Slevin Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Ahoj,není tu někdo vlastníkem hodinek Nomos orion (35mm), Nomos orion datun(38mm), Nomos club datum (38,5mm) nebo nomos club automat(40mm)? Já jen jaký rozměr vám přijde ideální na dené zápěstí. Případně, jestli nemáte fotky, jak vám sedí.Já mám 18cm, tak jestli není od nomosu 40mm příliž. Mají dost dlouhé nožky.DíkySlevin P.S. takhle mi sedí Nomos club (36mm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 (upraveno) Nozicky akurat, len vacsie puzdro do nich by to chcelo, tak okolo 40-42mm a vyssie aspon o 1mm Upraveno 24. května 2012 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slevin Odesláno 24. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 (upraveno) to misoo: Výška je dobrá. čím nižší tím lepší. Nikdo nemá s těmito hodinkami zkušenost? Upraveno 24. května 2012 uživatelem Slevin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slevin Odesláno 26. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 Opravdu nemáte nikdo tady nomos orion? Stačila by mi fotečka na zápěstí a info o obvodu ruky.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Zdravím,trochu to tu oživím - pokud by tu někdo z osazenstva vlastnil 35mm Tangente a byl by mi je ochoten ukázat naživo, byla bych mu velmi vděčná. Váhám mezi 33 a 35 a výlet do Německa bych raději uskutečnila až přímo nákupní . Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Zdravím,trochu to tu oživím - pokud by tu někdo z osazenstva vlastnil 35mm Tangente a byl by mi je ochoten ukázat naživo, byla bych mu velmi vděčná. Váhám mezi 33 a 35 a výlet do Německa bych raději uskutečnila až přímo nákupní . Díky.V Glashuette v prodejne Nomos budou mit urcite na vyzkouseni oboje. 33 na skvelem semisovem remenu si ve Vidni zkousela moje zena a mrte ji slusely. Je fakt, ze ma ale opravdu drobnou ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Pro zajímavost uvádím délku hodinek u Clubů 36: 47,5 mm ( lug to lug) a u Clubů datum 38: 48,9 mm. Potvrzeno z NOMOS store. Docela mě ta velikost šokovala, ty nejmenší Cluby, jsou vlastně slušně velký hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 V Glashuette v prodejne Nomos budou mit urcite na vyzkouseni oboje. 33 na skvelem semisovem remenu si ve Vidni zkousela moje zena a mrte ji slusely. Je fakt, ze ma ale opravdu drobnou ruku.v Glashütte u nádraží je na vyzkoušení vždy celá modelová řada v několika barevných, rozměrových, nateriálových a tahových/řemenových variacích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
griga Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Moje zena si poridila Nomos Tangente 35mm.je s nima super spokojena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Ony jsou taky super. Fakt krásné. Moje žena nosí Stowa Aneta KS na Nomos semišovém řemenu. Je to typ hodinek, které se hodí úplně ke všemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 velka krasa. bauhaus do kazde rodiny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Pekny nomosky, nejlepe to ale bude vypadat na hnedem aligatorovi, jako to ma moje zena na Antea KS http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60640-co-nos%C3%AD-va%C5%A1e-prot%C4%9Bj%C5%A1ky/page-11&do=findComment&comment=1151902 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Supr!!! Dalsi Nomosky na foru Zavist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 a este ake paradne! tie by som unosil aj ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Zdravím pánové, nenašel jsem teď rychlým prohlédnutím vhodnější vlákno... Nevíte, kde by se dal v ČR obhlédnout a vyzkoušet Orion 35mm? Asi stejně zkusím Dušáka, ale tam teď vypadají, že 35ku nemají. Je ještě nějaké jiné místo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 (upraveno) Ještě Arkády mají AD, ale z Jablonce to máš do Glashütte podobně daleko jako do Prahy a tam toho určitě mají víc. edit; teď se dívám, že Arkády jsou taky Dušák. Upraveno 22. května 2017 uživatelem ensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Zdravím pánové, nenašel jsem teď rychlým prohlédnutím vhodnější vlákno... Nevíte, kde by se dal v ČR obhlédnout a vyzkoušet Orion 35mm? Asi stejně zkusím Dušáka, ale tam teď vypadají, že 35ku nemají. Je ještě nějaké jiné místo?Nomos Shop Glashütte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Hm, to vlastně není špatný nápad. Koukám, že Glashütte je i kousek od Drážďan, to by mohl být prima výlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Hm, to vlastně není špatný nápad. Koukám, že Glashütte je i kousek od Drážďan, to by mohl být prima výlet.Jistě, už tu ve vlákně proběhlo i pár návrhů co s volným časem. Festung Königstein, Bad Schandau... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mats Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 nie je 38 mm plus ešte dlhé nožičky od Nomosu veľa na ruku 17 cm? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se