JHonza Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 ... Ale jináč ta změna se mi líbí, uvidíme jak se osvědčí v praxi. Myslím, že to je jasný. Všechny s*ačky, kydy, bláboly a žvásty se přestěhujou ze zábavy a humoru do hodinkových sekcí, což nepochybně přispěje jejich kvalitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genome Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 To máš pravdu, když pro mě to je takové jednání za zády všech, i když přiznám jednou jsem to využil, ale tam jsem s tím problém neměl, neboť se jednalo o uzavřené staré vlákno a dotaz se vyplatil a skončil k mé spokojenosti. ale vůbec žádná blokace nákupu to není. Písneš SZ prodávajícímu a kšeft se točí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 To máš pravdu, když pro mě to je takové jednání za zády všech S timhle se netrap, prodej/koupe je soukroma vec prodavajiciho a kupujiciho. Na kontaktu prodejce pomoci SZ nevidim nic spatneho. On se muze sam rozhodnout, jestli se do obchodu s takovym clovekem pusti, nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Myslím, že to je jasný. Všechny s*ačky, kydy, bláboly a žvásty se přestěhujou ze zábavy a humoru do hodinkových sekcí, což nepochybně přispěje jejich kvalitě. Nemaluj čerta na zeď ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Myslíš, že je honiči přestanou psát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Právě naopak. Spíše si myslím, že to někdo bude muset mazat. No, někdo si přidal práce ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Nechápem prečo sa medzi sekcie, kde sa nepočítajú príspevky dostalo aj Predám/Kúpim. Veď členovia do 50 aj tak tam nemôžu prispievať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Právě naopak. Spíše si myslím, že to někdo bude muset mazat. No, někdo si přidal práce ... . Nemaluj čerta na zeď ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 To možná trochu ztíží práci modům - mělo by se to případně vyplevelit. A navíc mám pocit, že když se někomu smázne přízpěvek, tak ale zůstane započítaný do celkového součtu. Mně se to alespoň stalo, když jsem si ztriploval přízpěvek pomocí "servis je temporarily v pytli" a když jsem si pak nadbytečné opakovačky smáznul, tak počet zůstal. Nešlo by to taky nějak vyselektovat - když už jsme u toho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Nemaluj čerta na zeď ... . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 bojím, bojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Som skoro umrel od smiechu, toto daj do sekcie humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 To možná trochu ztíží práci modům - mělo by se to případně vyplevelit. A navíc mám pocit, že když se někomu smázne přízpěvek, tak ale zůstane započítaný do celkového součtu. Mně se to alespoň stalo, když jsem si ztriploval přízpěvek pomocí "servis je temporarily v pytli" a když jsem si pak nadbytečné opakovačky smáznul, tak počet zůstal. Nešlo by to taky nějak vyselektovat - když už jsme u toho? Myslím, že i tohle řeší post recount, který dnes dělal Kamil. Takže by mělo stačit udělat ho třeba jednou za měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 JHonza: Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Myslím, že i tohle řeší post recount, který dnes dělal Kamil. Takže by mělo stačit udělat ho třeba jednou za měsíc. To ovšem předpokládá, že si za měsíc budu pamatovat, jak jsem to udělal. Což nepředpokládám. Kdyby za mnou furt nelez ten Němec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Kdyby za mnou furt nelez ten Němec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Horst je Rakušák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 To ovšem předpokládá, že si za měsíc budu pamatovat, jak jsem to udělal. Což nepředpokládám. Kdyby za mnou furt nelez ten Němec.... Ty němci jsou pěkná verbež. Ten můj za mnou sice neleze, ale zase mi furt všechno schovává. Občas i hodinky parchant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 A je to tady.....Vypadá to, že kolega Voyageusedutemps nám bude chtít něco prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.