky svetelkuje,mrkni na google,kdybych je nekdy znova kupoval,tak jedine na oranzovy gume:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 Street Glide: Prosim te co to mas nasazene na te pistoli na prvni fotce??? Furt me nenapada, co by to mohlo byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 uz je nemam,sly do sveta,ale pro me to byla nejhezci barevna kombinaace na hodinkach,co jsem kdy mel,zkus to a nebudeschtit jinak:-)Navic ve tme ta guma hezky svetelkuje,mrkni na google,kdybych je nekdy znova kupoval,tak jedine na oranzovy gume:-)nevyzera to zle... minimalne na striedacku k plavkam by to bolo supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 nevyzera to zle... minimalne na striedacku k plavkam by to bolo supr si delas prcu,ale ja si k tomu ty plavky fakt koupil:-)Na plazi budes neprehlednutelnej,teda alespon tvoje pracka s hodinkama:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2013 Až dnes mi došlo, kolik mají Rolády a Glock společného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2013 Chvíli mi trvalo, než jsem je na tom obrázku našel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelBr Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2013 To vypadá na parádní den Cítím, že tohle vlákno je potřeba někam posunout. Nejen penězi může být člověk šťastný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 7. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 .....dnes ráno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Tu pistoli nepotřebuješ, stačí otevřít pusu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 7. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 ....moje otevřená huba je pouze první varování :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 .....dnes ráno :-) este ti tam chybi lajna koksu a budes to mit komplet menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 To je snidane sampionu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se