ggrand Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Suma jsou profláknutý model(z dobrého důvodu). Měl jsem je, chtěl bych zkusit něco jiného, takže jediná cesta je časem vlastnit oba modely, když se ti líbí Strojek z Orientů jsem neměl, ale lze očekávat až na kratší dobu chodu to samé chování jako u Seika. Ani jeden není nijak nový,takže už by měly být prověřené. Ale Seiko ho používá podstatně dýl. Otázkou je, co preferuješ, jestli mít přehled, kolik jim zbývá dechu než se zastaví nebo delší chod. Osobně bych dal přednost ukazateli rezervy chodu. Stejně pokud např. v pátek v 10 večer sundáš Suma z ruky a nasadíš ráno v pondělí, tak nepojedou. Orient má strojek uložený v plastu(Seiko jenom po bokách), tak by měl líp snášet nárazy na dýnko a na sklo, ale to je spíš marketing.
Pit Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Odesláno 14. června 2012 Omlouvám se za trapnou otázku, to jsou beasty?
ggrand Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Odesláno 14. června 2012 Google říká, že je to Orient star 300m, takže do vlákna trošku bezpředmětné
instant Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Odesláno 14. června 2012 kazdopadne akcie arcelor mittal maju buducnost jasnu,,
ggrand Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 Dantechno : To asi jo, ale jiné uložení.
ggrand Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Pár obrázků : http://www.relojes-especiales.com/foros/divers-reljojes-de-buceo/mi-orient-m-force-2012-a-236375/
wotanek Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Oproti těm Citizenům vypadají jako menší bratříček...Myslíte si vážně, že velikost těchto potápěčských Citizenů jde ruku v ruce s funkčností? Nebo se už spíše jedná jen a pouze o image?Za mě teda Orienty...
ggrand Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Zrovna tyhle Citizeny se probíraly v jiném vlákně jako hodinky jenom echt do vody, na běžné nošení skoro nenositelné.
Pepar Odesláno 27. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Čím víc na ty Beasty koukám, tím víc mi příjde ošklivá ta černá luneta, škod že tam nedávají něco jako na klasických M-Force ... jak kdyby tam byla z nějakých prvních modelů G-Shock...
vraby Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Trochu oživím, jelikož hledám new potápky. Orienty jsou v užším výběru. Mě ta luneta přijde v pohodě k potápkám,přehlednější než ta kombinovaná u předchozích M-Force.
GLAM3 Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 luneta pěkná, ale to logo.......CO SE MI VŠAK líbí, je ukazatel rezervy nátahu dole, nad 6 tkou, vypadá tam mnohem líp než nahoře pod 12 jak to mají orienty dost často.
hirsch Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 (upraveno) Tak jsem se konečně po dlouhém váhání rozhodnul a objenal jsem tyto, z limitované edice. Jakmile mi dojdou určitě je vyfotím a pochlubím se tu s nimi Edit: překlep Upraveno 8. května 2014 uživatelem hirsch
hirsch Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 (upraveno) Tak napíšu svoje zkušenosti: Nosím je občas, ale mají svoje kouzlo, pořád mě baví, přesnost je za 24 hod -14 s, což si myslím je celkem ucházející. Na ruce jsou příjemné a korunka na "druhé" straně má také něco do sebe, takže když to shrnu: SPOKOJENOST. Edit: překlep Upraveno 2. prosince 2014 uživatelem hirsch
tombas Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Pěkné hodinky, ale od května, kdys je kupoval, už uplynulo hodně vody. Přesnost by šla asi snadno seřídit, ale chápu, že je nechceš otevírat.
hirsch Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 V 2. 12. 2014 v 21:33, tombas napsal: Pěkné hodinky, ale od května, kdys je kupoval, už uplynulo hodně vody. Přesnost by šla asi snadno seřídit, ale chápu, že je nechceš otevírat.Ona ta jejich přesnost (nebo lépe řečeno nepřesnost) je v toleranci dané výrobcem, tak nevím, jaký výsledek by docílil šikovný hodinář jejich doleděním. Ale tak úplně bych se tomu nebránil.
tombas Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Pokud je odchylka konstantní a strojek je usazený, neměl by být problém to stáhnout na nějakých +/- 5s.
hirsch Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 V 3. 12. 2014 v 17:17, tombas napsal: Pokud je odchylka konstantní a strojek je usazený, neměl by být problém to stáhnout na nějakých +/- 5s.JJ díky za inspiraci, volal jsem jednoho hodináře a potvrdil mi to, mám se u něj po novém roce zastavit a slíbil mi, že to stáhne na takou hodnotu jak uvádíš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se