Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vôbec sa my to neľubi také čudne sú :sad01_anim: možno naživo vyzerajú inak ale i tak Omega a digitálky to veľmi nejde k sebe :crying_anim02: každý ma iné chuťe :smile_anim:

Odesláno

Mě se líbí moc, konečně řádný nástupce legendárních X-33. Pěknější jsou na tom kaučuku než na řemenu. Nevíte, jestli už by byly v pražském butiku k vidění? Či zda vůbec budou? :crying_anim02:

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zkusím se zeptat ještě jednou. Viděl jste je už někdo na živo v Česku, nebo nevíte zda vůbec či kdy budou? :toot:

• po měsících...
Odesláno

Opravdová pecka - tentokrát musím omeze uctivě pogratulovat, že se nerozhodli pro prostý remake, ale svoje legendární pouzdro spojili s legendární a moderní technologií a je to petarda pro 21. století. Úžasný i bez vší té plazmy vůkol :D

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Mimochodem těchhle zajímavých hodinek sem si povšiml na jednom ze členů českého Davis cup týmu, jen nevím kdo konkrétně to byl.

Odesláno

Opravdová pecka - tentokrát musím omeze uctivě pogratulovat, že se nerozhodli pro prostý remake, ale svoje legendární pouzdro spojili s legendární a moderní technologií a je to petarda pro 21. století. Úžasný i bez vší té plazmy vůkol :D

Chybí kovotah. A místo kůže nato strap. Ale jak píšeš, fce. mají propracované.

Odesláno

Nejen funkce mají propracované - fakt se vytáhli, už X-33 jsou úžasný a teď jim ještě dali suksesóra jak se patří !!

Kovový tah si nejsem jist, jak by se hodil, už s tím origo pouzdrem z roku 1969 byl myslím s tímhle problém - nakonec pokud se nepletu k tomu dělali náramek ze jen dvou prohnutých dílů a spony - stylisticky si to k tomu představit , nositelnost už méně. Za to na nato hadříku či kaučuku si to představit dovedu a slintám, nejlépe ovšem na takovém tom sofistikovaném space velcro pásku, co dělá fortis - ten mám a je fakt božží, sucháč funguje. předpokládám, že podobný dělá i omega.

Odesláno

Tak jsem je dnes konečně vyzkoušel na ruce na živo, a to hned dvakrát. Jednou u Dušáků a jednou v butiku na Staromáku. Jsou prostě boží, váha díky titanu je velmi nositelná, jen mě zarazila tloušťka. Odhadem dobrých 20 mm. Ploprofy proti nim vypadaly jako oblekovky. Ale stejně jsem se musel držet, abych je rovnou nekoupil. Kaučuk je taky velmi příjemný, je tak velký, že je sundám z ruky skoro i zapnuté. Takže primárně chtějí nosit přes skafandr nebo alespoň přes bundu. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...