Přejít na obsah

Ktore z tychto potapiek by ste si vybrali?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem si nedávno objednal na creationwatches.com Stargaty a až na menší problém s ciferníkem (drobná nepřesnost)musím říct, že jsou parádní :)

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj, a nepřemýšlel si o Atlasech - http://mywatcheshub.com/seiko-5-sports/seiko-men-5-sports-japan-7s36-auto-sport-watch-nib-warranty-skz-p-7869/ Nejsou to sice čistokrevné potápky, ale zpracování super a dle mne vypadají hodně zajímavě. Dělají je ve třech barevných variantách, kalibr sice základní 7S36 bez hackingu a ručního nátahu, ale pokud je budeš nosit stabilně, tak by mne to netrápilo. Navíc za tu cenu je to super volba, tady na foru si je každý chválil jako univerzální hodinky na práci a běžné nošení. Já je mám a jsem z nich stále nadšen. Sice pokukuji po něčem ve vyšším levelu, ono to tady jinak nejde, ale když si je nasadím, zjišťuji, že zatím nemám potřebu. Snad Ti to pomůže.

Odesláno

Hmm niesu skarede ale zdaju sa mi trosku neprehladne. Skoda tych srpov. Tie sa mi vidia najviac. Pojdem obzriet vsetky a rozhodnem sa. Do krakowa to mam kusok tam snad dake seika budu mat.

Tie 007 budu asi favorit ak sa mi niecim neznechutia. Su lacne a pekne :)

Návštěvník eleven
Odesláno

Mám skx007 a hacking by u nich asi byl k ničemu. Aspoň z mojeho pohledu. Mám totiž hacking na quartzkách a tam je celkem fajn, když jednou za dva tři měsíce člověk povytáhne korunku a vteřinovka se buď zastaví, nebo přímo skočí na dvanáctku (podle typu) a člověk může přesněji nastavit správný čas - a vědět, že další dva tři měsíce se o to nemusí starat. U automatů, notabene, když jdou do mínusu, je lepší si zvyknout na jiné pojetí toho, co je to přesný čas. Tak nějak dost slevit z nároků. Já si u těch mojich - které se zpožďují cca 11 s denně, nastavím čas o cca minutu či dvě dopředu a za pár dní, když mi to doženou a začnou jít pozdě, to udělám znovu. Takže víceméně ignoruju vteřinovku a jenom poposunu minutovou ručičku.

Druhá věc je, že pokud by šly do plusu, tak by se hacking hodil, protože by bylo snazší udržovat přesný čas permanentně. Což mě ještě přivádí k myšlence, že bych si mohl něco o tom poštelování nastudovat víc a třeba bych to mohl i nějak líp seštelovat k nule. Ale to jen, že to tady Horhe nakousl.

Odesláno

Iggi Kali: Pochybuju. Něco málo o nich padlo ve vlákně novinky teď nevím jestli 2011 nebo 2012. Ale tak možná na 1.pohled fajn, ale na 2. zklame napojení tahu na pouzdro, bílá datumovka, plast okolo není pro každého.

Odesláno

Dik. Uz moc vymyslam. Vezmem bud 007 alebo monstery. Pojdem obzriet a ktore sa mi viac zapacia beriem.

Nabtych srpoch co tu dal habadej sa mi paci ze maju aj cisla na ciferniku :) ostatne maju bud kruhy alebo palicky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...