Horhe Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Dvě turba Dva pérovníky Dvě frekvence Jen tak dál Hujer Cena 230 000 $ Zdroj a více foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Tak toto me posadilo na zadek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 moc pekne a ta cena, skoro zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Hujer jede a já mu stále fandím Celkově krásné a použité materiály pouzdra vypadají opravdu nadčasově" Rád bych je jednou viděl naživo a trochu si je omakal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Tak ty jsou, jak se říká, krutopřísný. Provedení pouzdra, obzvlášť boční strana, mě úplně dostala, nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 (upraveno) Parádní. Co mi neni jasný, proč z těhlech technologií Hujer trochu víc.. netěží? Dokážou očividně parádní věci, když si vemu V4, Microtimer, tohle, ani nevim, jestli někdo jinej vylejzá v poslední době s takovejma bombama. No a přitom prodávaj akorát ETU v Aquatimerech a Carrerách a ten jakože inhouse od Seika.. Nějak jim myslim chybí slušná vyšší střední s inhousem, je to škoda, vypadá to, že by to technologicky snad zvládli. A pomohlo by jim to s image víc, než kusový záležitosti přes mega.. EDIT: Mno, ten "jakože inhouse od Seika" jsem možná přeci jen trochu přehnal:) Upraveno 3. července 2012 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 V Aquatimerech je sice taky ETA, ale asi jsi myslel Aquaracery, ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 (upraveno) No jo furt, Aquaracer, to je ten cider. Spousta:) Upraveno 3. července 2012 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se