Vit Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Odesláno 14. července 2012 (upraveno) Tak jsem prodal Alphy, hodinky, které jsem používal v práci, když jsem přijel na kole. Hledám za ně náhradu - levné hodinky, které se nebudu bát nechat v šuplíku v práci. Cenový limit 6.000Kč (nebo míň) Požadavky: - mechaniky, beru automat i manuál - průměr od 38-44 (záleží na vzhledu) - s datumem nebo bez - klidně i použité - chci aby hodinky i přes svou nízkou cenu byly něčím zajímavé (historií, vzhledem, materiály ...) Zatím mě napadli dva kandidáti: Laco ZDROJ OBRÁZKU: www.chronoshop.cz + hodinky mají historii + pod 5.000Kč je koupím nové + pracuju ve firmě, která se zabývá zejména konstrukcí letadel + asi ideální průměr pro casual hodinky - 42mm +/- pouzdro má zvláštní vzhled (nevím zda to zařadit mezi výhody nebo nevýhody) ZDROJ OBRÁZKU: www.chronoshop.cz - Miota (za tuto cenu ale asi lepší mechaniku (mimo Seiko z druhé ruky) nekoupím) Seiko Alpinist (staré zelené) ZDROJ OBRÁZKU: http://watches.cyberphreak.com/?page_id=94 + super kalibr + pěkný design a zajímavá barva ciferníku - celkem malý průměr - šroubovací korunka - pro mě nesmyslná stupnice na otočné lunetě - při nákupu jsem omezen nabídkou hodinek z druhé ruky (nové stojí tuším okolo 10.000Kč) Pokud se vám válí něco, co by se mi mohlo hodit doma nebo vás napadne něco zajímavého, budu vděčný. Ocením také zkušenosti uživatelů mnou předvybraných hodinek. Pokud je má někdo z okolí UH nebo Zlína, dejte prosím vědět. Upraveno 14. července 2012 uživatelem Vit
MejlaG Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Odesláno 15. července 2012 Nikdo neporadí? Ahoj. tyhle pilotky Laco jsem měl a jsou moc povedené, za ty peníze patří pouzdro i to ostatní do vyšší ligy. A že v nich je Miyota? Kdo to pozná :-). Vyměnil jsem je za tyto, které jsem koupil po pilotkách. A u Laco mám slušnou slevu, když tak napiš SZ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dee Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Odesláno 15. července 2012 (upraveno) Seiko SNZH55 + zajímavý univerzální retrovzhled + odolný strojek + možná modifikace na Seiko FiftyFive Fathoms + okolo 5000 nové a na tahu - strojek je jednoduchý, hodinky s letectvím nemají nic společného Co chvilku počkat a hledat v Prodejní sekci použité pilotky od Archimede / Steinhartu? Upraveno 15. července 2012 uživatelem Dee
Vit Odesláno 15. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2012 (upraveno) Ahoj. tyhle pilotky Laco jsem měl a jsou moc povedené, za ty peníze patří pouzdro i to ostatní do vyšší ligy. A že v nich je Miyota? Kdo to pozná :-). Vyměnil jsem je za tyto, které jsem koupil po pilotkách. A u Laco mám slušnou slevu, když tak napiš SZ. Díky, už jsem ti napsal. Seiko SNZH55 + zajímavý univerzální retrovzhled + odolný strojek + možná modifikace na Seiko FiftyFive Fathoms + okolo 5000 nové a na tahu - strojek je jednoduchý, hodinky s letectvím nemají nic společného Co chvilku počkat a hledat v Prodejní sekci použité pilotky od Archimede / Steinhartu? Také děkuju, Seiko SNZH55 nejsou špatné, ale asi by mě brzo omrzely. Steinhart a Archimede v prodejní sekci sleduju, ale zrovna tam není nic za zajímavou cenu. Navíc mě Archimede naživo moc nenadchly a Steinhart mi svým průměrem 44mm přijde moc velký na moji ruku 17,5cm (hodinky bez lunety a s tenkým pouzdrem působí větším dojmem). Upraveno 15. července 2012 uživatelem Vit
Návštěvník Tada Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Odesláno 15. července 2012 Zelený alpinisty jediná volba, doteď se mi o nich zdají sny a lituju, že jsem prodal...
Vit Odesláno 23. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2012 (upraveno) Tak hledání ukončeno, jak už to tak chodí, skončilo to nákupem několikanásobně dražších hodinek, viz ZDE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. října 2012 uživatelem Vit
Quido Morava Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Tak hledání ukončeno, jak už to tak chodí, skončilo to nákupem několikanásobně dražších hodinek, viz ZDE ale jo, do práce dobrý...!
jencekgs Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Vypadají tak chlapácky až neurvale. Mě se líbí
mlsoun1 Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 Velmi pěkné hodinky.Vypadají na zápěstí robustně.Určitě zaujmou na první pohled
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se