Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já ty body nesbírám, ale musím napsat, že to jsou pěkní zloději :whistle:. V Německém Realu (obdoba Globusu, možná jste tu akci také někdo zaznamenal) byla akce na úplně stejné bonusy a doplatky i potřeba bodů byly u všeho přibližně poloviční oproti Globusu.

Odesláno
  V 21. 5. 2012 v 17:13, 'jacob' napsal:

Já ty body nesbírám, ale musím napsat, že to jsou pěkní zloději :whistle:. V Německém Realu (obdoba Globusu, možná jste tu akci také někdo zaznamenal) byla akce na úplně stejné bonusy a doplatky i potřeba bodů byly u všeho přibližně poloviční oproti Globusu.

to je v Česku se všim... kdyby si k tomu dávali přirážky jako k dálnicím tak je lepší si to koupit v obchodě :D
Odesláno

Matthew: já nakupuji pouze v Globusu a body nesbírám, bohužel jsem je ale nechával prodavačkám, takže odteď snad už nebudu zapomínat a budu si je brát a až jich budu mít víc, tak ti je pošlu. Nic za to nechci samozřejmě.

Odesláno

já je chvíli sbíral, ale pak mě to přestalo bavit a hodně zaplněnou kartu jsem zahodil...

jinak, stejně jako m.n. - můžu je začít brát a pak pošlu zadara, samo. nic mi to neudělá...

Odesláno

Dneska už jsem dostal 4 bodíky :) Díval jsem se, že ta soutěž je až do srpna, takže ať to neposílám po troškách, tak třeba až budu mít 20 bodů nebo tak, ok?

Odesláno

nechceš si koupit radši nějaký pořádný zavazadla, když je potřebuješ? Tohle stejně nebude mít hodnotu ani půlky tý zvýhodněný ceny a nakoupit kvuli nějakým bodům ještě horu šmejdů... ufff (kupuju co potřebuju a ne co někdo potřebuje prodat)

Odesláno
  V 22. 5. 2012 v 14:00, 'josuk' napsal:

nechceš si koupit radši nějaký pořádný zavazadla, když je potřebuješ? Tohle stejně nebude mít hodnotu ani půlky tý zvýhodněný ceny a nakoupit kvuli nějakým bodům ještě horu šmejdů... ufff (kupuju co potřebuju a ne co někdo potřebuje prodat)

Co je špatného na občasném používání zavazadel Wenger? Tumi to není, to dá rozum, ale tržnice taky ne ;)
Odesláno
  V 22. 5. 2012 v 14:00, 'josuk' napsal:

Upřímně řečeno, že jich možná mají nadbytek je mi úplně fuk - koupil jsem si cestovní za 80 bodů a 499,- a kvalitnější cestovní tašku do dvou litrů neseženeš.

Ale tys je asi neviděl a tak zřejmě jen tak plácáš :-)

Odesláno

tak tohle jsem chtěl číst :)

s přítelkyní také sbíráme - chtěli bychom toho více, tak jsem zvědavý, kolik toho stihneme do toho srpna.

doufám teda, že to nebude žádná pleva a něco to opravdu vydrží

• po 2 týdnech...
Odesláno

tak už se docela těšim, taky šetřim na cestovní, z vlastních sil se mi to už celkem přibližuje, ale ještě mi kousek chybí a chtěl bych nasbírat i na batoh :) na nošení po městě už delší dobu používám tašku přes rameno ale už celkem pociťuju jak to kur** záda :( tak to chci vyměnit za nějakej slušnej batoh a bude, tenhle se mi líbí

• po 4 týdnech...
Odesláno

.. dneska mi v Globusu jednu známku věnovali. Nemá pro mě význam, takže Ti jí rád věnuji. Pokud chceš, dej mi do SZ na sebe kontakt, obratem pošlu poštou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...