Jay Doll Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 http://www.denik.cz/jak-se-bydli/primky-mi-ucarovaly-je-to-silnejsi-nez-ja-rika-kdynsky-sberatel-20120521-0wcl-oy.html
Honza.manta Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 Hmm ...Asi by pan Ježek měl zavítat na aukro - tam jsou Spartaky dost často a sjezdovky se tam taky objevují. Sbírku má asi krásnou a teď se mu po té reklamě asi rozroste, ale mnoho místních vážených členů by asi 250 kusů starých primek za unikátní sbírku nepovažovala. Jinak mám samozřejmě radost z dalšího primpacienta a považuju to spíš za nešťastně napsaný článek nějakým honislávem, který tam mimo jiné má i hrubou chybu v i/y.
stanik73 Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 http://www.denik.cz/...21-0wcl-oy.html Byl jsem se tam nedávno podívat, rodiče bydlí jen kousek. Hodinek je tam opravdu dost, jedná se ale o běžnou produkci, nehledejte žádné raritky nebo specialitky. Z cennějších snad jen letecké a IGENy. Je ale poznal, že si je kolega v dobrém slova smyslu sám opravuje - všechny jsou velmi opečované . Jen mě v tom článku překvapilo poměrně dost nepřesností a polopravd.
stanik73 Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 Hmm ... Asi by pan Ježek měl zavítat na aukro - tam jsou Spartaky dost často a sjezdovky se tam taky objevují. Sbírku má asi krásnou a teď se mu po té reklamě asi rozroste, ale mnoho místních vážených členů by asi 250 kusů starých primek za unikátní sbírku nepovažovala. Jinak mám samozřejmě radost z dalšího primpacienta a považuju to spíš za nešťastně napsaný článek nějakým honislávem, který tam mimo jiné má i hrubou chybu v i/y. Pochybuji, že aukro nezná a myslím, že tam snad nechodí i záměrně. Spíš to vypadá na dlouholeté poctivé obcházení bazarů a burz .
t.p Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 Hahaha, tak pana Ježka znam, jenom jsem vůbec netušil, že se zajímá o Primky.
JR_2010 Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 Já tedy Primky k 18.sjezdu KSČ taky nemám a myslím, že ještě dlouho mít nebudu, i když jak se vyvíjí naše politická situace, možná, že se toho ještě dožiju...
stanik73 Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 (upraveno) Jinak výstava ve Kdyni končí 8 června (pokud nebude prodloužena). Zde je trochu jiný odkaz http://domazlicky.de...u-20120510.html , je tam nafocena i část hodinek. Popisky se nějakým nedopatřením asi ve 3 případech pomíchaly, když jsem na to upozornil paní na recepci infocentra, tak prý už o tom už ví od dřívějších návštěvníků . Hodinky jsou ale zadělané a zapečetěné ve vitrínách a je už nemožné to napravit. Jinak je příjemné vidět nadšence do primek, kterého to opravdu baví a podělí se o tom i s ostatními. Výstavu doporučuji každému chronopacientovi . P.S. Je pravda, že se návštěvníci dívali dost pobaveně, když jsem skoro vkleče zkoumal detaily některých kusů. Upraveno 5. června 2012 uživatelem stanik73
Honza.manta Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 Každopádně se do Kdyně nedostanu - nefotil jsi něco Staniku? Když tak sem dej nějaké fotky, aby to neupadlo v zapomění. Na fotkách to vypadá, že je má v pěkném stavu, určitě je to velký fanda a u místních je za obecního blba - takhle blbě utrácet - má mojí úctu, jen ten minulý článek byl trochu zavádějící.
gougy Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 Sbírka krásná, ale degradace ve formátu špatných "cedulek" na výstavě v muzeu je strašná škoda, chlapík si evidentně rád hraje a jde mu to Jen houšť a více bláznů, co to vidí podobně jako členové Chronomagu;)
stanik73 Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 Každopádně se do Kdyně nedostanu - nefotil jsi něco Staniku? Když tak sem dej nějaké fotky, aby to neupadlo v zapomění. Na fotkách to vypadá, že je má v pěkném stavu, určitě je to velký fanda a u místních je za obecního blba - takhle blbě utrácet - má mojí úctu, jen ten minulý článek byl trochu zavádějící. Pár fotek jsem dělal, ale rozhodně nemám vyfocené všechno, spíš takové fota celých vitrín. Považoval bych ale za kolegiálně neslušné je sem dát před koncem výstavy, dodám je tedy později......
Honza.manta Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 O.K. To je pochopitelné. Tak je sem potom dej, díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se