FrantisekH Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 tak ja bych to dal skolnikovi...ten vi kde co..a mejdlicka a utrzky toaletaku taky secte..
sect Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 To jsou neuveritelne kecy. Kdyz je ucitelka v blazinci, prijde nova.
FrantisekH Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 jak kde..na severni polu meli jen jednu ucitelku a sest medvedu...cibulku dovezli az s cechem karlem nemcem... a frystenskym..
Ludwig Wittgenstein Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Ne až tak docela, tenhle trest není dán třetí osobou, ale důsledkem konání té první. Je to jako kdyby Pleva přivedl učitelku matematiky do blázince, tak holt celou třídu nebude mít kdo učit matematiku. Protože zeměpisář to neumí a fyzikář to sice umí, ale nebude to dělat, protože ho to nebaví. Jayi, jen abych tomu porozuměl i já: Takže ty říkáš, že v konečným důsledku je pro všechny lepší, když děti učí blázen jen díky tomu, že za něj nemáme náhradu?
Jay Doll Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Takže Gila bavilo přesouvat inzeráty do "prodaných" a Tebe a nebo ostatní to nebaví - takhle to máme chápat? Hele, pro mě a za mě si tu sekci smažte a nebo rovnou po prodeji, jak se to vlákno zavře, to smažte celé. Nechápeš princip moderování tohodle fóra. Každý dělá to, co ho baví. Gilius rád pročítal prodejní sekci, tak se o ní i staral. Já se zabývám třeba komunikací a komplexnější pomocí fóru. A prodejní vlákno vůbec nečtu, protože mě pak s..e, že si nemůžu koupit další, už sto dvacáté třetí hodinky tenhle týden. To jsou neuveritelne kecy. Kdyz je ucitelka v blazinci, prijde nova. Když on je ředitel na dovolené
Peta-Biker Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Tak to je super, říkám, mě bude bavit prodejní sekce. Komu mám napsat? Každý dělá, co ho baví... YPA na vás, bando jedna.
Jay Doll Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Jayi, jen abych tomu porozuměl i já: Takže ty říkáš, že v konečným důsledku je pro všechny lepší, když děti učí blázen jen díky tomu, že za něj nemáme náhradu? Ne, to co jsem se snažil říct, vystihnul Pleva replikou s Viržínkem. A vůbec se nesnažím říct, že si za to Gilius nemůže také sám. Samo že může. Ale někdo si tady neodpustil mu zasadit poslední ránu. A kvalitních moderátorů je vždycky nedostatek Komu mám napsat? Napiš si Ježíškovi
jankoxxx Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Ja by som povedal, ze tu asi niekomu jebe. Neviem sice komu, ale fakt dufam ze to niesom ja
FrantisekH Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 protoze by se mohlo stat ze jednooky mezi slepymi kralem...
michal_45 Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 ... forum si rozvracet nedame ... ... je to hodne zajimavy cteni to vsechno ... ... takhle jako pro nedelnim veceru daleko od domova ...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Ne, to co jsem se snažil říct, vystihnul Pleva replikou s Viržínkem. A vůbec se nesnažím říct, že si za to Gilius nemůže také sám. Samo že může. Ale někdo si tady neodpustil mu zasadit poslední ránu. A kvalitních moderátorů je vždycky nedostatek Promiň, ale jestli tohle mělo být vysvětlení, tak to nějak hapruje. Říkáš totiž stále totéž. Já byl Gilovým chováním překvapenej stejně jako většina lidí na fóru. Takže repliky typu: "...že si za to Gilius může také sám..." a podobně fakt neberu. Především pak v kontextu s dodatkem: "...kvalitních moderátorů je vždycky nedostatek..." I Pleva by ti mohl potvrdit, že jsem se Gila vždy zastával. Ale to není důležité. To podstatný na tom je, že tvoje omluvy připomínají onoho pověstnýho slona v porcelánu...
FrantisekH Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 tyhle debaty tady zacinaj sm.det politikou..nikdo nechce aby mu nekdo druhej videl do karet kdxz mu zrovna nekouka z kakaovyho oka..
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Co se týče poslední rány, vytáhnutí z šuplíku, atd.: malá rekapitulace jak k tomu došlo. Začalo to tady a zde je výtah podstatného. ...Kokot ještě pyskoval...vyletěl jsem z auta a z plnejch plic mu řekl, co si o něm myslím. ...ještě se chtěl hádat.....už jsem mu chtěl jednu střelit... ...jinak Gile asi bys měl zobat něco na zklidnění, přijdeš mi jako celkem agresivní týpek 4 Tombed - ... pokud bys mi chtěl něco "vysvětlit", jestli Tě s..u, ani tomu se nevyhejbám ( aby bylo mezi náma jasno - neuhnu, je mi jedno kdo jsi, jak jsi velkej, co děláš.....za jednu vracím vždy dvě ).......nabízím přátelský pokec face to face......někde třeba u piva. Čeká mne pár cest na Ostravsko, v brzké době třeba třídenní školení v Havířově.....takže budeš-li mít zájem ? To mi člověče něco připomíná - jak jsi mi onehdy nabízel fyzickou likvidaci, zavření tlamy, vysvětlení slušného chování klackem a tak. Myslím, že by tě měl Kamil přihlásit do soutěže o Moderátora roku... nějak si nepamatuju, že bych Ti kdy vyhrožoval.....ale jestli jo, klidně to zveřejni... ...Ne, aby bylo jasno, já si opravdu nepamatuju ( a nejsem vědom toho ), že bych Salamiovi někdy vyhrožoval... ...osobně si vážně nejsem vědomej toho, že bych zrovna jemu nějak vyhrožoval... Jak myslíš... ...při setkání z oka do oka z Tebe vytřískám duši... ...na lidi Tvého typu nic jiného totiž neplatí, dokud se nespálíš, pozor si prostě nedáš. Až se Ti to vymstí, uvidíš sám... ...pokud jsem schopen někoho urážet, musím počítat s odezvou (i fyzickou)... tak mne to odmala učili. Když si někdo otevírá hubu, prostě mu ji zavřu... Kdyby nezačal vykřikovat, že mi nikdy nevyhrožoval, zůstalo by to mezi námi.
Ludwig Wittgenstein Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 tyhle debaty tady zacinaj sm.det politikou..nikdo nechce aby mu nekdo druhej videl do karet kdxz mu zrovna nekouka z kakaovyho oka.. Františku nezlob se, ale právě tvůj post je z ranku těch politickejch. Možná jsem naivní a prostoduchej, ale stejně mám furt pocit, že občasná katarze žádnému fóru neuškodí. Je to šance vyříkat si pár věcí a možná díky tomu trochu pročistit vzduch.
Návštěvník Tada Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 A kvalitních moderátorů je vždycky nedostatek To jo, jako člověk jsem mizerernej, ale jako moderátor bych byl dobrej Teda pěknej mizera taky...
FrantisekH Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Ludvo me prijde z principu logicke, ze pokud nekoho vyrazim a zustane jeho prace tak tu praci predam na nekoho dalsiho, a nebo pokud nikoho noveho nechci tak tu praci musim rozdelit soucasni modi...vymluvy tohoto charakteru jsou detinske..to jako kdyby prestsla jezdit jedna trasa metra protoze stary ridic skoncil a nikoho jineho zrovna tahle trasa nebavi..to preci jakeho koli uzivatele vubec nemusi zajimat..to je vec vedeni fora. a to by se s tim melo popasovat ke spokojenosti uzivatelu...
gougy Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Svět se v p.del obrací, tak kdyby někdo nevěděl aktuální ceny,posílám odkaz .
NIGHTinGALE Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 To jsou neuveritelne kecy. Kdyz je ucitelka v blazinci, prijde nova. Když se zbláznila učitelka v Obecné škole, přišel Igor Hnízdo ( alias YPO ). Jinak je to tady dobrá p...l. Kvůli nám se nemoderuje prodejní sekce. No ty vole, to je kvalitní názor. Už jen chybí, aby někdo napsal, že kvůli nám už tady nemáme hezké fotky pana fotografa se stanem.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.