Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Taky se mi libily. Ale nechtel jsem cekat a nevim, zda to 007 by miuplne sedelo. Hledal jsem neco nadcasovejsiho. Nakonec jsem sel do De Ville Hour Vision a maximalni spokojenost.

Odesláno
  V 6. 10. 2012 v 19:16, froda napsal:

Taky se mi libily. Ale nechtel jsem cekat a nevim, zda to 007 by miuplne sedelo. Hledal jsem neco nadcasovejsiho. Nakonec jsem sel do De Ville Hour Vision a maximalni spokojenost.

Taky jsou mezi favority. Ma vyznam ten bocni pruhled na strojek? Nejsou moc vysoke? Zaplatpanbuh, ze to jsou 41mm. To je velky plus pro moji titernou ruku...

Odesláno (upraveno)
  V 7. 10. 2012 v 6:53, Mike007 napsal:

Taky jsou mezi favority. Ma vyznam ten bocni pruhled na strojek? Nejsou moc vysoke? Zaplatpanbuh, ze to jsou 41mm. To je velky plus pro moji titernou ruku...

Boční průhled na strojek??? Velikost je ok,díky zpracování bych jim nehádal 41 mm ale 42 což v reálu mají,ale i tak na ruce vypadaj o fous větší.A ten spodní průhled proskleným dýnkem opravdu stojí za to :smile_anim: .

Pardon,nezaregistroval jsem správně,že už je řeč o něčem jiném,než o čem bylo založeno vlákno.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno
  V 7. 10. 2012 v 6:59, Daemonultimate napsal:

Boční průhled na strojek??? Velikost je ok,díky zpracování bych jim nehádal 41 mm ale 42 což v reálu mají,ale i tak na ruce vypadaj o fous větší.A ten spodní průhled proskleným dýnkem opravdu stojí za to :smile_anim: .

Pardon,nezaregistroval jsem správně,že už je řeč o něčem jiném,než o čem bylo založeno vlákno.

No, ja pokukuju po verzi "annual calendar". Zatim jsem nebyl ani nikde v hodinarstvi je prohlednout, ale co jsem koukal zatim na obrazky a cetl, tak by mely mit jeste jakoby safir na bocich, ne?

Odesláno
  V 7. 10. 2012 v 7:09, Mike007 napsal:

No, ja pokukuju po verzi "annual calendar". Zatim jsem nebyl ani nikde v hodinarstvi je prohlednout, ale co jsem koukal zatim na obrazky a cetl, tak by mely mit jeste jakoby safir na bocich, ne?

Abych pravdu řekl,tak nevím,naživo jsem je neviděl,Omega jich aktuálně dělá 10 modelů,včetně skeletonů.Ale to určitě musí vědět kolega nahoře,když je má.

Návštěvník beeep
Odesláno

hodinky hezký ale podle mě malý a to 007 je tam tak nějak navíc,řekl bych,za mě mínus

• po měsíci...
Odesláno

No, na rovinu, boční průhled nijak velká bomba není. Líbí se mi ty hodinky jako takové, spodní průhled a jdou perfektně. Maximální spokojenost. A velikost na mojí slabší ruku je parádní. O moc větší mít nemůžu...

V 7. 10. 2012 v 6:53, Mike007 napsal:

Odesláno

Tak nádherné plastické vzorování ciferníku a tak ošklivé 007 tamtéž... Nevím o hodinkách, které by ve mně vyvolaly protichůdnější pocit. :(

Ten ciferník vypadá alespoň na fotkách božsky, ale ten index bych nezvládnul.

Odesláno
  V 24. 11. 2012 v 17:30, Ilario De Meo napsal:

Tak nádherné plastické vzorování ciferníku a tak ošklivé 007 tamtéž... Nevím o hodinkách, které by ve mně vyvolaly protichůdnější pocit. :(

Ten ciferník vypadá alespoň na fotkách božsky, ale ten index bych nezvládnul.

Vidim to podobne. Jeste me trapi pruhledne dno, cpou ho ted uplne :-(

Odesláno

Nevím, mě průhledné dýnko neva, ale zaměřil jsem se spíše na podle mě odfláklou datumovku ( možná to zkresluje foto ).

Odesláno
  V 27. 11. 2012 v 21:46, kuncák7 napsal:

Nevím, mě průhledné dýnko neva, ale zaměřil jsem se spíše na podle mě odfláklou datumovku ( možná to zkresluje foto ).

Tak myslím, že zde datumovka tak nějak koresponduje se zbytkem hodinek. Když si vezmeš nové keramické SMP, kde na modrý cifr vrazili černý datumový věnec, tak tady to zvládli dobře. Hodinky jsem měl konečně možnost vidět naživo a jakožto fanda 007 se mi moc líbily. Cifr naživo vypadá ještě lépe než na fotkách a označení indexu 7.hodiny má také něco do sebe

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...