wotanek Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Já jsem si nedávno objednal na creationwatches.com Stargaty a až na menší problém s ciferníkem (drobná nepřesnost)musím říct, že jsou parádní
karel hb Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Ahoj, a nepřemýšlel si o Atlasech - http://mywatcheshub.com/seiko-5-sports/seiko-men-5-sports-japan-7s36-auto-sport-watch-nib-warranty-skz-p-7869/ Nejsou to sice čistokrevné potápky, ale zpracování super a dle mne vypadají hodně zajímavě. Dělají je ve třech barevných variantách, kalibr sice základní 7S36 bez hackingu a ručního nátahu, ale pokud je budeš nosit stabilně, tak by mne to netrápilo. Navíc za tu cenu je to super volba, tady na foru si je každý chválil jako univerzální hodinky na práci a běžné nošení. Já je mám a jsem z nich stále nadšen. Sice pokukuji po něčem ve vyšším levelu, ono to tady jinak nejde, ale když si je nasadím, zjišťuji, že zatím nemám potřebu. Snad Ti to pomůže.
Iggi Kali Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Hmm niesu skarede ale zdaju sa mi trosku neprehladne. Skoda tych srpov. Tie sa mi vidia najviac. Pojdem obzriet vsetky a rozhodnem sa. Do krakowa to mam kusok tam snad dake seika budu mat. Tie 007 budu asi favorit ak sa mi niecim neznechutia. Su lacne a pekne
Návštěvník eleven Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Mám skx007 a hacking by u nich asi byl k ničemu. Aspoň z mojeho pohledu. Mám totiž hacking na quartzkách a tam je celkem fajn, když jednou za dva tři měsíce člověk povytáhne korunku a vteřinovka se buď zastaví, nebo přímo skočí na dvanáctku (podle typu) a člověk může přesněji nastavit správný čas - a vědět, že další dva tři měsíce se o to nemusí starat. U automatů, notabene, když jdou do mínusu, je lepší si zvyknout na jiné pojetí toho, co je to přesný čas. Tak nějak dost slevit z nároků. Já si u těch mojich - které se zpožďují cca 11 s denně, nastavím čas o cca minutu či dvě dopředu a za pár dní, když mi to doženou a začnou jít pozdě, to udělám znovu. Takže víceméně ignoruju vteřinovku a jenom poposunu minutovou ručičku.Druhá věc je, že pokud by šly do plusu, tak by se hacking hodil, protože by bylo snazší udržovat přesný čas permanentně. Což mě ještě přivádí k myšlence, že bych si mohl něco o tom poštelování nastudovat víc a třeba bych to mohl i nějak líp seštelovat k nule. Ale to jen, že to tady Horhe nakousl.
tomsoyer Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 (upraveno) Mám Stargate a jsem více než spokojený, zde je více o stargate + mé fotky: Seiko Stargate Upraveno 8. července 2012 uživatelem tomsoyer
Iggi Kali Odesláno 10. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2012 (upraveno) Tieto niekto ma? SRP227K1 alebo SRP231K1 http://mywatcheshub.com/seiko-seiko-diver/seiko-men-superior-4r36-auto-200m-sport-watch-nib-warranty-srp2-p-9901/http://mywatcheshub.com/seiko-seiko-diver/seiko-men-superior-4r36-auto-200m-sport-watch-nib-warranty-srp2-p-9903/ Upraveno 10. července 2012 uživatelem Iggi Kali
ggrand Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Iggi Kali: Pochybuju. Něco málo o nich padlo ve vlákně novinky teď nevím jestli 2011 nebo 2012. Ale tak možná na 1.pohled fajn, ale na 2. zklame napojení tahu na pouzdro, bílá datumovka, plast okolo není pro každého.
Iggi Kali Odesláno 10. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Dik. Uz moc vymyslam. Vezmem bud 007 alebo monstery. Pojdem obzriet a ktore sa mi viac zapacia beriem. Nabtych srpoch co tu dal habadej sa mi paci ze maju aj cisla na ciferniku ostatne maju bud kruhy alebo palicky
fonda Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 jeste tu nic nepadlo o skx171, jsou taky hezky a s lunetou skx007 bozsky
Quido Morava Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 za sebe bych doporučil: SNZF17K1 nebo stragaty... pak je to na tobě s ohledem na finance
efreeti Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 S tech vypsanych bych bral SKX007
Quido Morava Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 mimochodem - tady je pěkné počteníčko a fotky
vraby Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 (upraveno) Když Stargejty tak SKZ323K,jinak 007 Upraveno 16. července 2012 uživatelem vraby
Iggi Kali Odesláno 16. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Quido: nejdu mi fotky na tom odkaze
vraby Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 SKZ323K Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kamilb Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 (upraveno) Please take good care of your Stargates... Upraveno 16. července 2012 uživatelem kamilb
Quido Morava Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Quido: nejdu mi fotky na tom odkaze za to já nemůžu - mně to jde v pohodě...
Iggi Kali Odesláno 17. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Ja viem quido http://bit.ly/MfPG1kTo su tie nove ci nejaka limitka?
instant Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Ja viem quido http://bit.ly/MfPG1k To su tie nove ci nejaka limitka? igore kalinaku, je tam velkym bielym aj ciernym pismom aspon trikrat na prvej obrazovke: LIMITED EDITION tak co myslis.. podla mna su to tie nove
Chumpus Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 limitka z loňskýho roku. imho zbytečnost kupovat, za ty peníze...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se