Slevin Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Ahoj,není tu někdo vlastníkem hodinek Nomos orion (35mm), Nomos orion datun(38mm), Nomos club datum (38,5mm) nebo nomos club automat(40mm)? Já jen jaký rozměr vám přijde ideální na dené zápěstí. Případně, jestli nemáte fotky, jak vám sedí.Já mám 18cm, tak jestli není od nomosu 40mm příliž. Mají dost dlouhé nožky.DíkySlevin P.S. takhle mi sedí Nomos club (36mm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
misoo Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 (edited) Nozicky akurat, len vacsie puzdro do nich by to chcelo, tak okolo 40-42mm a vyssie aspon o 1mm Edited May 24, 2012 by misoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slevin Posted May 24, 2012 Author Report Share Posted May 24, 2012 (edited) to misoo: Výška je dobrá. čím nižší tím lepší. Nikdo nemá s těmito hodinkami zkušenost? Edited May 24, 2012 by Slevin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slevin Posted May 26, 2012 Author Report Share Posted May 26, 2012 Opravdu nemáte nikdo tady nomos orion? Stačila by mi fotečka na zápěstí a info o obvodu ruky.Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_J Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Zdravím,trochu to tu oživím - pokud by tu někdo z osazenstva vlastnil 35mm Tangente a byl by mi je ochoten ukázat naživo, byla bych mu velmi vděčná. Váhám mezi 33 a 35 a výlet do Německa bych raději uskutečnila až přímo nákupní . Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalis Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Zdravím,trochu to tu oživím - pokud by tu někdo z osazenstva vlastnil 35mm Tangente a byl by mi je ochoten ukázat naživo, byla bych mu velmi vděčná. Váhám mezi 33 a 35 a výlet do Německa bych raději uskutečnila až přímo nákupní . Díky.V Glashuette v prodejne Nomos budou mit urcite na vyzkouseni oboje. 33 na skvelem semisovem remenu si ve Vidni zkousela moje zena a mrte ji slusely. Je fakt, ze ma ale opravdu drobnou ruku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v79 Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Pro zajímavost uvádím délku hodinek u Clubů 36: 47,5 mm ( lug to lug) a u Clubů datum 38: 48,9 mm. Potvrzeno z NOMOS store. Docela mě ta velikost šokovala, ty nejmenší Cluby, jsou vlastně slušně velký hodinky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 V Glashuette v prodejne Nomos budou mit urcite na vyzkouseni oboje. 33 na skvelem semisovem remenu si ve Vidni zkousela moje zena a mrte ji slusely. Je fakt, ze ma ale opravdu drobnou ruku.v Glashütte u nádraží je na vyzkoušení vždy celá modelová řada v několika barevných, rozměrových, nateriálových a tahových/řemenových variacích Link to comment Share on other sites More sharing options...
griga Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Moje zena si poridila Nomos Tangente 35mm.je s nima super spokojena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Ony jsou taky super. Fakt krásné. Moje žena nosí Stowa Aneta KS na Nomos semišovém řemenu. Je to typ hodinek, které se hodí úplně ke všemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 velka krasa. bauhaus do kazde rodiny.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhead Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Pekny nomosky, nejlepe to ale bude vypadat na hnedem aligatorovi, jako to ma moje zena na Antea KS http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60640-co-nos%C3%AD-va%C5%A1e-prot%C4%9Bj%C5%A1ky/page-11&do=findComment&comment=1151902 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondralbc Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Supr!!! Dalsi Nomosky na foru Zavist Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoxxx Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 a este ake paradne! tie by som unosil aj ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Zdravím pánové, nenašel jsem teď rychlým prohlédnutím vhodnější vlákno... Nevíte, kde by se dal v ČR obhlédnout a vyzkoušet Orion 35mm? Asi stejně zkusím Dušáka, ale tam teď vypadají, že 35ku nemají. Je ještě nějaké jiné místo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 (edited) Ještě Arkády mají AD, ale z Jablonce to máš do Glashütte podobně daleko jako do Prahy a tam toho určitě mají víc. edit; teď se dívám, že Arkády jsou taky Dušák. Edited May 22, 2017 by ensi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Zdravím pánové, nenašel jsem teď rychlým prohlédnutím vhodnější vlákno... Nevíte, kde by se dal v ČR obhlédnout a vyzkoušet Orion 35mm? Asi stejně zkusím Dušáka, ale tam teď vypadají, že 35ku nemají. Je ještě nějaké jiné místo?Nomos Shop Glashütte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Hm, to vlastně není špatný nápad. Koukám, že Glashütte je i kousek od Drážďan, to by mohl být prima výlet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Hm, to vlastně není špatný nápad. Koukám, že Glashütte je i kousek od Drážďan, to by mohl být prima výlet.Jistě, už tu ve vlákně proběhlo i pár návrhů co s volným časem. Festung Königstein, Bad Schandau... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mats Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 nie je 38 mm plus ešte dlhé nožičky od Nomosu veľa na ruku 17 cm? dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts