potapac Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Ahojte, Rad by som sa s Vami poradil o veci, ktorá nie je pre mna vobec jednoducha Velmi sa mi paci styl hodiniek potapky a konkretnejsie Rolex look (moj rozpocet vsak na Rolex zial nepostacuje) Momentalne vlastnim Longines hydroconquest ? cierne automaty. A tu je moja dilema: Oplati sa mi nahradit Longinesy za Steinhart s Rolex lookom? Viem, ze je to o tom co sa komu paci, ja len by som nerad aby som si potom buchal hlavu ze som urobil zle rozhodnutie a slapol vedla. Preto sa necham ovplyvnit skusenejsimi Konkretne sa mi pacia tieto: Vopred naozaj velmi pekne dakujem za akykolvek nazor a pomoc pri mojej dileme, cenim si kazdu radu a nazor. Dakujem potapac
bandicoot Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 (upraveno) Oplati sa mi nahradit Longinesy za Steinhart s Rolex lookom? Ne. Oplati sa mi nahradit Longinesy za Steinhart s Rolex lookom? To už vůbec ne. Tohle nefunguje. edit: Rolex look se ti líbí právě pro tu auru Rolexu nikoliv pro pouhý vzhled. Upraveno 18. července 2012 uživatelem bandicoot
PavelK Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Podle mě by to by to byla hloupost. Vzhled Rolexek je sice hezký i praktický, ale štvalo by mě, že jsou to prostě (ne-li přímo sprostě) okopírované Rolexky, byť solidně provedené. Navíc Longines je myslím mnohem "lepší" značka, než Steinhart.
Almi Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 určite si nechaj Longines.Steinhart tebou postovane nie su zle, ale je to uplne ina kategoria
fobus Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Nemeň ani náhodou...určite si nechaj Longinesy...so Štajnami by si išiel o minimálne úroveň nižšie...napriek looku...
Quasar007 Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Nechej si Longines, jsou nadčasové a časem k nim dokoupíš i ty s "korunkou" na cifru
ouskavl Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Určitě si nech, hydroconquesty. tyhle Steinharty mě taky ze začátku hodně lákaly, ale práve ten jakoRolex mě nakonec odradil.
VintageLover Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Už to bude plevelení, ale určitě si nech Longiny - kdyžtak si začni postupně odkládat nějakou sumičku z výplaty bokem a časem si to Rolexky pořídíš a to třeba i zde na fóru
potapac Odesláno 18. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Chlapci. dakujem vam naozaj velmi velmi pekne za pomoc, naozaj vazim si to.Tak ste aspon utvrdili v tom, ze by to bola blbost.Uz som chcel asi nejaku zmenu tak preto som sa zacal pohravat s touto myslienkou Tak nakupim teda zatial nejake remene a silikon nech mam aspon mensiu zmenu no A zacnem teda asi setrit na rlx, aj ked to potrva asi ale mate pravdu, Rolex look v inom kabate nema teda velmi zmysel a nakoniec by ma asi aj tie nahrady omrzeli casom. Takze dakujem este raz velmi pekne a som rad za toto skvele forum potapac
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se