vrcan Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 (upraveno) Mam predobjednane Olivier z prvej varky, asi hned ako pridu, ponuknem za rovnaku cenu na predaj. Pridu mi totiz coskoro vdb2012 a nove enzo ref.500 a uz je toho privela. Organicu, paci sa mi tvoj rozhlad a skusenosti... a tie kazimony ak ta omrzia, ozvi sa prvemu mne prosim. doplnim tvoje nazory o moje nazory: Můj názoraquadive - specifický "retro" design, který může časem omrzet, vycouval jsem ze zaplacené objednávky. (ja som zase premeskal zaciatok preorderu a uz teraz nie su a treba cakat a s..e ma to... a cakat nemienim. A mam opacny nazor, pre mna je to nadcasovy design ktory bude "in" aj o 50 rokov) olivier - nekonečný projekt, který nabírá obrovské zpoždění, ale cenově i vzhledově zajímavý (no ani tak nie, uplne povodne avizoval september, potom zrazu to poskocilo na skorsi maj... a teraz to vyzera ze budu tak oktober. Cize pre micro brand zavisiacu na subdodavatelov uplny standard. Casom ma ale trosku omrzeli a este ich ani nemam LOL asi som sa vykukal na fotky. Model s ciernou lunetou grc, ale s celokovovou parada. Dial mi celkovo zacal vadit, mam rad clenite indexy) helson - cenově zajímavé, ale limitované série - seženeš je? (ale ano, zozenies, uz niekolko krat sa dorabali dalsie batche Shark Diver a staci striehnut, aj cca 2-3 mesiace dozadu boli skoro vsetky varianty. Tiez je moznost vo velkosti 42mm, bol na to preorder. No ale hlavne, helson ma nadherne Porthole ktore strcia do vrecka aj shark diver a este ma 6 kusov volnych (cisla 40 az 46) a cim viac na ne pozeram tak... ale nie, odolam... No a tiez ma Stingray manual z hladkou neotocnou lunetou, ktore su nadherne tiez a je problem si vybrat...) panerai - etalon za půl mega (tak tak) este je tu napr Kaventsmann, LUMTEC, pozoor, ten bude mat dobru cenu a Panerai look a bude coskoro!!! Mimochodom, ten obrazok paneraiov s tou umelou patinou, otras, hanba to odfotit a este vacsia dat na ruku... tak to dopadne ked niekto dosere umelu tvorbu patiny, viem presne co spravil zle Upraveno 4. září 2012 uživatelem vrcan
vrcan Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 ...zabudol som okomentovat Armidu (koho to ale zaujima ze). Nadherne sklo, perfektna praca na lunete, je celokovova a bez vlozky, tak sa mi to paci na bronzoch. Vyber dialov taky, ze sa snad ani neda vybrat... jeden krajsi ako druhy. Kvalita armidy je neskutocna, mal som dvoje a vsetky presnejsie ako COSC ine hodinky co som mal. Vadi mi ale priserne ten jednoduchy dial a velke okruhle indexy. Ale asi by som to prezil. Tiez trosku treba brat do uvahy hmotnost, bonz je tazsi ako ocel a ocelove a1 neboli zrovna najlahsie, mne to ale nevadi. Pri kupe sa tusim neda pouzit oceanictime kupon, plati len na nebronzove modely. Je ich inak este dost, z kazdej farby cca 6-8 ks.
Lion Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 ty panerai se dle popisu koupaly dva týdny v moři... helson... moc mi nesedí indexy aquadive.... nelibi se mi tělo, připomíná mi to tank s věží armida.... opět indexy, ale zase korunku je líp schovaná, luneta obsahuje i číslice minut, pro mě plus... olivier... velký, ale sedí indexy, luneta, pro mě asi vítěz, ovšem škoda té korunky... ennebi fondale... jednoduche, přehledné, neurazí jinak osobně bych nejradši bral ty trasery supersport propracovany telo, ochrana korunky, dobrá wr, chrono, indexy a luneta dobrý, safír, tritium... to by mohl být v automatu a navíc v bronzu super počin
organic Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Tak tvůj rozhled v microbrandech rozhodně nemám. Kazimon jsem teď dal na zrnův baseballový strap a jsem NADŠENÝ. Ja jsem za řemeny utratil v minulosti už hrozné peníze, ale to, co Ota vyrobil z rukavice je famózní. Uvidíme jak se pochlapí Micah. Objednal jsem si jeho French Canvas Jinak kdybys chtěl opustil vajíčkové terapie, objednal jsem si před dvěma týdny sirná játra (liver of sulfur). Zásilka se někde ztratila, ale ženská tvrdila včera do telefonu, že pošle 100g znovu, tak ti můžu odsypat.Já ti čověče nemám srdce v tom ty hodinky máchat. Zatím. Koupil jsem si na aukru na experimenty bronzovou medaili s Klementem Gottwaldem za 3O Kč a budu testovat na něm
Návštěvník admira Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 Pro prehled ohledne vyrobcu: ARMIDAHELSONLUM-TECPANERAIANONIMOENNEBIANGULAR MOMENTUMKAZIMONMAGRETTEBVLGARIBERKBINDER & BROWNGERMANO & WALTERVINTAGE VDBZENTONKAVENTSMANNHEINKEL CHRONOBENARUSOLIVIERAQUADIVETIMEMACHINISTU-BOATH2OJULIUS LEGENDDRASSCUERVO Y SOBRINOSHENTSCHELFIORILLO 3
sibirnaya Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 admiro, poprve ti tleskam, tohle je fakt bomba.
bandicoot Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 organic: urcite pujdou ty olezly panerai vratit do stavu novych? Chapu zmeny barvy, ale ta zelena barva uz mi pripomina oxidaci, obdobu rzi na oceli a tam kdyz i lehkou lisku odstranis, povrch je naruseny...
organic Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 organic: urcite pujdou ty olezly panerai vratit do stavu novych? Chapu zmeny barvy, ale ta zelena barva uz mi pripomina oxidaci, obdobu rzi na oceli a tam kdyz i lehkou lisku odstranis, povrch je naruseny...Jsem o tom přesvědčený. Viděl jsem mnohem hůře korodované sochy z bronzu, které byly uvedeny do funglového stavu a pak znovu patinovány. Akorát to asi bude chtít rozborku a pulírovat samotné pouzdro.
vrcan Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Jsem o tom přesvědčený. Viděl jsem mnohem hůře korodované sochy z bronzu, které byly uvedeny do funglového stavu a pak znovu patinovány. Akorát to asi bude chtít rozborku a pulírovat samotné pouzdro. som takmer presvedceny ze zelene skvrny "nejdu do tela", ale ze ide o povrchovu patinu. Cim zelenejsie - tym "hrubsia" patina a vacsia ochrana a koroziovzdornost. Snad netrepem Organicu, diky za ponuku tych praskov na patinu, zatial mi to nie je treba kedze olivier kto vie kedy bude, ale neskor to zrejme velmi uvitam, ozvem sa a este raz vdaka. A ano, micro brands to je moje Ale nehovorim, ze ma rolex alebo breitling nechytil za srdce tiez... a ako... Sibir - rozmyslas ze skusis nieco bronzove? Snad nie rovno ten pam, pri tebe by som az tak prekvapeny nebol ) mimochodom, neviem ci sa tu zpominal ZENTON, mal par kusov, asi len 20, velmi krasne, podarene a jednoduche - cisty design, ina bronz ako cusn8, este tyzden dozadu bol jeden kus na WUS v ponuke, ale len ako vymena za menej raritny helson shark diver.
vrcan Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 okopiroval si to niekde, alebo si si dal pracu sam? pokial ano, skutocne klobuk dole, sam by som si na to netrufol.... zarazilo ma ze tam spominas aj kamaratovu znacku timemachinist +1 like Pro prehled ohledne vyrobcu: ARMIDAHELSONLUM-TECPANERAIANONIMOENNEBIANGULAR MOMENTUMKAZIMONMAGRETTEBVLGARIBERKBINDER & BROWNGERMANO & WALTERVINTAGE VDBZENTONKAVENTSMANNHEINKEL CHRONOBENARUSOLIVIERAQUADIVETIMEMACHINISTU-BOATH2OJULIUS LEGENDDRASSCUERVO Y SOBRINOSHENTSCHELFIORILLO
Návštěvník admira Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 okopiroval si to niekde, alebo si si dal pracu sam? pokial ano, skutocne klobuk dole, sam by som si na to netrufol.... zarazilo ma ze tam spominas aj kamaratovu znacku timemachinist +1 like Diky. Tohle forum je prvni na svete s takto ucelenym seznamem.
organic Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 (upraveno) Diky. Tohle forum je prvni na svete s takto ucelenym seznamem. tak pokud na něco ještě narazíš ty nebo někdo jiný prosím aktualizujte Upraveno 11. září 2012 uživatelem organic
hulk Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Odesláno 18. září 2012 vypůjčil jsem si z jednoho fora fotky, tak se můžeš rozhodnout, které bronzové jsou nejhezčí na ruce + jedna raritka
hulk Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Odesláno 18. září 2012 Pro prehled ohledne vyrobcu: ARMIDAHELSONLUM-TECPANERAIANONIMOENNEBIANGULAR MOMENTUMKAZIMONMAGRETTEBVLGARIBERKBINDER & BROWNGERMANO & WALTERVINTAGE VDBZENTONKAVENTSMANNHEINKEL CHRONOBENARUSOLIVIERAQUADIVETIMEMACHINISTU-BOATH2OJULIUS LEGENDDRASSCUERVO Y SOBRINOSHENTSCHELFIORILLOpřidávámItalico - http://www.buy.com/prod/italico-men-s-itgb04-f-gladiatore-square-bronze-ip-luminous-golden/232089787.htmlSaint Honore - http://www.buy.com/prod/saint-honore-men-s-898093-71apmn-orsay-rectangular-bronze-pvd/232091686.html
organic Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Odesláno 18. září 2012 vypůjčil jsem si z jednoho fora fotky, tak se můžeš rozhodnout, které bronzové jsou nejhezčí na ruce + jedna raritkaTak z tohohle výběru za mně jednoznačně Aquadive. Timemachinist jsou šílenost... Pro mě jsou ale stejně nejhezčí ty moje
vrcan Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Odesláno 18. září 2012 Organiku... provokater, preco este nie su moje? uz by ta mohli omrzet, cakam z toho listu by som si vedel vybrat viacero, helson, armidy, zenton, ad, ennebi atd... Timemachinist ani nie su na predaj, je len 1 kuz z kazdeho modelu.
Návštěvník admira Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Odesláno 18. září 2012 přidávámItalico - http://www.buy.com/prod/italico-men-s-itgb04-f-gladiatore-square-bronze-ip-luminous-golden/232089787.htmlSaint Honore - http://www.buy.com/prod/saint-honore-men-s-898093-71apmn-orsay-rectangular-bronze-pvd/232091686.html To nejsou bronzove hodinky, pouze PVD
vrcan Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Odesláno 18. září 2012 presne tak... vela krat "bronze" v nazve hodiniek znamena len farbu, najma u takychto modnych gycov. Ma niekto skusenosti ako je to s odolnostou bronzu voci poskrabaniu? Ocel pozname vsetci. Pri titane zase vieme, ze skrabance rychlo zoxiduju. Bronz patinuje a neviem ako sa riesi napr. skrabanec na tmavom povrchu - pretoze cim tmavsia patina, tym skrabanec viac bije do oci. Mal som to tak na bronzovej lunete na helsonoch gauge. Tiez je bronz tazsi oproti oceli, neviem o kolko, urcite to nie je ako napriklad s wolfram karbidom.
vrcan Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 opat dostupne!!! dlho nebudu, davam tomu par dni http://www.helson-watches.com/shark-diver-45mm-bronze/
EpsteinBarr Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Kebyze su takto okamzite dostupne Organic-ove Kazimon, tak vaham len chvilku a zrejme beriem. Helson ma nejak neexcituje...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se