Přejít na obsah

Opsaná / ukradená recenze?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Připravuji o tomhle zázraku víc informací, i nějaké fotky budou. A článek v Guide.

Olie

Komupak zas něco ukradneš, Olie? :D :D :D
  • Odpovědi 184
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Oloušek
Odesláno

A kdy ty zase budeš něco prodávat? Nebo zase sprostě nadávat, gentlemane?

Olie

Návštěvník Zmizík
Odesláno

A kdy ty zase budeš něco prodávat? Nebo zase sprostě nadávat, gentlemane?

Olie

Copak - prodávám něco kradenýho??? Divím se, že tě hanba nefackuje sem lézt.
Návštěvník Oloušek
Odesláno

Já se zase divím, že tohle obvinění ještě někdo nezkusil dokázat. Zkusíš to (konečně) ty?

Ale hodinky Carabus jsou perfektní, určitě si dám pozor, abych neukradla třeba jejich fotky od tebe.

Olie

Odesláno (upraveno)

Divím se, že tě hanba nefackuje sem lézt.

+1 už delší dobu..

A co se LS týká, nehorázná bomba, jsem rád, že tady pár lidí, co umí a něco dokáží ještě je :notworthy:

Upraveno uživatelem gougy
Návštěvník Oloušek
Odesláno

Pokud vim Olie, tak Petr to dokazal nebo ne? Pockame si na jeho vyjadreni...

EDIT: viz, toto vlakno... http://forum.chronom...co/page__st__20

Tohle vlákno jsem asi nečetla, ale o žádném důkazu nevím. Naposled mi tuto otázku položil Gilius, já se také zeptala, v čem konkrétně a tím to skončilo. Nebo ne?

A, abych se vrátila k tématu vlákna, kalibr je kompletně nově vyrobený, viděla jsem už návrhy asi před půl rokem, tehdy ještě jako CAD studii. Ale zbytek informací si asi nechám pro článek.

Olie

Odesláno (upraveno)

Oloušek: Zajímavé je, že Tvá recenze na vašem webu byla napsána pár ní poté, co jsem já prdl tady mou recenzi... BTW - fotky vašeho modelu taky rovněž k té recenzi nepasujou, to je tak na okraj.

A kterému Petrovi z Moravy teda jste děkovali? Kdyžtak bych si na něj vzal kontakt, celkem by mě to zajímalo, určitě s tím měl dost práce, narozdíl od vás.

Já tu recenzi tady dal 13. března 2012. Ty a Tvůj povedený fotograf jste jí dali na ty vaše supr stránky 23. března 2012. To je mi náhoda :-)

Je mi to jedno, ale aspoň nelži a napiš, kdo vám dal souhlas - jaký Petr a k čemu? Díky

Fascinuje mě to, jak dokážete v sobě mít kousek hrdosti na sebe a na to, že ukradnete části textu, které lehce pozměníte a vydáváte za své a ve finále ještě děláte blbce z autora.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno (upraveno)

Jé tady bude zábava. :thumbsup_anim:

Mě to směšné nepřijde, ale pokud Tobě ano, když píšeš a sháníš pár týdnů informace a někdo to dá jinde A HLAVNĚ ÚDAJNĚ SE SOUHLASEM a ještě z Tebe dělá blbce, prosím.

Návštěvník Oloušek
Odesláno

A můžeš, prosím, uvést jaké části textu jsem - podle tebe - ukradla?

Tvoje narážky na náhodu kolem data zveřejnění a poděkování za spolupráci asi ani nepotřebují můj komentář.

Olie

Odesláno (upraveno)

Právě, že zrovna to datum a ten souhlas bych chtěl vysvětlit. Rozumně uvažující čtenář po přečetní originální verze a Tvé - okopírované, si udělá úsudek sám.

Proč jste nenapsali recenzi hned, když kybel fotil ty Monaca od Oniona? Protože jste o nich věděli akorát to, že sou modré a hranaté...Ten příběh vám musel napsat idiot z Moravy. Nazdar

Návštěvník Oloušek
Odesláno (upraveno)

Recenzi jsem měla rozepsanou asi měsíc.

Souhlas? Jaký souhlas? Já nic z tvého textu nepoužila, nezapadá do naší redakční koncepce, ale to už jsem ti psala dříve. Data mám - asi stejně jako ty - z veřejných zdrojů.

Takže máš, prosím, konkrétní část textu, které jsem ti "ukradla"?

Olie

Proč jsme nenapsali recenzi hned? Asi máme dost a dost jiného materiálu? Kybela neznám, fotil jse kyblík, ostatně fotil je pak znovu v butiku TAG Heuer.

A ač jen ženská, o hodinkách jsem si toho už dost přečetla.

Upraveno uživatelem Oloušek
Návštěvník Oloušek
Odesláno

Od jakého Petra jste měli souhlas, prokaž to nějak, to jsem moc zvědavý.

V mém textu není o souhlasu ani slovo, je tam poděkování za pomoc s kategorizací kalibrů. Pomáhal mi Honza a Petr. Ty jsi ten Honza nebo ten Petr?

Olie

Odesláno (upraveno)

Kamile, meli jste zariznout vsechny prisluhovace. Jen tak pro budouci klid. I proto, ze parta z jednoho servru zesmesnuje ten druhy, vcetne konkretnich lidi, pricemz "utocnici" jsou i na tom druhem..

Rika se tomu nechat si srat na hlavu, i proto to tu v cely republice vypada jak vypada...

Upraveno uživatelem bandicoot
Návštěvník Oloušek
Odesláno (upraveno)

Co k tomu dodat? Stále jsi neuvedl, jaký text jsem ti "ukradla", jen píšeš své domněnky. Můžeš je, prosím, nějak dokázat? Vlastně se na tebe nezlobím, jsi jen rozrušený, ale pleteš se.

Olie

Zaříznout přisluhovače - zajímavý termín. Původní požadavek na "zveřejnění konfidentů" asi nemá smysl, spolupracujeme s mnoha lidmi, ano, někteří jsou i z tohoto diskuzního serveru, a věřím, že spolupráce je zajímavá pro mnoho hodinkových fandů.

Upraveno uživatelem Oloušek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...