bullitt Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 kua chuapi, ja som sice tohto mytickeho cloveka nikdy "nepotkal" osobne, ale jednak z jeho prispevkov a jednak z jeho hodnotenia inymi vazenymi clenmi tohto fora mam pocit, ze je to chlap "na svem miste" a o jeho legendarnych atomovych kufrikoch, ako mi bolo nedavno povedane mojou "kamaratkou", rozpravam zo sna :-) pardon za citovy vylev, mam prave firemny vianocny vecierok (rozumej co-to som popil a pocitil nahlu tuzbu skontrolovat co sa deje na fore) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 Připojuji se k zástupu těch, kteří chválí . Díky Sibiřovi mám Fortisky. Perfektní a rychlé jednání a radost, když mi předevčírem přišla malá krabička s hodinkami v bedně od whisky, nedokázalo zkazit ani to, že se s tím pošta flákala skoro týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Můj obchod se Sibiřem proběhl také v pohodě, mohu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Klasika jako vždy - SZ, SMS, DSG a fertig... Jako všechny ty spousty let a hodinek předtím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Tak ještě jedna hurá akce, kde jsem fungoval jenom jako prostředník a kurýr - ale jako vždy perfektní. Tohle zastoupení Rolexu na Moravě prostě nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 ...Tohle zastoupení Rolexu na Moravě prostě nemá chybu. To teda nemá Za mě 110% a díky,bez debat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voyageusedutemps Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 Vstřícné jednání, okamžitá platba. Děkuji za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 Sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 SYbiř 1a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voyageusedutemps Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 Vstřícné jednání, okamžitá platba. Děkuji za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Jsem rád, že i já se mohu připojit k ostatním zde a poděkovat za příkladnou ochotu a vstřícnost.Dokonce i to vždy předlouhé čekání na hodinky dokázal zkrátit na pouze nutné minimum. Cením si toho a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Jj sibir a jeho oficialni obchod na 66km nema chybu Konecne jsme se po peti letech potkali, uz bylo nacase! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Tak takhle nejak si predstavuju idealni obchod, rychle, k veci, bez zbytecnyho vykecavani. Jednicka s hvezdickou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrist72 Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 Super jednání, děkuji za obchod, zboží dorazilo zabalené jako miminko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Opravdu ideální obchodování. Za mě super. Díky Honzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry1 Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 Asi namá cenu tady psát jak vypadá komunikace,obchod atd.Opravdu úžasná záležitost.Jen bych si přál,aby tak vypadalo všude.Díky Hans Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Skvělý, rychlý a příjemný obchod. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Asi je to nošení sov do Atén, ale všechno proběhlo rychle, solidně a vstřícně. A IWC byly zabaleny tak, že atomový výbuch ve vzdálenosti 20 cm by ani nepohnul kotvou. Takže skvělý a bezpečný obchod hodný doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Nošení dříví do lesa, na mou orientační otázku se upekl obchod, kdy prodávájící měl se mnou trpělivost:smile_anim: doslova nezměrnou. Doporučení ode mě rozhodně nepotřebuje, ale přesto- DOPORUČUJI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Odporucam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se