Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vzhledem k tomu, že jsem byl v tomto vlákně vyzván, abych provedl hodnocení prodávajícího v mém včerejším obchodě se Zenith Defy, činím tak - ač to nemám tak úplně v oblibě. Posted Image

M916 je jako prodávající spolehlivý chlapík. Jeho dobrácký výraz již napovídá, že by těžko chtěl někoho napálit a poněkud zavalitější postava zase hovoří o tom, že to nebude člověk unáhlených rozhodnutí. Proto jsem k nákupu přistupoval s důvěrou. Jen v jediném okamžiku mě bylo trochu úzko - to když jsem se snažil stlačit cenu dolů. To se najednou v modrých očích M916 objevil "chladnej cejn" a já cítil, že jsem přestřelil. Vzpomněl jsem si na reportáž o hrochovi, jak vypadá líně a dobrácky, ale když ho naštvete, promění se v rychlé a nebezpečné zvíře. Posted Image

Nakonec ale všechno dobře dopadlo a prodej proběhl ve velmi přátelské atmosféře. I když se jednalo o obchod velmi, velmi rychlý, zdá se mi, jako bych prodávajícího M916 znal už léta. Za mě určitě za 1.

( P.S. Pokud některý z hlídačů pravidel Chronomagu shledá tento příspěvek jako nevhodný či nehodící se do této rubriky, omlouvám se a prosím o smazání Posted Image )

Návštěvník Kamil
Odesláno

( P.S. Pokud některý z hlídačů pravidel Chronomagu shledá tento příspěvek jako nevhodný či nehodící se do této rubriky, omlouvám se a prosím o smazání Posted Image )

My jsme tady na magory hodní.:D
Návštěvník Kamil
Odesláno

Děkuji za soucit. Pán Bůh vám to na hodinkách oplať. Posted Image

Děkuješ jako prodávající nebo kupující? Ale dobře jsi to vyřešil, hlavně sám před sebou.:smile_anim:

Ozvi se, až budeš v matičce, zajdem na oběd.

Odesláno

Vzhledem k tomu, že jsem byl v tomto vlákně vyzván, abych provedl hodnocení prodávajícího v mém včerejším obchodě se Zenith Defy, činím tak - ač to nemám tak úplně v oblibě. Posted Image

M916 je jako prodávající spolehlivý chlapík. Jeho dobrácký výraz již napovídá, že by těžko chtěl někoho napálit a poněkud zavalitější postava zase hovoří o tom, že to nebude člověk unáhlených rozhodnutí. Proto jsem k nákupu přistupoval s důvěrou. Jen v jediném okamžiku mě bylo trochu úzko - to když jsem se snažil stlačit cenu dolů. To se najednou v modrých očích M916 objevil "chladnej cejn" a já cítil, že jsem přestřelil. Vzpomněl jsem si na reportáž o hrochovi, jak vypadá líně a dobrácky, ale když ho naštvete, promění se v rychlé a nebezpečné zvíře. Posted Image

Nakonec ale všechno dobře dopadlo a prodej proběhl ve velmi přátelské atmosféře. I když se jednalo o obchod velmi, velmi rychlý, zdá se mi, jako bych prodávajícího M916 znal už léta. Za mě určitě za 1.

:gora:

Tak presne tohle je duvod, proc mam tohle forum rad...

• Po letech...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • Po roku...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • Po letech...
Odesláno

Skvělá komunikace a domluva, flexibilita s vyzvednutím i přes osobního poslíčka, prachy na účtu v řádu minut po domluvě, naprosto bez výhrad a doporučuju všema deseti. Díky za kšeft a těsim se na další :) 

• po měsících...
Odesláno

Vše proběhlo přesně podle dohody, lze jen doporučit i když nebyl čas na pivko vše se řešilo jen poštou

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...