M916 Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 Vzhledem k tomu, že jsem byl v tomto vlákně vyzván, abych provedl hodnocení prodávajícího v mém včerejším obchodě se Zenith Defy, činím tak - ač to nemám tak úplně v oblibě. M916 je jako prodávající spolehlivý chlapík. Jeho dobrácký výraz již napovídá, že by těžko chtěl někoho napálit a poněkud zavalitější postava zase hovoří o tom, že to nebude člověk unáhlených rozhodnutí. Proto jsem k nákupu přistupoval s důvěrou. Jen v jediném okamžiku mě bylo trochu úzko - to když jsem se snažil stlačit cenu dolů. To se najednou v modrých očích M916 objevil "chladnej cejn" a já cítil, že jsem přestřelil. Vzpomněl jsem si na reportáž o hrochovi, jak vypadá líně a dobrácky, ale když ho naštvete, promění se v rychlé a nebezpečné zvíře. Nakonec ale všechno dobře dopadlo a prodej proběhl ve velmi přátelské atmosféře. I když se jednalo o obchod velmi, velmi rychlý, zdá se mi, jako bych prodávajícího M916 znal už léta. Za mě určitě za 1. ( P.S. Pokud některý z hlídačů pravidel Chronomagu shledá tento příspěvek jako nevhodný či nehodící se do této rubriky, omlouvám se a prosím o smazání )
Návštěvník Kamil Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 ( P.S. Pokud některý z hlídačů pravidel Chronomagu shledá tento příspěvek jako nevhodný či nehodící se do této rubriky, omlouvám se a prosím o smazání ) My jsme tady na magory hodní.
M916 Odesláno 15. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2012 My jsme tady na magory hodní. Děkuji za soucit. Pán Bůh vám to na hodinkách oplať.
Návštěvník Kamil Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 Děkuji za soucit. Pán Bůh vám to na hodinkách oplať. Děkuješ jako prodávající nebo kupující? Ale dobře jsi to vyřešil, hlavně sám před sebou. Ozvi se, až budeš v matičce, zajdem na oběd.
M916 Odesláno 15. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2012 Ozvi se, až budeš v matičce, zajdem na oběd. taky bych moc rád, nějak dlouho jsem už "mimo"
Murphy97 Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 Vzhledem k tomu, že jsem byl v tomto vlákně vyzván, abych provedl hodnocení prodávajícího v mém včerejším obchodě se Zenith Defy, činím tak - ač to nemám tak úplně v oblibě. M916 je jako prodávající spolehlivý chlapík. Jeho dobrácký výraz již napovídá, že by těžko chtěl někoho napálit a poněkud zavalitější postava zase hovoří o tom, že to nebude člověk unáhlených rozhodnutí. Proto jsem k nákupu přistupoval s důvěrou. Jen v jediném okamžiku mě bylo trochu úzko - to když jsem se snažil stlačit cenu dolů. To se najednou v modrých očích M916 objevil "chladnej cejn" a já cítil, že jsem přestřelil. Vzpomněl jsem si na reportáž o hrochovi, jak vypadá líně a dobrácky, ale když ho naštvete, promění se v rychlé a nebezpečné zvíře. Nakonec ale všechno dobře dopadlo a prodej proběhl ve velmi přátelské atmosféře. I když se jednalo o obchod velmi, velmi rychlý, zdá se mi, jako bych prodávajícího M916 znal už léta. Za mě určitě za 1. ( P.S. Pokud některý z hlídačů pravidel Chronomagu shledá tento příspěvek jako nevhodný či nehodící se do této rubriky, omlouvám se a prosím o smazání ) Tak presne tohle je duvod, proc mam tohle forum rad...
Akam Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Jirko, díky za skvělé Tissoty, vše proběhlo rychle na 1 Laďa
jhonzatko Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 Obchod dle meho gusta. Jasna a korektni domluva, pevne slovo a duvera vlozena i ziskana. Jeste jednou diky a treba zase nekdy!
Zdeneli Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Perfektní obchod, vše jak má být. Děkuji.
rejan Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Bleskový obchod. všechno 1a. už se těším na další.
Americkej Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 Bleskový obchod nehodinkový. Všechno na jedničku, Jirka coby kupující je rázný a s velkým nadhledm, komunikace výborná. Rád ho všem doporučuji.
nathanien Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Supr pokec, ferové jednání a hlavně...je to srdcař (motorkovej i hodinkovej)! A to se počítá! :-) Jirku vřele doporučuji!
JoyStick Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Odesláno 20. července 2021 Skvělá komunikace a domluva, flexibilita s vyzvednutím i přes osobního poslíčka, prachy na účtu v řádu minut po domluvě, naprosto bez výhrad a doporučuju všema deseti. Díky za kšeft a těsim se na další
Conrad Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Odesláno 18. března 2022 Vše proběhlo přesně podle dohody, lze jen doporučit i když nebyl čas na pivko vše se řešilo jen poštou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se