Přejít na obsah

PANERAI 312 vs 359

Doporučené příspěvky

Odesláno

Viem, 312-ka je tu veľmi obľúbená, ale napriek tomu som zvedavý na váš názor v porovnaní s 359. Ak sa nemýlim líšia sa iba v ciferníku. Ktoré by ste brali?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

A taky se lisi v barve indexu.. 359 maji takovy vintazni vzhled..

Pokud chces neco jineho nez klasiku, bez do 359..;)

Áno, práve ten hnedý odtieň ma chytil, len či toľko čísel pokope nie je nepanerajské?
Odesláno

359 jsem měl na ruce a jsou super,já jsem zvolil 312 kvůli tomu,že nemusím čísla na cifru a mám radši zabarvení do zelena.Ale to je jen můj osobní pocit.Budeš je muset vyzkoušet,obojí jsou dobrý.

Odesláno

312 - klasika panerai, vyvazenejsie, krajsie...

359 - netradicnejsie, zaujimavejsie, oldschoolovejsie...

nezavidim vyber... ja by som asi vybral 312 :)

Odesláno

Kromě cifru jsou úplně stejné, takže záleží na tobě jestli designově čistý černý cifr s indexy nebo retro nahnědlý s jakoby zažloutlými číslicemi. 312 je tady více, 359 asi jediné.

Odesláno

Oboje!

No práve. Oboje a potom tieto VINTAGE PANERAI ANGELUS 8 days CAL. SF240 /sú za 5% ceny originálu/ a manželka na mňa zavolá tých dvoch v bielom zo psychiatrie.

• po měsíci...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...