Jump to content

dotaz na Nomos

Slevin

Recommended Posts

Ahoj,

není tu někdo vlastníkem hodinek Nomos orion (35mm), Nomos orion datun(38mm), Nomos club datum (38,5mm) nebo nomos club automat(40mm)? Já jen jaký rozměr vám přijde ideální na dené zápěstí. Případně, jestli nemáte fotky, jak vám sedí.

Já mám 18cm, tak jestli není od nomosu 40mm příliž. Mají dost dlouhé nožky.

Díky

Slevin

P.S. takhle mi sedí Nomos club (36mm)

post-3461-078474400 1337803648.jpg

post-3461-007627400 1337803670.jpg

post-3461-091472700 1337803690.jpg

Nozicky akurat, len vacsie puzdro do nich by to chcelo, tak okolo 40-42mm a vyssie aspon o 1mm ;)

Edited by misoo

• 2 years later...

Zdravím,

trochu to tu oživím - pokud by tu někdo z osazenstva vlastnil 35mm Tangente a byl by mi je ochoten ukázat naživo, byla bych mu velmi vděčná. Váhám mezi 33 a 35 a výlet do Německa bych raději uskutečnila až přímo nákupní :). Díky.

Zdravím,

trochu to tu oživím - pokud by tu někdo z osazenstva vlastnil 35mm Tangente a byl by mi je ochoten ukázat naživo, byla bych mu velmi vděčná. Váhám mezi 33 a 35 a výlet do Německa bych raději uskutečnila až přímo nákupní :). Díky.

V Glashuette v prodejne Nomos budou mit urcite na vyzkouseni oboje. 33 na skvelem semisovem remenu si ve Vidni zkousela moje zena a mrte ji slusely. Je fakt, ze ma ale opravdu drobnou ruku.

• 3 weeks later...

Pro zajímavost uvádím délku hodinek u Clubů 36: 47,5 mm ( lug to lug) a u Clubů datum 38: 48,9 mm. Potvrzeno z NOMOS store. Docela mě ta velikost šokovala, ty nejmenší Cluby, jsou vlastně slušně velký hodinky.

V Glashuette v prodejne Nomos budou mit urcite na vyzkouseni oboje. 33 na skvelem semisovem remenu si ve Vidni zkousela moje zena a mrte ji slusely. Je fakt, ze ma ale opravdu drobnou ruku.

v Glashütte u nádraží je na vyzkoušení vždy celá modelová řada v několika barevných, rozměrových, nateriálových a tahových/řemenových variacích

• 3 weeks later...
  • 2 years later...

Zdravím pánové, nenašel jsem teď rychlým prohlédnutím vhodnější vlákno... Nevíte, kde by se dal v ČR obhlédnout a vyzkoušet Orion 35mm? Asi stejně zkusím Dušáka, ale tam teď vypadají, že 35ku nemají. Je ještě nějaké jiné místo?

Ještě Arkády mají AD, ale z Jablonce to máš do Glashütte podobně daleko jako do Prahy a tam toho určitě mají víc. :)

edit; teď se dívám, že Arkády jsou taky Dušák. :)

Edited by ensi

Zdravím pánové, nenašel jsem teď rychlým prohlédnutím vhodnější vlákno... Nevíte, kde by se dal v ČR obhlédnout a vyzkoušet Orion 35mm? Asi stejně zkusím Dušáka, ale tam teď vypadají, že 35ku nemají. Je ještě nějaké jiné místo?

Nomos Shop Glashütte

Hm, to vlastně není špatný nápad. Koukám, že Glashütte je i kousek od Drážďan, to by mohl být prima výlet.

Hm, to vlastně není špatný nápad. Koukám, že Glashütte je i kousek od Drážďan, to by mohl být prima výlet.

Jistě, už tu ve vlákně proběhlo i pár návrhů co s volným časem. Festung Königstein, Bad Schandau...

• 3 weeks later...