Přejít na obsah

...Snídaňové zátiší...

Street Glide

Doporučené příspěvky

Tak jsem udělal další snídaňovou fotku dle instrukcí zakladatele vlákna, tedy "u snídaně vyklop kapsy" - a pochopil jsem, že se mu zase nezavděčím.

Já totiž když snídám, větěinou ještě nemám na ruce hodinky. :/

....Štěpáne,jasně že nezavděčíš,......ale důležité je že máš u  sebe obušek :-)))

....v případě,že na dalším Tvém zátiší budou chybět hodinky a bude to opět mimo téma tohoto vlákna a fora,mohlo by se stát,že si spletu ve zkušebně Tvoje "Obyvatele moře" s fejkem a kolega Tokarev 7,62 to podepíše a bude to na nové vlákno,jak si tady kluci přáli :-))))

....no nic,jde se makat.

post-16522-0-66002500-1396854861_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

....Štěpáne,jasně že nezavděčíš,......ale důležité je že máš u  sebe obušek :-)))

....v případě,že na dalším Tvém zátiší budou chybět hodinky a bude to opět mimo téma tohoto vlákna a fora,mohlo by se stát,že si spletu ve zkušebně Tvoje "Obyvatele moře" s fejkem a kolega Tokarev 7,62 to podepíše a bude to na nové vlákno,jak si tady kluci přáli :-))))

....no nic,jde se makat.

Hele, na tom se my dva nejspíš nikdy neshodnem', ale ano - obušek je dle mého soudu rozhodně důležitější než hodinky. :) Takže jde i do kapsy o poznání dřív než mořskej ježek na ruku.

Nic, příště si dám k snídani jogurt nebo něco podobně nenáročnýho na přípravu a kvůli Tobě budu poránu doma vohodinkovanej. Páč Tokarev do hodinek je jedna věc, ale úplně něco jinýho je Tokarev do hodinek na ruce. ;) (A to i když do zkušebny, jak víš, tahám G-Shocky. Dobrý sice jsou, ale o jejich balistický odolnosti mám pochyby.)

Upraveno uživatelem carpaccio
Odkaz ke komentáři

<br />By me vcelku zajimalo, v jakym oboru makas? Tipuju najaky socialni obor.<br /> <br />Street Glide? To je lékař lidských duší...

<br />Jo, Street je lékař už od pohledu...Když se mu splašej kladiva, tak Ti nasází takovou léčbu cifru, že si na něj budeš do smrti smrťoucí pamatovat. :) Upraveno uživatelem Chosef76
Odkaz ke komentáři

Davide, tohle je pekelny zatisicko:) skoro takova "posledni" snidane:))

....no nic,jde se makat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník swanieck

Mě napadla menší variace na toto téma. Tzv. Tadova snídaně :)

attachicon.giftadova snídaně 2.jpg

hezké ranní stolování Jay Dolle........po vydatné snídani vezmeš nádobíčko s sebou a pokud máš holou hlavu, tak věřím, že "nepřizpůsobiví hnědočeši" kvapně přecházejí na druhou stranu ulice  :clap:

Odkaz ke komentáři

Pod výhružkou od duchovního otce vláka rozstřelením mých definitivních hodinek měknu a dávám fotku dnešní velmi pozdní snídaně. :)

Pacifisty nechť potěší, že když si doma dělám administrativní den, mám u sebe jen telefony a psací potřeby. Kvér nebyl na mně, ale na pracovním stole.

(A ano, hodinky šly na fotku k Street Glidově potěše z poličky, nikoliv z ruky. :P )

post-4621-0-77562400-1397737685_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

.....no sláva příteli,.....ale na co tedy budeme v sobotu střílet,když  jsi takto vykoupil svoje definitivní ???  :-))).....kluci tady chtěli vidět jestli se "Tokarev" protáhne okolo pérovníku a udělá "kukátko" do dýnka na pravých pracovních Rolbách :-)))))

.....navíc dnes jsi konečně nezpackal ty vejce a vypadá to i jako jídlo :-))))....gratuluji

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...