Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To že se na Aukru běžně nabízí fejky je známá věc,jen jsem nepochopil na základě jakého klíče jsou pouze některé nabídky "odstraněny" zaměstnancem Aukra.Zpravidla ty nejzákeřnější zůstávají.Jedny pořádný se mi válí doma (kolegové v práci mne asi chtěli "potěšit" ke kulatinám),tak mne napadá,kde jinde se jich zbavit... Zvažuji vystavení aukce ve které nebudu vůbec lhát,třeba pod názvem "originální napodobenina hodinek věhlasné značky"..... Pochopitelně od "korunky". :ban:

Odesláno (upraveno)
  V 19. 6. 2012 v 1:26, 'Mira188' napsal:

To že se na Aukru běžně nabízí fejky je známá věc,jen jsem nepochopil na základě jakého klíče jsou pouze některé nabídky "odstraněny" zaměstnancem Aukra.Zpravidla ty nejzákeřnější zůstávají.Jedny pořádný se mi válí doma (kolegové v práci mne asi chtěli "potěšit" ke kulatinám),tak mne napadá,kde jinde se jich zbavit... Zvažuji vystavení aukce ve které nebudu vůbec lhát,třeba pod názvem "originální napodobenina hodinek věhlasné značky"..... Pochopitelně od "korunky". :ban:

LINK alebo BAN.

ono to fakt zivot JE taka svina, ze ty napr. povies ze ide len o "jednostranne iniciovanu nevratnu vypozicku", ale sudcovi by to - ale ja fakt neviem preco - pripadalo ako prachsprosta kradez..

Upraveno uživatelem instant
Návštěvník km.kmk
Odesláno

Každý člověk na světě, co má doma fejky, je dostal od kolegů v práci...to je zvláštní... ;)

Návštěvník Tomáš Drahoňovský
Odesláno

A ja jsem od kolegu jeste nedostal nikdy nic:(

Ale k tematu: jediny, co me napada, ze na nejzakernejsi fejky si Aukru nikdo nestezuje, protoze si zkratka nemuze byt jistej, ze nekomu nezkazi aukci originalnich hodinek. Spis je to ale tak, ze Aukro neblokuje na zaklade toho, jestli jsou to nebo nejsou fejky, ale na zaklade toho, jak vyhodnoti dalsi postup prodavajiciho pote, co ho kontaktuje (jak celou aukci vysvetli). Je to ale jenom domenka.

Ja uz jsem takhle napraskal dvoje evidentne falesne hodinky, a jedny Aukro smazalo, druhe naopak hezky zustaly viset az do konecneho vydrazeni asi za 7000. Byly to tenkrat "limitky Bell & Ross":)

Odesláno
  V 19. 6. 2012 v 2:44, 'km.kmk' napsal:

Každý člověk na světě, co má doma fejky, je dostal od kolegů v práci...to je zvláštní... ;)

Já si naopak koupil 3ks faků Panerai a jedny Santosy v Bulharsku úplně sám! Čínský Daytony jsem dostal jako prezent od kamaráda. Panerai jsem už dávno rozdal v hospodě a rolexky si nechávám na zkoušení pro případ, když začnu uvažovat že koupím originály. Po nasazení těch prťavejch falešnejch oblud mě to ale naštěstí vždycky hned přejde... :thumbsup_anim:
Odesláno

taky jsem byl obdarován kamarádama,kteří s nadsázkou humoru při nákupu suvenýru v exotických zemích nevěděli co pro mně,ale jako správný fanda o ně pečuji s tím nejlepším nářadím :D

post-19068-064419200 1340098313.jpg

Odesláno
  V 19. 6. 2012 v 9:31, 'zekon7302' napsal:

taky jsem byl obdarován kamarádama,kteří s nadsázkou humoru při nákupu suvenýru v exotických zemích nevěděli co pro mně,ale jako správný fanda o ně pečuji s tím nejlepším nářadím :D

Ano, takto o ně pečuji také, i když jsou mezi nima kousky z opravdu exotických míst :smile_anim: . Občas z nich něco vyndám, prozkoumám a většinou už to nejde zpět. Mám to v krabici od bot a teď už jen odhaduju, že je to cca 15 ks.

Odesláno
  V 19. 6. 2012 v 9:31, 'zekon7302' napsal:

Takový krásný brajtle to byly.:crying_anim:

Odesláno

Ahoj, s tim aukrem to je těžký, když tam tak brouzdám a narazím na nějaké zaručeně pravé hodinky tak jim to většinou napráším, (jsem svině, ale přijde mne líto těch co jsou schopni tyhle hopdinky vydražit i za 50% originálů) :suicide_anim:, ale na druhou stranu pokud tam někdo napíše, že prodává repliky, fejky cokoli tak tu aukci nechávám být. podle mne je na každém co si na ruku vezme.

Osobně jsem názoru, že "kdo má potřebu nosit fejky, je stejně falešnej jako to co nosí", ale je to každého věc :crying_anim:. Takže pokud vystavíš ty hodinky s tim že to jsou fejky a nebudeš je vydávat za "pozůstalost, či hodinky s nějakým jiným dojemným příběhem" tak by to asi nevadilo, jsou lidi co to rádi koupí.

Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno

Já si kdysi taky jedny fejky koupil. Ten člověk měl tehdy na prodej dvoje: funkční za litr a nefunkční za tři kila. Vzhledem k zamýšlenému osudu hodinek jsem vzal ty druhé. Na to, že měly turbo i měsíční fázi, to byl dobrý kup! Spolu se sadou nářadí pak sehrály hlavní roli na jednom psychoterapeutickém sezení.

Odesláno
  V 19. 6. 2012 v 10:40, 'J. V. Pleva' napsal:

Já si kdysi taky jedny fejky koupil. Ten člověk měl tehdy na prodej dvoje: funkční za litr a nefunkční za tři kila. Vzhledem k zamýšlenému osudu hodinek jsem vzal ty druhé. Na to, že měly turbo i měsíční fázi, to byl dobrý kup! Spolu se sadou nářadí pak sehrály hlavní roli na jednom psychoterapeutickém sezení.

Jo, parádní akce zakončená častuškou Geroj Čapajev...

Utíká to, dva roky tomu nazad.

Odesláno
  V 19. 6. 2012 v 10:32, 'Chorche' napsal:

Já jen nechápu, proč to řešíš tady a co má obsah této diskuze vlastně sdělit.

Jen jsem se zamyslel nad principem mazání těch různých nabídek na Aukru a chtěl znát názor ostatních.Toď vše.
Odesláno
  V 19. 6. 2012 v 13:22, 'Mira188' napsal:

Jen jsem se zamyslel nad principem mazání těch různých nabídek na Aukru a chtěl znát názor ostatních.Toď vše.

Působilo to na mě jinak, ale ok, díky za vysvětlení.
Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 19. 6. 2012 v 15:20, 'spiderer' napsal:

Ja bych je dal na prodej rovnou sem a kdyz uz tak aspon za litr. Idealne formou aukce.

:lol2:

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Dej je na aukro a sem dej link, jako že, co to ty lidi prodávaj... Doteď vidělo tvoje vlákno asi 500 lidí, takže se ti určitě nabídne nějakej kolega, kterej je koupí jinýmu kolegovi z práce... :whistle:

Upraveno uživatelem km.kmk
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ja som na fejkoch zacinal, concord c1 z egypta za stovku dolarov. Ani som netusil ze orig stoji desattisic USD a viac.

Potom nasledovali dve becka, replika typu C, cize 30 dolarove. Tusim som ich aj raz mal na ruke. No a potom som dlllho hladal a chcel kupit A+++ repliky beciek super avengerov za zhruba 300-500 USD. Uz uz som ich jeden nedelny vecer objednaval.... vyse dva roky dozadu...ale potom.... pred objednanim som zistil, ze s dovozom do EU by mohl byt problem, minimalne by to dlho trvalo. Tak som sa nasr... a v pondelok rano bezal ku AD a odisiel so super avengerom :) Nejaky mesiac dva na to, som si predsa len zaobstaral A+++ kopie beciek, so zvedavosti, a este asi pol roka som ich povazoval za krasne LOL. Ale neskor prisla diametralna zmena, nejake pochopenie o co vlastne ide... a odvtedy by som repliky nechcel ani zadarmo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...