Přejít na obsah

Casio EF-527 na Aukru

Doporučené příspěvky

Odesláno

Máš na mysli ten model hodinek nebo přímo produkt na tom shopu? EF-527 je úspěšný model, tak proto se ptám. Dají se sehnat za 1500,- 2000,-. V obchodě za 3800,-

Odesláno

Myslím jen ten model,stránky jsou pouze ilustrativní.DOporučuju najít si originály a k tomu si otevřít tu aukráckou nabídku a detail po detailu porovnat s origo fotkou.Když by to byly fejky,na 90% bys něco našel i z fotek,třeba detail na ciferníku nějaký atd.

Návštěvník Tomáš Drahoňovský
Odesláno

Ano,i tyto levnější hodinky se fejkují.Přikládám odkaz na Casia,které jsem nedávno viděl fejkované http://www.telefony-...-panske-hodinky.Hnus a myslel jsem,že levné hodinky se nefejkují,ale opak je asi pravdou.Takže na výrazně nižší cenu si dej majzla.

Tohle je fakt dobrá náhoda. Shodou okolností tahle Casia mám se stříbrným cifrem a nedávno jsem je viděl na eBayi - také fakeované...

Jenže, světe div se, oprásknul je Zodiac:))

http://www.ebay.com/...#ht_1881wt_1124

Ne, ale vážně. Ta podobnost je natolik zarážející, že by mě zajímalo, kdo s tímhle designem přišel jako první. Ve hře je samozřejmě také varianta, že Zodiaky na eBay jsou fake, který někdo udělal podle Casia.

EDIT: a asi to bude vážně tak. Chybí logo Zodiacu!

EDIT II: tak nechybí, je místo dvanáctky... Tak já už nevím, radši to přestanu zkoumat:)

Odesláno

Ne, ale vážně. Ta podobnost je natolik zarážející, že by mě zajímalo, kdo s tímhle designem přišel jako první. Ve hře je samozřejmě také varianta, že Zodiaky na eBay jsou fake, který někdo udělal podle Casia.

ja tam nic "odprasknuteho" nevidim :2guns: bud jsi dal spatny odkaz a nebo mas bujnou fantazii :lol2:

Návštěvník Tomáš Drahoňovský
Odesláno

ja tam nic "odprasknuteho" nevidim :2guns: bud jsi dal spatny odkaz a nebo mas bujnou fantazii :lol2:

Což o to, bujnou fantazii mám, o tom žádná:) Ale tady mám za to, že je to vidět, i když barva cifru klame. Pro jistotu ještě oba odkazy na sebe:

Zodiac:

http://www.ebay.com/itm/Zodiac-Watch-ZO7702-Mens-Titanium-Quartz-Chronograph-Link-Bracelet-/110762244282?pt=Wristwatches&hash=item19c9f1b8ba#ht_1881wt_1124

Casia:

http://www.telefony-elektro.cz/elektro-telefony/eshop/11-1-Hodinky/0/5/6500-Casio-EF-507D-1A-Edifice-panske-hodinky

A pro jistotu ještě jednou, tentokrát se stříbrným cifrem, v mém vláknu:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48257-casia-kterych-se-nezbavim/page__p__746509__fromsearch__1&do=findComment&comment=746509

Stoprocentně stejné jsou: tvar pouzdra, přechod do tahu a tvar článků tahu.

Velká inspirace jsou šroubky v lunetě

Ok, uznávám, že na diskusi o "kopírování" to není, ale podobnost hodinek je podle mě zarážející. A protože mám typické tvary Zodiaců rád (Sea Dragon a hlavně Desert Master) praštilo mě to do očí na první pohled. Ty tvary jsou nezodiacovské, a člověk necvičeného oka by podle mě na první pohled řekl, že ty hodinky jsou stejné.

Pokud mi to ale fakt přijde samotnému, tak uznávám, že jsem se zbláznil, jdu se léčit, a omlouvám se za plevelení vlákna:)

Odesláno

Promiň,ale jsi úplně mimo. Přechod do tahu je inverzní oproti Casiu,funkčně čili i podobou je strojek jiný, šroubky na lunetě jsou úplně, ale úplně jinak, luneta dost jinačí, ochrana korunky taky dost jinačí, tvar pouzdra-Zodiak má mnohem víc zakřivené křivky, zkrátka je vidět, že to není poťovka.

Odesláno

Promiň,ale jsi úplně mimo. Přechod do tahu je inverzní oproti Casiu,funkčně čili i podobou je strojek jiný, šroubky na lunetě jsou úplně, ale úplně jinak, luneta dost jinačí, ochrana korunky taky dost jinačí, tvar pouzdra-Zodiak má mnohem víc zakřivené křivky, zkrátka je vidět, že to není poťovka.

Ja uz to vidim co maji spolecneho... ukazuji stejny cas 10:08 :whistle:

Odesláno

Ja uz to vidim co maji spolecneho... ukazuji stejny cas 10:08 :whistle:

To na profi fotografiích ukazují všechny :-P

Mimochodem, nemá někdo na prodej hodinky s vnitřní Logaritmickou lunetou?

• po měsíci...
Odesláno

Ahoj, chtěl bych se zeptat co si myslíte o těchto hodinkách: EF-527, jsou pravé nebo jsou to repliky, děkuju za pomoc.

Podle mě fejk,ikdyž úplně jistý si nejsem,protože ty fotky z aukra jsou dost mizerné.

Odesláno

Podle mě fejk,ikdyž úplně jistý si nejsem,protože ty fotky z aukra jsou dost mizerné.

A teď už si vůbec nejsem jistý,ruku do ohně bych za to nedal a možná že jsou v pohodě,ale tady fakt nevím.třeba někdo znalejší to rozlouskne.

Odesláno

A teď už si vůbec nejsem jistý,ruku do ohně bych za to nedal a možná že jsou v pohodě,ale tady fakt nevím.třeba někdo znalejší to rozlouskne.

ted jsem jeste videl vys zminovany odkaz na ty repliky a vypadaji stejne jak ty z Aukra,takze se priklanim,ze jsou to fejky.

Odesláno

Koukám na to takovou dobu a furt nevidím rozdíl. Můžeš mi říct, čím se dle tebe liší od originálu?

Jak tedy poznat originál hodinek?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...