obchodnik-o3 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 http://www.worldwatchreview.com/2012/07/06/mondaine-vintage-hand-wound/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník admira Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 http://www.uhrendirect.de/uhren/Mondaine-Uhren-Serie-A1123035316SBB-Bahnhofsuhr-Handaufzug-Vintage-41-mm.htmlhttp://www.corner-shop.de/mondaine/cgi-bin/artikel.pl?refnr=A1123035316SBBhttp://www.watchismo.com/mondaine-A112.30353.16SBB.aspx
uff Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 ted uz jen kde je koupit, jedu do Svajcu na lyzovacku, nemate nekdo tip na rozumny eshop?
cigi Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 s iphonem5 ideální kombo Jako nádražní jsou báječný, ale na zápěstí nic moc - podle mne je skoro neřešitelný problém předělat design věžních nebo nástěnných hodin na zápěstí a naopak, vlastně si nevzpomínám na jediný povedený případ - snad max bill ?
Hasňa Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Sef je ma a na ruce vypadaji skvele. Clovek jim nemuze nic vytknout, nejsou ani pozerske, ale ani konfekcni a bezejmenne. A predelavka kremelskych hodin ze Spaske veze, nebo z ktere vlastne, Ulyslym Nardinem byla taky perfektni.
Red Dwarf Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Oživuju staré vlákno a mám dotaz na odborníky. Našel jsem link (viz. níže) a zajímá mě, jestli Mondaine vyrábí (vyrábělo se?) hodinky s plynulým pohybem vteřinovky, ideálně ještě aby dělaly tu chvilkovou zastávku na dvanáctce každou minutu. Na ofiko webu jsem našel jen quartz se systémem stop2go, což je právě zmiňované zastavení vteřinovky na dvě sekundy každou minutu. Pohyb je dost plynulý, ale ty na videu vpravo mají pohyb vteřinovky skoro jako moje ladičky... Link:
Návštěvník Kamil Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 .... ale ty na videu vpravo .. ... jsou automaty s 2824
Red Dwarf Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 A jo, to jsem ale blb. Díky ;o)
MarvinX Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Dovolím si toto vlákno trochu oživit a přidávám pár živých fotek Mondainů Stop2Go, které jsem dnes pořídil. Výše se tady psalo, že se snad až na malé výjimky nedaří předělávky velkých hodin na malé, tady se to Mondainu docela podařilo, Stop2Go na ruce vypadají dobře, žádné do očí bijící nedořešenosti. Systém chodu vteřinovky je úžasný, moc dobře se na to kouká a mimochodem je docela zajímavý i systém nastavování času korunkou, kterou se po povytažení neotáčí jak je u quartzek i mechanik běžné, ale funguje jako jakýsi mechanický přepínač, povytažením korunky se vteřinová ručka automaticky přenastaví do polohy 12, přidržením korunky směrem nahoru (od těla) se začne minutová a hodinová ručka automaticky po krocích přesunovat směrem dopředu a přidržením korunky směrem dolů (k tělu) se ručky vadají směrem vzad. To omlouvá i nestandardní tvar korunky, který je logický a funkční, protože brání prokluzu korunky v prstech při nastavování času. A ještě jedna snad zajímavá informace. Mondaine chystá i verzi hodinek Stop2Go s černým číselníkem, bílými indexy a ručkami a černým pouzdrem v PVD úpravě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Minule som ich tiez obdivoval. Je to paradna zalezitost. Cena je mimo realitu.
Mapo Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 Mal som pár kusov na ruke (majú ich v Žiline v Auparku) a musím povedať, že celkom príjemné hodinky, jednoduché a zaujímavé. Musím tam po čase zájsť a skúsiť znova
siwi Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 Viděl jsem je před 2 dny naživo a musím říct, že se mi moc líbily. Ta jejich přehlednost je prostě nepřekonatelná. Prostě - hodinky, nic víc, nic míň.
MarvinX Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 Opět so dovolím malou aktualizaci tohoto vlákna. Minule jsem se zmínil o plánovaném rozšíření modelové řady Mondaine Stop2Go o dva další modely a už je to tady Konkrétně se jedná o tyto modely: Mondaine Stop2Go A512.30358.16SBC - od modelu A512.30358.16SBB se liší pouze červeným řemínkem.Mondaine Stop2Go A512.30358.64SPB - ten už je zajímavější, černý číselník bílé indexy a ručky, černé pouzdro a černý silikonový řemínek. Co na ně říkáte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Ty černý nevypadají vůbec špatně. 41 průměr s úzkým okrajem je rozumně nositelná velikost a o přehlednosti se nemá cenu bavit.
Alexion Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 vdaka za video. velmi zaujimavy system do toho by som siel
Hasňa Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Tyhle Mondaine miluju. Uplne jak na nadru v Davosu.
siwi Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Ano, ty černé se mi taky moc líbí. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se