Přejít na obsah

Ktore z tychto potapiek by ste si vybrali?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník eleven
Odesláno

Neviete ako dlho to trva kym pridu hodinky z citywatches.co.uk? Dik

CityWatches.co.uk is based in Woking, UK. That?s where we will send the watches from. So if you are in the European Union or the US, you won?t have to pay any import taxes. Our processing time is approximately 3-4 working days. Your order will normally reach you in about 4-5 working days in the UK and about 7-9 days elsewhere.

Eto značiť, že jim trvá cca 3 až 4 dny, než to vyexpedují, takže adresátům v UK to dojde během 4 až 5 dnů. Kamkoliv jinam to má být 7 až 9 dní.

Co se samotné pošty týče, tak mně obvykle chodí zásilky z UK do týdne. Respektive, když si někde něco objednám o víkendu, tak to mám nejpozději ve čtvrtek doma. Ať už se jedná o knížky, šipkový zboží nebo něco jinýho. Hodinky jsem z UK objednával jen jednou a proběhlo to zhruba taky tak.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak som spat z dovolenky. Hodinky vydrzali hlbku 15m v mori :)

Len jednu vec, neviem sa popasovat s nastavenim dna v tyzdni a datumu

Den je tam aj po spanielsky aj po anglicky. Vzdy sa za den preklapa aj ten aj ten nazov co sa mi nepaci. Ani neviem nastavit aby napr cely pondelok ukazovalo monday

To iste s datumom.

Kedy je najlepsie nastavit ten datum? Dakujem velmi pekne

Odesláno

Přetáčí se ti datum a den přes den? Jestli jo, máš ve skutečných 12:00 na hodinkách jako 24:00. Jinak mám obrovský problém zjistit z tvého psaného projevu, co vlastně je špatně.

Odesláno

Mlady pan by rad vnutri maleho humanoidka co by prehadzoval kotuce. cisto anglicke vs cisto spanielske. Vadi mu to, ze medzi mon a tue tam prebehne este spanielska verzia pondelka.

Rada je jednoducha, v podstate pisoarova etiketa: Ked nechces vidiet neprijemne veci - necum tam :)

Návštěvník eleven
Odesláno

V návodu máš určitě napsáno, v kterou hodinu se nemá datum měnit. Mohly by se totiž, v tu dobu, polámat kolečka uvnitř. Z toho co píšeš, to chápu tak, že máš špatně nastavený čas. Jak už to zmínil ggrand. Takže v deset hodin ráno ti ve skutečností ukazují 22:00. Pak bych pochopil, že ti ráno ukazují anglický název dne, pak španělský a pak zas anglický. Ovšem to bych zas nepochopil, že sis toho nevšiml sám. Takže to bude asi tak, že holt ponocuješ a koukáš na ten ciferník někdy ve dvě ráno. Pak ti dobře radí instant :-)

BTW, jak správně nastavit čas se na netu určitě dočteš na více místech, i s výkladem proč. Ve zkratce to je tak, že pokud hodinky neukazují správný čas, tak vytáhni korunku do druhé polohy a toč korunkou tak, abys poznal podle otáčení datumovky, jestli je ráno nebo večer. Pak nastav čas tak, aby NEBYLO mezi cca desíti večer a druhou ráno - tzn. když tam dáš třeba šest hodin, tak nic nezkazíš. Tady upozorňuju, že nevím z hlavy přesně, jestli je mezi desátou a druhou dostatečná prodleva. Ale jak říkám, šestou hodinou nic nezkazíš. A pak vrať korunku do první polohy a nastav správné datum. A nakonec opět do druhé polohy a teprv nastav správný čas.

BTW, tohle všechno se dočteš v manuálu...

Odesláno

daydate seiko instantny rychlokurz

1. nastavenie rob v case na cca 6-9h, napr hned dnesne rano, Utorok 14augusta

2. v prvej vytiahnutej polohe korunky si nastav den a datum tak aby ukazovali o jeden den skor ako ich planujes nastavit (napr na Mon 13 - pondelok 13ho) a vytiahni korunku do najkrajnejsej /druhej/ polohy

3. v druhej vytiahnutej polohe korunky zacni tocit ruckami dopredu, ked prejdes polnoc prehadze sa ti postupne den a datum na aktualny stav, nastav si presny cas a

4. zasun korunku a zaskrutkuj zavit

pocas prehadzovania datumu a dna cez polnoc /22:00 az 02:30/ nesmies tocit korunkou smerom dozadu, inac zosrotujes zuby na ovladani datumovky. povedalo ti to tu eleven+1 ludi, keby nieco :)

Odesláno

Já bych bral Monstra...Stargejty jsou pěkné, ale kámoš taky ztratil pyramidu a ta černá luneta u něj rychle jevila známky opotřebení i když je pravda, že je nešetří...jinak co se týče designu - 100 lidí - 100 chutí. Seika diversky se mi líbí skoro všechny :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...