PavelK Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 (upraveno) Nová řada od Eterny, pojmenovaná po dalším voru. Tangaroa Three-Hands kalibr: Sellita SW200 průměr: 42 mm vodotěsnost: 50 m cena: 1850 Euro Eterna Tangaroa Moonphase Chronograph kalibr: Valjoux 7751 průměr: 42 mm cena: 4400 Euro Zdroj Upraveno 17. července 2012 uživatelem PavelK
Micey Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Ty tříručky nejsou špatný, na těch chronech se toho už odehrává nějak moc. Ten subcifr na dvanáctce je co, retrográdní vteřinovka nebo sčítač minut nebo..?
zekon7302 Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Ty tříručky nejsou špatný, na těch chronech se toho už odehrává nějak moc. Ten subcifr na dvanáctce je co, retrográdní vteřinovka nebo sčítač minut nebo..? 7751,takže sčítač minut.
Micey Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 No jo, tak dlouho jsem na to čuměl, až mi konečně došlo, že ten sčítač retrográdní neni - akorát se tak tváří.
soigia Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Docela mi unika ta jejich koncepce, kdy podle dalsiho voru (nebo Polynezskeho boha) pojmenuji hodinky, ktere nemaji s vodou nic spolecneho. Skoro by se chtelo rict, ze se tam odrazi ta Cinska akvizice, ale to by nebylo presne a ani fair. Je to hodne podobne te jejich rade Soleure. Verim, ze to budou shvele hodinky, ale ne muj salek kavy.
dknespl Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Nelíbí. Škoda Eterny. Dávám tomu tak rok, dva ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se