Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,

Mam seika s kal 7s36. Doteraz slapali na 100%. No pred 2 dnami rano som si vsimol, ze cas sa zastavil na 2:35hod priblizne. Datum preklopeny. Myslel som si, ze asi boli slabo natiahnute, tak som nimi povrtel, nastavil cas a isli az do dalsieho rana 2:35... A dnes znova to iste.

Neviem o nejakom pade, ani nicom. Iba si spominam, ze pred dvoma tyzdnami som robil kamaratovi notas a repro boli vpredu... A to dost velke (Toshiba qsimo).

Moze to byt, ze su zmagnetizovane? Alebo ?

Odesláno

Samozřejmě můžou být zmagnetované,nebo může být slepený vlásek /kapička oleje,nečistota/,takže Tě hodinář asi nemine.

Odesláno (upraveno)

Teraz idem od hodinara :-)

Toto bola moja druha navsteva. Na prvej soe sa pobavili o hodinkach, cenach oprav a tak. Vtedy mi hovoril ceny lacnejsie, teraz ze " to su automaty" to bude okolo 60-70euro :-P a ze si to mam rozmysliet. Tak to este dnes necham a zajtra rano uvidime, ci sa zastavia... a pojdem k inemu.

Upraveno uživatelem Korenisko
Návštěvník eleven
Odesláno

Teraz idem od hodinara :-)

Toto bola moja druha navsteva. Na prvej soe sa pobavili o hodinkach, cenach oprav a tak. Vtedy mi hovoril ceny lacnejsie, teraz ze " to su automaty" to bude okolo 60-70euro :-P a ze si to mam rozmysliet. Tak to este dnes necham a zajtra rano uvidime, ci sa zastavia... a pojdem k inemu.

To ti chce prodat nový hodinky, za tu cenu, ne? :o

Odesláno

Já jsem teď měl u kalibru 7s26 podobný problém - hodinky se prostě po chvíli zastavily, sice né vždy ve stejnou dobu ale prostě se natažené zastavily. Byl to zdeformovaný vlásek setrvačky. Jako nevím, jaké jsou ceny u vás, ale cena kompletního rozdělání strojku (a ještě né tak typického jako 7s26) byla kolem 1000kč. Jinak nandání safíru, servis strojku, přetěsnění a tlaková zkouška za tuším 300kč. Chodím k p.Frýdlovi na Florenc.

Odesláno (upraveno)

No ja neviem :-D pravdu povediac nemam problem dat hodinky aj do ineho mesta kde je dobry hodinar...

A zdeformovat vlasok sa ako da? Moze to byt ten magnet?

Upraveno uživatelem Korenisko
Odesláno (upraveno)

v bystrici by mal byt jeden pan, meno neviem. presmejdi ruske vlakno, robi dost ruskych veci a tusim ma nemecky znejuce priezvisko

edit: viem, pan Wagner. urcite najdes na fore nanho kontakt

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Já jsem teď měl u kalibru 7s26 podobný problém - hodinky se prostě po chvíli zastavily, sice né vždy ve stejnou dobu ale prostě se natažené zastavily. Byl to zdeformovaný vlásek setrvačky. Jako nevím, jaké jsou ceny u vás, ale cena kompletního rozdělání strojku (a ještě né tak typického jako 7s26) byla kolem 1000kč. Jinak nandání safíru, servis strojku, přetěsnění a tlaková zkouška za tuším 300kč. Chodím k p.Frýdlovi na Florenc.

Chlapci koukám jak se necháte zblbnout.Na př. byl zdeform. vlásek setrvačky.A to je co ?Slepenej?vohnutej?zmagnetovanej?rozdělat kvuli tomu celý hodinky?Tak slepenej ..vyndat mustek se setrvačkou ,vymáchat v čistém benzínu.Vohnutej /sám se těžko ohne i při nárazu/ narovnat.Zmagnetovanej ..protáhnout cívkou /na př.cívka z většího relé na 220V/.Ale v tomto případě asi nečistota mezi zuby.No ale co naděláte.Vesničko má středisková "hodně nebožtíku málo kameníku pane doktore...."Sri to jsem vám zase pomoh.Tak zdar
Odesláno

Pana Wagnera z BB ti mozem len odporucit. Pred nedavnom mi opravoval moje Vostoky Mriya, ktore sa mi tiez zasekavali, i ked boli plne natiahnute. A kedze hodinky neboli od zakupenia este nikdy servisovane, tak som si ich dal uz aj kompletne precistis a premazat. Celkovo ma to vsetko aj s vymenou vystrbeneho sklicka a skuskou vodotesnosti vyslo na + - 45 euro, co si mysli, ze je velmii slusna cena. Velka spokojnost z mojej strany. Odporucam sa na oprave vopred telefonicky dohodnut.

Tomas

Odesláno

Chlapci koukám jak se necháte zblbnout.Na př. byl zdeform. vlásek setrvačky.A to je co ?Slepenej?vohnutej?zmagnetovanej?rozdělat kvuli tomu celý hodinky?Tak slepenej ..vyndat mustek se setrvačkou ,vymáchat v čistém benzínu.Vohnutej /sám se těžko ohne i při nárazu/ narovnat.Zmagnetovanej ..protáhnout cívkou /na př.cívka z většího relé na 220V/.Ale v tomto případě asi nečistota mezi zuby.No ale co naděláte.Vesničko má středisková "hodně nebožtíku málo kameníku pane doktore...."Sri to jsem vám zase pomoh.Tak zdar

post-4112-093613400 1340834971.jpg

Odesláno

No, omlouvám se za to že jsem vás zmátl :D ale na začátku je napsáno, že zdeformovaný vlásek setrvačky byl u 7s26, dále píšu, že kompletní rozborka strojku (DALEKO MÉNĚ OBVYKLÉHO NEŽ 7S26) by stála 1000kč. Z toho snad jasně plyne, že to nebyla ta samá oprava, ne? :D

Odesláno

Ahoj, ide asi o hodinky co mas odo mna, vsak? Podla mna by bolo vhodne to riesit nejakou formou zarucnej opravy radsej, lebo ide o pol roka stary kus s potvrdenou zarukou - ak si si isty, ze k poskodeniu nedoslo tvojou vinou (padom, zmagnetizovanim,...)

Ak by si chcel, mozem kontaktovat predajcu v UK od ktoreho som to kupoval vo svojom mene a poziadat ho o vyjadrenie, akou formou by to bolo vhodne riesit aby si neprisiel o zaruku a zaroven aby ta oprava bola pokryta prave touto medzinarodnou zarukou..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...