Tommy_PP Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 (upraveno) Pridám sa aj ja. Právnická fakulta Trnava, o rok končím a za tie 4 roky pôsobenia som narazil max. na Casia, módne značky, nejaké tie fejky Breitling. Najväčší úlovok som zažil u doktora z občianského práva - Breitling Navitimer - nádhera. No a ja nosím najmä Seiko PM, o chvíľku (po renovácií) aj Jaeger LeCoultre. Upraveno 24. června 2012 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 V Brne na pravech je k videni spousta modnich nesmyslu, nejake ty tissotky (sam jedny mam) ale i Omega PO. V Brne jeden borec nosi orienty(hh), ale videl jsem tam i breitle steelfishe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Na předchozí výšce na Ostravské univerzitě to byly hlavně Casia, Ed Hardy, Timex, Axcent od Scandinavia a Seiko. Já měl v té době taky Casia ale pak mě to nějak chytlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Já ještě studuju gympl, ale nakaženej jsem teda pořádně... U nás je to nic moc, akorát kamarádovi jsem střelil Orient Mako, a jedna učitelka má moc pěkné Archimede Arcadia a je hodinkově osvícená Jinak já nosím teď hlavně tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 ČVUT Jsem PRIManiak, ale mám i nějaké Sicury, ladičkové Eterny, pár ruských kousků (Poljoty s budíčkem, Chronografy, Uraly, ultratenké de Luxe, Kirowskie, Sportivnije, Pabědy...), jedny Titony a nově hranaté Zenithy ze 70. let. Už je to na kila, hlavně ty Primky... Líbí se mi hlavně 60.-70.léta, kombinace pro mne zajímavého designu, přijatelné velikosti a hlavně i ceny Občas jsem si z obědové pauzy přinesl i nějaké nové kousky, tak jsem občas nedával pozor na přednášku I když jsem to dost střídal, tak se mnou ve škole nikdo o hodinkách ještě nemluvil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Já jsem na UPCE, obor komunikace a řídící technologie. Když to dobře půjde, tak ještě rok, když ne, tak kdo ví... :-)))Na ruce mám nejčastěji tyto červené igeny. Zkoušky se mnou obvykle absolvují traktory bez datumovky. Jinak střídám ještě další troje barevné varianty igenů a pár primek dvojek, dle nálady :-)Co jsem si tak všimnul, tak spolužák má nějaké vintážní Orienty a jeden učitel nosí pozlacené primky "civilní sporty". Ostatní různé digitálky nebo nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 V Brne jeden borec nosi orienty(hh), ale videl jsem tam i breitle steelfishe :-) Taky brněnský práva. A kromě Certin jsem tam teda viděl jen Festiny a hromadu Bossů, Hilfigerů a spol. Pořádný hodinky žádný. Ale možná jsem jen blbě koukal. A nosím bondovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 ČVUT Jsem PRIManiak, ale mám i nějaké Sicury, ladičkové Eterny, pár ruských kousků (Poljoty s budíčkem, Chronografy, Uraly, ultratenké de Luxe, Kirowskie, Sportivnije, Pabědy...), jedny Titony a nově hranaté Zenithy ze 70. let. Už je to na kila, hlavně ty Primky... Líbí se mi hlavně 60.-70.léta, kombinace pro mne zajímavého designu, přijatelné velikosti a hlavně i ceny Občas jsem si z obědové pauzy přinesl i nějaké nové kousky, tak jsem občas nedával pozor na přednášku I když jsem to dost střídal, tak se mnou ve škole nikdo o hodinkách ještě nemluvil... Tak to se můžeme někdy domluvit a zajít v Praze na pivo, pokecat o hodinkách, mě zajímají hodinky od jejich počátku až po rok 1990, nejmladší hodinky mám snad z roku 1970 a pár měsíců k tomu BTW vzpomněl jsem si, že u nás na fakultě jsem na obědě zahlídl tyhle vintážní Orienty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Ahoj, studuji v Ostravě na VŠB Elektrotechniku - telekomunikace. Běžně nosím Orient Divery, k obleku si beru Certina DS Pilot Jinak moc toho nevídám krom těch "módních orlojů", max jsem viděl Tagy... ale asi se mi podařilo naočkovat pár známých, ještě ale budu muset zapracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Ahoj, studuji v Ostravě na VŠB Elektrotechniku - telekomunikace. Běžně nosím Orient Divery, k obleku si beru Certina DS Pilot Jinak moc toho nevídám krom těch "módních orlojů", max jsem viděl Tagy... ale asi se mi podařilo naočkovat pár známých, ještě ale budu muset zapracovat Ty Certiny jsou úžasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 děkuji jsem třetí majitel beru si je vyloženě k obleku, což zatím není tak často, takže z toho mám pokaždé velkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 děkuji jsem třetí majitel beru si je vyloženě k obleku, což zatím není tak často, takže z toho mám pokaždé velkou radost Já na zkoušky nosím tyhle CERTINY Jsou z roku 1959, kdy se narodil můj tata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 No tak ty jsou opravdu hezké časem bych si rád pro tyto věci dopřál Prim Diplomat, přiložená fotka mě vždycky dostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 No tak ty jsou opravdu hezké časem bych si rád pro tyto věci dopřál Prim Diplomat, přiložená fotka mě vždycky dostane Našel jsem tady na fóru Diplomaty s černým cifrem, ty klasické jsou peckovní, ale tyhle s černým cifrem mají o ždíbeček větší grády Snad se na mě dotyčný nebude zlobit, že jsem použil jeho fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Tak já mám tyhle Diplomaty, ale po rozhovoru s dalšími Prim ultras už je asi na ruku nikdy nedám... Jsou NOS s původním řemenem se zlacenou sponou, takže už krabičku neopustí. A to jsem je měl na ruce jen dvakrát Ještě mám jedny s poškrábaným pouzdrem a nic moc ciferníkem, jen budu muset vyměnit strojek. Takže zatím nosím hranaté Eterny nebo traktory s datumkou, teď v létě skoro pořád černé Igeny. Občas i Sicury, ale už mne tak moc nepřitahují. A již brzy tyhle Zenithy, ještě se ale budou muset vydat k mechanovi, než přijdou na ruku. Sice jsou malé (30x39 mm), ale díky tvaru a šířce řemenu (20 mm), se na ruce rozhodně neztratí... Uvnitř je kalibr 2542 C s ručním nátahem, na cizí fotce z internetu je verze s automatem. Hodinek mám spoustu, jediný problém mám s řemeny, protože než na ně našetřím, tak to vždycky stačím rozfrcat na Aukru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Tak já mám tyhle Diplomaty, ale po rozhovoru s dalšími Prim ultras už je asi na ruku nikdy nedám... Jsou NOS s původním řemenem se zlacenou sponou, takže už krabičku neopustí. A to jsem je měl na ruce jen dvakrát Ještě mám jedny s poškrábaným pouzdrem a nic moc ciferníkem, jen budu muset vyměnit strojek. Takže zatím nosím hranaté Eterny nebo traktory s datumkou, teď v létě skoro pořád černé Igeny. Občas i Sicury, ale už mne tak moc nepřitahují. A již brzy tyhle Zenithy, ještě se ale budou muset vydat k mechanovi, než přijdou na ruku. Sice jsou malé (30x39 mm), ale díky tvaru a šířce řemenu (20 mm), se na ruce rozhodně neztratí... Uvnitř je kalibr 2542 C s ručním nátahem, na cizí fotce z internetu je verze s automatem. Hodinek mám spoustu, jediný problém mám s řemeny, protože než na ně našetřím, tak to vždycky stačím rozfrcat na Aukru... Koukám, že jsi stejně "postižen" jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 V Brne jeden borec nosi orienty(hh), ale videl jsem tam i breitle steelfishe :-) S těma Steelfishema jsem to mohl být já, nebo je nás tam víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Našel jsem tady na fóru Diplomaty s černým cifrem, ty klasické jsou peckovní, ale tyhle s černým cifrem mají o ždíbeček větší grády Snad se na mě dotyčný nebude zlobit, že jsem použil jeho fotku Nezlobim se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlonK Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Tak by som sa pridal , Studujem Karlovku MFF , Informatika a hodinky zatial len casia g-shock g9200 a automaty invicty ( nekamenovat za ne , chcel som skusit automaty) U nas su k videniu max tak casia , dake quartz , raz boli k videniu dake bondovky u profesora a este vynimocne daka spoluziacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 S těma Steelfishema jsem to mohl být já, nebo je nás tam víc... pokud jsi měl na zkoušce z lidských práv modrý kabát, tak jsi unikát, jinak Vás je tam více :-D. Srandovní jak je ten svět malý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se