Aggy Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Ahoj, já tu jsem nově, takže se teprve rozkoukávám. Jinak jsem taky z Plzně, studuju medicínu 3tím rokem a na zápěstí nosím Suunto X10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) Historie, Historie a společenské vědy jako učitelství pro střední školy, UJEP, Ústí nad Labem. U nás jsem moc hodinek neviděl, spíše nějaké módní značky a pak vše možné na baterku. Z profesorů PRIM, Poljot... 1,2 - Doxa3 - Inka Watch4 - Ljuks5 - Raketa6 - Zenith7 - PoljotCortébert Z kapesních: Duplex, Remontoir, Zenith, Longines, Remontoir Omlouvám se za nekvalitní fotky, dělal jsem je teď večer. Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem Javert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasdrska Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 (upraveno) Studuji mezinárodní vztahy v praze na MUP a nosím ruhla digital po taťkovi, sice se denně o 5 minut zpoždují, ale jejich retro vzhled miluju (omluvte kvalitu fotky) Upraveno 6. září 2012 uživatelem tomasdrska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Tak to jsi Tome jeden z mála, kdo má na MUPu pořádné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasdrska Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Tak to jsi Tome jeden z mála, kdo má na MUPu pořádné hodinky! jasny, vetsinou jsou tam k viděníonačí záležitosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Gymnázium Tišnov Jinak z mých spolužáků akorát jedny G-Shocky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 (upraveno) Studuju NF VŠE a mam stesti na spoluzaky s chrono postizenim. Jeden s orange monstry chronomanii zdelil po otci (otec pry ma 'jegry a omegy' a dokonce je i zde na foru). Dalsi ma Wengery a fortis square, dalsi citizen ecodrive a posledni quartz omegy . Zbytek vetsinou mobily a fashion Armani, Diesel etc.. edit: a jedna spoluzacka ma mechanicke primky po babicce ! Upraveno 23. září 2012 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 ČVUT, Fakulta Strojní, Teoretický základ strojního inženýrství - a Seiko Monster. Většina lidí buď hodinky nemá, nebo má na ruce 50+mm sračky, dokonce jsem viděl jedny s "diamantama" a krk na to dám, že jsou dámské A pak vintage jsem taky zahlédl. Jo a nějaké pilotky, v kvarcu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Momentálně VOŠZ Brno, obor nutriční terapeut, ve škole má akorát jedna učitelka quartz Victorinox, jinak nic moc, většinou holé ruce, u studenstva sem tam hodinky a lá Bentime a spolužák nosí sporttester. No a já střídám tyhle dva japonce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soda Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Studuju NF VŠE a mam stesti na spoluzaky s chrono postizenim. Hlasim se do rad NF watch fans. Momentalne sice jen Seiko, ale opet se pracuje na postupu vyse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 ČVUT, Fakulta Strojní, Teoretický základ strojního inženýrství - a Seiko Monster. Většina lidí buď hodinky nemá, nebo má na ruce 50+mm sračky, dokonce jsem viděl jedny s "diamantama" a krk na to dám, že jsou dámské A pak vintage jsem taky zahlédl. Jo a nějaké pilotky, v kvarcu. v kolikataku? ja cvut - strojni - vyroba a ekonomika ve strojirenstvi.... tretak momentalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se