Matthew Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 Doufám, že tímhle vláknem nikoho neurazím. Sbírám body na zavazadla:http://www.globus.cz/cs/wenger-pravidla.html Tak pokud někdo nakupuje v Globusu a body nesbírá, pomohlo by mi, kdyby mi je třeba za nějakou rozumnou úplatu dal.
jacob Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 Já ty body nesbírám, ale musím napsat, že to jsou pěkní zloději . V Německém Realu (obdoba Globusu, možná jste tu akci také někdo zaznamenal) byla akce na úplně stejné bonusy a doplatky i potřeba bodů byly u všeho přibližně poloviční oproti Globusu.
Matthew Odesláno 21. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2012 V 21. 5. 2012 v 17:13, 'jacob' napsal: Já ty body nesbírám, ale musím napsat, že to jsou pěkní zloději . V Německém Realu (obdoba Globusu, možná jste tu akci také někdo zaznamenal) byla akce na úplně stejné bonusy a doplatky i potřeba bodů byly u všeho přibližně poloviční oproti Globusu. to je v Česku se všim... kdyby si k tomu dávali přirážky jako k dálnicím tak je lepší si to koupit v obchodě
m.n. Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 Matthew: já nakupuji pouze v Globusu a body nesbírám, bohužel jsem je ale nechával prodavačkám, takže odteď snad už nebudu zapomínat a budu si je brát a až jich budu mít víc, tak ti je pošlu. Nic za to nechci samozřejmě.
montemar Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 já je chvíli sbíral, ale pak mě to přestalo bavit a hodně zaplněnou kartu jsem zahodil... jinak, stejně jako m.n. - můžu je začít brát a pak pošlu zadara, samo. nic mi to neudělá...
kuncák7 Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 AHOJ, POKUD NEZAPOMENU, BUDU SBÍRAT A ZDARMA TI JE PŘEDÁM.
Gustaf Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 ..ahoj, stejne tak i ja. Nenakupuju tam tak casto,ale kdyz jo, tak si body neberu. Priste je vezmu a zadaco poslu.
Matthew Odesláno 22. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2012 díky všem za odezvu rád každému pošlu na oplátku alespoň nějaký katalog
m.n. Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 Dneska už jsem dostal 4 bodíky Díval jsem se, že ta soutěž je až do srpna, takže ať to neposílám po troškách, tak třeba až budu mít 20 bodů nebo tak, ok?
gcom Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 Nakupuju tak jednou měsíčně za to ve velkém, snad si vzpomenu a dám ti vědět... Jen bys musel sjet z budějárny do bb centra .
josuk Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 nechceš si koupit radši nějaký pořádný zavazadla, když je potřebuješ? Tohle stejně nebude mít hodnotu ani půlky tý zvýhodněný ceny a nakoupit kvuli nějakým bodům ještě horu šmejdů... ufff (kupuju co potřebuju a ne co někdo potřebuje prodat)
Skalamander Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 V 22. 5. 2012 v 14:00, 'josuk' napsal: kupuju co potřebuju a ne co někdo potřebuje prodat A u koho prosímtě nakupuješ?
gougy Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 V 22. 5. 2012 v 14:00, 'josuk' napsal: nechceš si koupit radši nějaký pořádný zavazadla, když je potřebuješ? Tohle stejně nebude mít hodnotu ani půlky tý zvýhodněný ceny a nakoupit kvuli nějakým bodům ještě horu šmejdů... ufff (kupuju co potřebuju a ne co někdo potřebuje prodat) Co je špatného na občasném používání zavazadel Wenger? Tumi to není, to dá rozum, ale tržnice taky ne
Jeremy Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 V 22. 5. 2012 v 14:00, 'josuk' napsal: nechceš si koupit radši nějaký pořádný zavazadla, když je potřebuješ? Tohle stejně nebude mít hodnotu ani půlky tý zvýhodněný ceny a nakoupit kvuli nějakým bodům ještě horu šmejdů... ufff (kupuju co potřebuju a ne co někdo potřebuje prodat) Upřímně řečeno, že jich možná mají nadbytek je mi úplně fuk - koupil jsem si cestovní za 80 bodů a 499,- a kvalitnější cestovní tašku do dvou litrů neseženeš. Ale tys je asi neviděl a tak zřejmě jen tak plácáš :-)
joXerus Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 tak tohle jsem chtěl číst s přítelkyní také sbíráme - chtěli bychom toho více, tak jsem zvědavý, kolik toho stihneme do toho srpna.doufám teda, že to nebude žádná pleva a něco to opravdu vydrží
Matthew Odesláno 1. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2012 tak už se docela těšim, taky šetřim na cestovní, z vlastních sil se mi to už celkem přibližuje, ale ještě mi kousek chybí a chtěl bych nasbírat i na batoh na nošení po městě už delší dobu používám tašku přes rameno ale už celkem pociťuju jak to kur** záda tak to chci vyměnit za nějakej slušnej batoh a bude, tenhle se mi líbí
Hasič Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Kouk jsem na ty body, teda já jsem taky zloděj, ale kam se hrabu na Klóbus!
pato31681 Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 V Madarsku v Tescu prebieha ta ista akcia, staci vsak 30 bodov na cokolvek z ponuky, jeden bod je za 1000Ft, cca 3.5 EUR http://tescohuseg.hu/wenger-termekek
Bimbac Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 .. dneska mi v Globusu jednu známku věnovali. Nemá pro mě význam, takže Ti jí rád věnuji. Pokud chceš, dej mi do SZ na sebe kontakt, obratem pošlu poštou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se