Přejít na obsah

STUDENTI SEM

Venus

Doporučené příspěvky

Pridám sa aj ja. Právnická fakulta Trnava, o rok končím a za tie 4 roky pôsobenia som narazil max. na Casia, módne značky, nejaké tie fejky Breitling. Najväčší úlovok som zažil u doktora z občianského práva - Breitling Navitimer - nádhera.

No a ja nosím najmä Seiko PM, o chvíľku (po renovácií) aj Jaeger LeCoultre.

Posted Image

Posted Image

Upraveno uživatelem Tommy_PP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já ještě studuju gympl, ale nakaženej jsem teda pořádně... Posted Image

U nás je to nic moc, akorát kamarádovi jsem střelil Orient Mako, a jedna učitelka má moc pěkné Archimede Arcadia a je hodinkově osvícená :)

Jinak já nosím teď hlavně tohle:

post-14565-063920500 1340561793.jpg

post-14565-002948400 1340561961.jpg

post-14565-013435400 1340563590.jpg

Odkaz ke komentáři

ČVUT :nuke: Jsem PRIManiak, ale mám i nějaké Sicury, ladičkové Eterny, pár ruských kousků (Poljoty s budíčkem, Chronografy, Uraly, ultratenké de Luxe, Kirowskie, Sportivnije, Pabědy...), jedny Titony a nově hranaté Zenithy ze 70. let. Už je to na kila, hlavně ty Primky... Líbí se mi hlavně 60.-70.léta, kombinace pro mne zajímavého designu, přijatelné velikosti a hlavně i ceny ;)

Občas jsem si z obědové pauzy přinesl i nějaké nové kousky, tak jsem občas nedával pozor na přednášku :D I když jsem to dost střídal, tak se mnou ve škole nikdo o hodinkách ještě nemluvil...

Odkaz ke komentáři

Já jsem na UPCE, obor komunikace a řídící technologie. Když to dobře půjde, tak ještě rok, když ne, tak kdo ví... :-)))

Na ruce mám nejčastěji tyto červené igeny. Zkoušky se mnou obvykle absolvují traktory bez datumovky. Jinak střídám ještě další troje barevné varianty igenů a pár primek dvojek, dle nálady :-)

Co jsem si tak všimnul, tak spolužák má nějaké vintážní Orienty a jeden učitel nosí pozlacené primky "civilní sporty". Ostatní různé digitálky nebo nic.

post-20772-054137300 1340567596.jpg

Odkaz ke komentáři

ČVUT :nuke: Jsem PRIManiak, ale mám i nějaké Sicury, ladičkové Eterny, pár ruských kousků (Poljoty s budíčkem, Chronografy, Uraly, ultratenké de Luxe, Kirowskie, Sportivnije, Pabědy...), jedny Titony a nově hranaté Zenithy ze 70. let. Už je to na kila, hlavně ty Primky... Líbí se mi hlavně 60.-70.léta, kombinace pro mne zajímavého designu, přijatelné velikosti a hlavně i ceny ;)

Občas jsem si z obědové pauzy přinesl i nějaké nové kousky, tak jsem občas nedával pozor na přednášku :D I když jsem to dost střídal, tak se mnou ve škole nikdo o hodinkách ještě nemluvil...

Tak to se můžeme někdy domluvit a zajít v Praze na pivo, pokecat o hodinkách, mě zajímají hodinky od jejich počátku až po rok 1990, nejmladší hodinky mám snad z roku 1970 a pár měsíců k tomu :)

BTW vzpomněl jsem si, že u nás na fakultě jsem na obědě zahlídl tyhle vintážní Orienty

post-21738-045693800 1340569662.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj, studuji v Ostravě na VŠB Elektrotechniku - telekomunikace.

Běžně nosím Orient Divery, k obleku si beru Certina DS Pilot :)

Jinak moc toho nevídám krom těch "módních orlojů", max jsem viděl Tagy... ale asi se mi podařilo naočkovat pár známých, ještě ale budu muset zapracovat Posted Image

Posted Image

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Ahoj, studuji v Ostravě na VŠB Elektrotechniku - telekomunikace.

Běžně nosím Orient Divery, k obleku si beru Certina DS Pilot :)

Jinak moc toho nevídám krom těch "módních orlojů", max jsem viděl Tagy... ale asi se mi podařilo naočkovat pár známých, ještě ale budu muset zapracovat Posted Image

Posted Image

Posted Image

Ty Certiny jsou úžasné :)

Odkaz ke komentáři

No tak ty jsou opravdu hezké Posted Image

časem bych si rád pro tyto věci dopřál Prim Diplomat, přiložená fotka mě vždycky dostane Posted Image

Posted Image

Našel jsem tady na fóru Diplomaty s černým cifrem, ty klasické jsou peckovní, ale tyhle s černým cifrem mají o ždíbeček větší grády :D

Snad se na mě dotyčný nebude zlobit, že jsem použil jeho fotku ;)

post-21738-032391100 1340629357.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak já mám tyhle Diplomaty, ale po rozhovoru s dalšími Prim ultras už je asi na ruku nikdy nedám... Jsou NOS s původním řemenem se zlacenou sponou, takže už krabičku neopustí. A to jsem je měl na ruce jen dvakrát :crying_anim02: Ještě mám jedny s poškrábaným pouzdrem a nic moc ciferníkem, jen budu muset vyměnit strojek.

post-15382-061243600 1340631224.jpg

Takže zatím nosím hranaté Eterny nebo traktory s datumkou, teď v létě skoro pořád černé Igeny. Občas i Sicury, ale už mne tak moc nepřitahují. A již brzy tyhle Zenithy, ještě se ale budou muset vydat k mechanovi, než přijdou na ruku. Sice jsou malé (30x39 mm), ale díky tvaru a šířce řemenu (20 mm), se na ruce rozhodně neztratí...:smile_anim: Uvnitř je kalibr 2542 C s ručním nátahem, na cizí fotce z internetu je verze s automatem.

post-15382-082245400 1340630923.jpg

Hodinek mám spoustu, jediný problém mám s řemeny, protože než na ně našetřím, tak to vždycky stačím rozfrcat na Aukru...

Odkaz ke komentáři

Tak já mám tyhle Diplomaty, ale po rozhovoru s dalšími Prim ultras už je asi na ruku nikdy nedám... Jsou NOS s původním řemenem se zlacenou sponou, takže už krabičku neopustí. A to jsem je měl na ruce jen dvakrát :crying_anim02: Ještě mám jedny s poškrábaným pouzdrem a nic moc ciferníkem, jen budu muset vyměnit strojek.

post-15382-061243600 1340631224.jpg

Takže zatím nosím hranaté Eterny nebo traktory s datumkou, teď v létě skoro pořád černé Igeny. Občas i Sicury, ale už mne tak moc nepřitahují. A již brzy tyhle Zenithy, ještě se ale budou muset vydat k mechanovi, než přijdou na ruku. Sice jsou malé (30x39 mm), ale díky tvaru a šířce řemenu (20 mm), se na ruce rozhodně neztratí...:smile_anim: Uvnitř je kalibr 2542 C s ručním nátahem, na cizí fotce z internetu je verze s automatem.

post-15382-082245400 1340630923.jpg

Hodinek mám spoustu, jediný problém mám s řemeny, protože než na ně našetřím, tak to vždycky stačím rozfrcat na Aukru...

Koukám, že jsi stejně "postižen" jako já :D

Odkaz ke komentáři

:) Tak by som sa pridal , Studujem Karlovku MFF , Informatika a hodinky zatial len casia g-shock g9200 a automaty invicty ( Posted Image nekamenovat za ne , chcel som skusit automaty)

U nas su k videniu max tak casia , dake quartz , raz boli k videniu dake bondovky u profesora a este vynimocne daka spoluziacka :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...