Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kua chuapi, ja som sice tohto mytickeho cloveka nikdy "nepotkal" osobne, ale jednak z jeho prispevkov a jednak z jeho hodnotenia inymi vazenymi clenmi tohto fora mam pocit, ze je to chlap "na svem miste" a o jeho legendarnych atomovych kufrikoch, ako mi bolo nedavno povedane mojou "kamaratkou", rozpravam zo sna :-)

pardon za citovy vylev, mam prave firemny vianocny vecierok (rozumej co-to som popil a pocitil nahlu tuzbu skontrolovat co sa deje na fore) :-)

• Odpovědi 317
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Připojuji se k zástupu těch, kteří chválí :speak_cool: . Díky Sibiřovi mám Fortisky. Perfektní a rychlé jednání a radost, když mi předevčírem přišla malá krabička s hodinkami v bedně od whisky, nedokázalo zkazit ani to, že se s tím pošta flákala skoro týden. :thumbsup_anim:

• po 5 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 5 týdnech...
Odesláno

Tak ještě jedna hurá akce, kde jsem fungoval jenom jako prostředník a kurýr - ale jako vždy perfektní. Tohle zastoupení Rolexu na Moravě prostě nemá chybu.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 9. 4. 2012 v 16:40, 'mmako' napsal:

...Tohle zastoupení Rolexu na Moravě prostě nemá chybu.

To teda nemá :)

Za mě 110% a díky,bez debat.

• po měsících...
Odesláno

Jsem rád, že i já se mohu připojit k ostatním zde a poděkovat za příkladnou ochotu a vstřícnost.

Dokonce i to vždy předlouhé čekání na hodinky dokázal zkrátit na pouze nutné minimum. Cením si toho a děkuji.

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Asi namá cenu tady psát jak vypadá komunikace,obchod atd.Opravdu úžasná záležitost.Jen bych si přál,aby tak vypadalo všude.

Díky Hans 64pohoda.gif37Tady_je_sv_t_je_t_v_po.png

• po 2 týdnech...
Odesláno

Asi je to nošení sov do Atén, ale všechno proběhlo rychle, solidně a vstřícně. A IWC byly zabaleny tak, že atomový výbuch ve vzdálenosti 20 cm by ani nepohnul kotvou. :thumbsup_anim: Takže skvělý a bezpečný obchod hodný doporučení.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nošení dříví do lesa, na mou orientační otázku se upekl obchod, kdy prodávájící měl se mnou trpělivost:smile_anim: doslova nezměrnou. Doporučení ode mě rozhodně nepotřebuje, ale přesto- DOPORUČUJI.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...