SF1 Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Zdravím, chtěl bych poradit jakou značku hodinek byste mi poradili koupit?? Cena max.50000.Díky
Lion Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 (upraveno) pilotky? potápky? oblekovky? velikost? stopky? gmt?tah? řemen? barevné? černý-bílý ciferník? Upraveno 4. července 2012 uživatelem Lion
Návštěvník Kamil Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 mechaniky? automaty? ruční nátah? quartzky? kinetic? eco-drive? solární? rádiem řízenené?
SF1 Odesláno 4. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Automaty,velikost 44-45mm,chronograph a chtel bych reminek jinej než kovovej a koženej...
HB63 Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 (upraveno) A ještě styl,kterej preferuješ(univerzály,sportovní,pilotky).Za pade je toho na výběr dost. Upraveno 4. července 2012 uživatelem HB63
Petr Svenda Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Musi byt nove nebo i nosene?
HB63 Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Třeba tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj:Chronoshop Mrkni na ten odkaz,tyhle Glycine jsou jen jedny z mnoha a jsou taky o něco větší-46mm.
Chorche Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 A nechceš výběru věnovat trochu času a pak se ptát? Když napíšu, že chci auto, sedan, diesel, do 500.000Kč, co mi poradíš? Takže tím chci říct, že je tady dost lidí, kteří ti rádi poradí, ale když mají hledat jehlu v kupě sena, tak těžko...
Chorche Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 máš SZ, tak se ozvi:smile_anim: Tak ty Honzovy budíky s cirkulárkou ti můžu doporučit, jsou vynikající.
Moty Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Tak ty Honzovy budíky s cirkulárkou ti můžu doporučit, jsou vynikající. Viď, že jo, bude mi po nich smutno, možná si pak koupím nějaký B-42 day date, jen abych měl doma fortis, jsou to super hodiny a na mě dobře velký
Lion Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Zeno-watch Basel Chronograph Tag Heuer Aquaracer možná i nějaké Fortis, Certina, Oris...
Chorche Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Viď, že jo, bude mi po nich smutno, možná si pak koupím nějaký B-42 day date, jen abych měl doma fortis, jsou to super hodiny a na mě dobře velký Mně už se ti po Fortiskách zase začíná stýskat Sorry za OT.
Bullet Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 50K je dost penez a koupis za to dost ruznejch hodinek...doporucuju venovat par dni, nejlepe tydnu prochazeni a procitani temat, aby jsi byl pote schopen lepe urcit co vlastne chces a odstartovat svou "hodinkovou karieru" :-), asi bych mel dodat nikdy nekoncici karieru...Jinak za tyto penize poridis aktualne starsi hodinky vetsiny obecne znamych znacek Omega, Breitling, Oris, Fortis, Sinn, atd, atd, atd....je toho moc
Frantik Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Chlap, kterej se takhle skvěle ptá, potrebuje poradny lesklý super Breitlingy :-)
VintageLover Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 To mi připomíná tu scénu z básníků...."Ty potřebuješ levný, drahý auto....a kočky budou čumět"
VintageLover Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Kup si SINN, nikdy chybu neuděláš a máš je rovnou za pade http://www.chronoshop.cz/sinn-903/sinn-903-st Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
voyageusedutemps Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 já bych začala u Bondovek, těma nic nezkazíš
SF1 Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Joo pekný příspěvky...ale stačilo by mě kdyby jste mi napsali po jakých značkách bych se měl koukat??Znám jen některé značky, ale třeba Sinn jsem vůbec nevěděl že existuje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se