michal_45 Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj : http://www.omegawatches.com/gents/product-presentations/spacemaster-z33
Moty Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 Ty bych chtěl, ale i s těma plamenama nebo bleskama
erozko Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 Vôbec sa my to neľubi také čudne sú možno naživo vyzerajú inak ale i tak Omega a digitálky to veľmi nejde k sebe každý ma iné chuťe
IWCmann Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Mě se líbí moc, konečně řádný nástupce legendárních X-33. Pěknější jsou na tom kaučuku než na řemenu. Nevíte, jestli už by byly v pražském butiku k vidění? Či zda vůbec budou?
IWCmann Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Zkusím se zeptat ještě jednou. Viděl jste je už někdo na živo v Česku, nebo nevíte zda vůbec či kdy budou?
Návštěvník Snow Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 (upraveno) Nemohu bohužel sloužit. Sdělím Ti cenu, která je stanovena na 5900$ a dodat pěkný obrázek. Edit - na omluvu video. http://www.youtube.com/watch?v=wyZ0uy-N3dM Upraveno 9. srpna 2012 uživatelem Snow
cigi Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Opravdová pecka - tentokrát musím omeze uctivě pogratulovat, že se nerozhodli pro prostý remake, ale svoje legendární pouzdro spojili s legendární a moderní technologií a je to petarda pro 21. století. Úžasný i bez vší té plazmy vůkol
Návštěvník pitrs182 Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Mimochodem těchhle zajímavých hodinek sem si povšiml na jednom ze členů českého Davis cup týmu, jen nevím kdo konkrétně to byl.
PhoeniX Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Opravdová pecka - tentokrát musím omeze uctivě pogratulovat, že se nerozhodli pro prostý remake, ale svoje legendární pouzdro spojili s legendární a moderní technologií a je to petarda pro 21. století. Úžasný i bez vší té plazmy vůkol Chybí kovotah. A místo kůže nato strap. Ale jak píšeš, fce. mají propracované.
cigi Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Nejen funkce mají propracované - fakt se vytáhli, už X-33 jsou úžasný a teď jim ještě dali suksesóra jak se patří !! Kovový tah si nejsem jist, jak by se hodil, už s tím origo pouzdrem z roku 1969 byl myslím s tímhle problém - nakonec pokud se nepletu k tomu dělali náramek ze jen dvou prohnutých dílů a spony - stylisticky si to k tomu představit , nositelnost už méně. Za to na nato hadříku či kaučuku si to představit dovedu a slintám, nejlépe ovšem na takovém tom sofistikovaném space velcro pásku, co dělá fortis - ten mám a je fakt božží, sucháč funguje. předpokládám, že podobný dělá i omega.
PhoeniX Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 No bylo by fajn, kdyby OMEGA ten velcro strap na BaselWorldu představila. Protože je celkem nepostradatejný. Nedovedu si představit, že letím na Mars a nemůžu si dát hodinky na skafandr.
Seamaster Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 pekny skafandr-oriented velcro strap davala Omega k Alaska project reedici, neco takoveho by k tomu paslo...
palmone1 Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 aj ked hybridne hodinky sa mi velmi nepacia, tak na Omegu mam proste slabost, pockame si par rokov a potom kupime...
Georf Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Pěkné, pěkné, ale ta fotka je tedy bomba !
IWCmann Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Tak jsem je dnes konečně vyzkoušel na ruce na živo, a to hned dvakrát. Jednou u Dušáků a jednou v butiku na Staromáku. Jsou prostě boží, váha díky titanu je velmi nositelná, jen mě zarazila tloušťka. Odhadem dobrých 20 mm. Ploprofy proti nim vypadaly jako oblekovky. Ale stejně jsem se musel držet, abych je rovnou nekoupil. Kaučuk je taky velmi příjemný, je tak velký, že je sundám z ruky skoro i zapnuté. Takže primárně chtějí nosit přes skafandr nebo alespoň přes bundu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se