carpaccio Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Psali 1220 metrů. Nepsali čeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Tak jsem udělal další snídaňovou fotku dle instrukcí zakladatele vlákna, tedy "u snídaně vyklop kapsy" - a pochopil jsem, že se mu zase nezavděčím.Já totiž když snídám, větěinou ještě nemám na ruce hodinky. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Zbrane nemam,ale dnesni snidane stala za to...snidal jsem kafe u zatisi po afterparty od 4.30 do 6 ( klasicky to znelo jako dost dobry napad ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 7. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Tak jsem udělal další snídaňovou fotku dle instrukcí zakladatele vlákna, tedy "u snídaně vyklop kapsy" - a pochopil jsem, že se mu zase nezavděčím.Já totiž když snídám, větěinou ještě nemám na ruce hodinky. :/ ....Štěpáne,jasně že nezavděčíš,......ale důležité je že máš u sebe obušek :-))) ....v případě,že na dalším Tvém zátiší budou chybět hodinky a bude to opět mimo téma tohoto vlákna a fora,mohlo by se stát,že si spletu ve zkušebně Tvoje "Obyvatele moře" s fejkem a kolega Tokarev 7,62 to podepíše a bude to na nové vlákno,jak si tady kluci přáli :-)))) ....no nic,jde se makat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 By me vcelku zajimalo, v jakym oboru makas? Tipuju najaky socialni obor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 (upraveno) ....Štěpáne,jasně že nezavděčíš,......ale důležité je že máš u sebe obušek :-))) ....v případě,že na dalším Tvém zátiší budou chybět hodinky a bude to opět mimo téma tohoto vlákna a fora,mohlo by se stát,že si spletu ve zkušebně Tvoje "Obyvatele moře" s fejkem a kolega Tokarev 7,62 to podepíše a bude to na nové vlákno,jak si tady kluci přáli :-)))) ....no nic,jde se makat. Hele, na tom se my dva nejspíš nikdy neshodnem', ale ano - obušek je dle mého soudu rozhodně důležitější než hodinky. Takže jde i do kapsy o poznání dřív než mořskej ježek na ruku. Nic, příště si dám k snídani jogurt nebo něco podobně nenáročnýho na přípravu a kvůli Tobě budu poránu doma vohodinkovanej. Páč Tokarev do hodinek je jedna věc, ale úplně něco jinýho je Tokarev do hodinek na ruce. (A to i když do zkušebny, jak víš, tahám G-Shocky. Dobrý sice jsou, ale o jejich balistický odolnosti mám pochyby.) Upraveno 7. dubna 2014 uživatelem carpaccio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 By me vcelku zajimalo, v jakym oboru makas? Tipuju najaky socialni obor. Street Glide? To je lékař lidských duší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Tak jsem to vcelku trefil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 (upraveno) <br />By me vcelku zajimalo, v jakym oboru makas? Tipuju najaky socialni obor.<br /> <br />Street Glide? To je lékař lidských duší...<br />Jo, Street je lékař už od pohledu...Když se mu splašej kladiva, tak Ti nasází takovou léčbu cifru, že si na něj budeš do smrti smrťoucí pamatovat. Upraveno 7. dubna 2014 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 7. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 ......co pořád máte ?........já jsem hodnej a komunikativní,mám akorát nějaký koníčky............:-))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Davide, tady nikdo nepochybuje o tom, že si hodnej a rád komunikuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Davide, tohle je pekelny zatisicko:) skoro takova "posledni" snidane:)) ....Štěpáne,jasně že nezavděčíš,......ale důležité je že máš u sebe obušek :-))) ....v případě,že na dalším Tvém zátiší budou chybět hodinky a bude to opět mimo téma tohoto vlákna a fora,mohlo by se stát,že si spletu ve zkušebně Tvoje "Obyvatele moře" s fejkem a kolega Tokarev 7,62 to podepíše a bude to na nové vlákno,jak si tady kluci přáli :-)))) ....no nic,jde se makat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Mě napadla menší variace na toto téma. Tzv. Tadova snídaně tadova snídaně 2.jpg hezké ranní stolování Jay Dolle........po vydatné snídani vezmeš nádobíčko s sebou a pokud máš holou hlavu, tak věřím, že "nepřizpůsobiví hnědočeši" kvapně přecházejí na druhou stranu ulice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Dnes konecne volno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Pod výhružkou od duchovního otce vláka rozstřelením mých definitivních hodinek měknu a dávám fotku dnešní velmi pozdní snídaně. Pacifisty nechť potěší, že když si doma dělám administrativní den, mám u sebe jen telefony a psací potřeby. Kvér nebyl na mně, ale na pracovním stole. (A ano, hodinky šly na fotku k Street Glidově potěše z poličky, nikoliv z ruky. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Dnes konecne volno :-)Ocenuji odvaznou kombinaci dobrot a hrnku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 17. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 .....no sláva příteli,.....ale na co tedy budeme v sobotu střílet,když jsi takto vykoupil svoje definitivní ??? :-))).....kluci tady chtěli vidět jestli se "Tokarev" protáhne okolo pérovníku a udělá "kukátko" do dýnka na pravých pracovních Rolbách :-))))) .....navíc dnes jsi konečně nezpackal ty vejce a vypadá to i jako jídlo :-))))....gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Ocenuji odvaznou kombinaci dobrot a hrnku Jj dik. Tady byla jasna volba porcelanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 .....navíc dnes jsi konečně nezpackal ty vejce a vypadá to i jako jídlo :-))))....gratuluji To víš, bez kvéru není průstřelu... A bez průstřelu žloutky netečou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 ....dnes je pátek,..... poslední den akce,tak se nesmí nic podcenit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se