villain83 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Mám to asi stejné. Žena začíná schválně do hovoru vkládat naprosto překvapivě ,,klíčová kontrolní slova". Bavíme se třeba o nákupu, já se zamyslím nad pěknými Traktory a ona najednou povídá jen mírně důraznějším hlasem ,,CIFERNÍK" a jako by se nechumelilo pokračuje ,,a taky došlo kafe a potřebujem pár konzerv pro kočičky a kup sunar"... je to tak ponižující... vždycky to se mnou úplně škubne...Tome,bud rad,ze ti pri prvni vymene nazoru nevpali,ze mas v hlave stejne jenom ty svoje hodinky a nic jinyho te nezajima...
straspol Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Tome,bud rad,ze ti pri prvni vymene nazoru nevpali,ze mas v hlave stejne jenom ty svoje hodinky a nic jinyho te nezajima...Ty máš v manželství výměny názorů? Hergot, to neznám, co to je? Jak se to dá dokázat? Jako že diskutuješ?
villain83 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Ty máš v manželství výměny názorů? Hergot, to neznám, co to je? Jak se to dá dokázat? Jako že diskutuješ? :-)
warann Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Tak asi další výstražné znamení. Včera mě tak rozhodilo pořízení Orlíků jedním z členů (gratulace), že se mi o tom v noci zdálo. V tom snu jsem našel nějaké další aukční portály, kde jsou k sehnání, až jsem narazil na jeden, kde byly pěkné Orlíky, ovšem jako součást prodeje spoluvlastnického podílu na nějakém činžáku (!). Jak to dopadlo už nevím a snad je to tak lepší. Dodávám, že manželce jsem se se svým snem ráno nepochlubil, mám takový dojem, že by to asi příliš neocenila.
villain83 Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Tak asi další výstražné znamení. Včera mě tak rozhodilo pořízení Orlíků jedním z členů (gratulace), že se mi o tom v noci zdálo. V tom snu jsem našel nějaké další aukční portály, kde jsou k sehnání, až jsem narazil na jeden, kde byly pěkné Orlíky, ovšem jako součást prodeje spoluvlastnického podílu na nějakém činžáku (!). Jak to dopadlo už nevím a snad je to tak lepší. Dodávám, že manželce jsem se se svým snem ráno nepochlubil, mám takový dojem, že by to asi příliš neocenila. Bud rad,ze nemluvis ze spani a hlasite si na ne ve spanku neprihazoval v aukci,to by asi pani cumela,ze vyvalis kilo za Orliky a jeste se tomu tlemis,jak si dobre poridil:-)))
warann Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Stačí, že ji musím přiznat letecký. Má teď teorii: ty máš motorku, teď ještě ty hodinky a kdypak já budu mít kožich? No věřili byste tomu? Takový hloupý srovnání.
Čibi Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 drzá odpověď...kožich budeš mít, až ti dojdou žiletky ;-)
villain83 Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 drzá odpověď...kožich budeš mít, až ti dojdou žiletky ;-) :-))))
Čibi Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 na mě včera taky zkusila, že by chtěla pořádný hodinky. Tak jsem zpozorněl, neb to bude znamenat určitě řádný výdaj. Primky mezi ně rozhodně podle ní nepatří...
warann Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 drzá odpověď...kožich budeš mít, až ti dojdou žiletky ;-)Včera se u nás stavoval kámoš, jehož manželka s tou mou punktuje akci kožich. A přesně tohle on řekl mý manželce. Smála se, ale možná to byla jen přetvářka před návštěvou. Do ženský holt nevidíš.
Čibi Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 no to mi povídej...myslí si, že umíme číst myšlenky a schválně neděláme to, co si myslí... Do ženský holt nevidíš.
odjinud Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Pche, cuartzky od Dolce&Gabana s falešnýma diamantama a bude v sedmým nebi... :-)důležitý je vzhled! na mě včera taky zkusila, že by chtěla pořádný hodinky. Tak jsem zpozorněl, neb to bude znamenat určitě řádný výdaj. Primky mezi ně rozhodně podle ní nepatří...
Čibi Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 to už něco podobnýho má, akorát si teď nemůžu vzpomenout na značku, nějaká butiková. Ha, permoník doběhl :-) - Storm
warann Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 to už něco podobnýho má, akorát si teď nemůžu vzpomenout na značku, nějaká butiková. Ha, permoník doběhl :-) - StormNo, abych byl objektivní, tak ohledně hodinek si na manželku nemůžu příliš stěžovat - má dvoje Primky, jedny Longinesky do společnosti a jedny Swatchky k moři. Takže to si myslím, že je docela v normě.
Čibi Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 já se obávám toho, aby se to nějak dál nerozvíjelo, teď má plnou skříň kabelek, když to chci vytřídit, tak hystericky křičí "toho krokodýla ne", jednou z ní vypadla i cifra, co to stálo a to jsem docela čuměl... Kdyby to toho přišly hodinky.... :-)
Honza.manta Odesláno 9. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Hele botičky, kabelky a podobné velmi důležité součásti ženské garderoby se NIKDY nevyhazují a to ani v případě, že už jí dávno nejsou nebo jsou děravé a nebo jinak znepoužitelněné. O tom se jenom mluví - rozuměj ona o tom mluví - ale nikdy se to nezrealizuje.Jinak když jsem si koupil BALLy a hrdě se s nima doma producíroval, tak mi vyrazila dech - její reakce byla jako od mimozemšťana - "Já bych chtěla taky takové hezké hodinky, jako máš ty teď.". Reagoval jsem rychle a věcně - "Nějaké menší dámské?" - "Ne takhle veliké." - "Ale asi spíš na baterku, asi nebudeš chtít natahovat a nařizovat?" - "No samozřejmě!" Tak jsem zapátral a do týdne měla na ruce krásné Bulovy 43mm, 300m WR, ocel a safír - ty prostě nemůže nijak zničit - to abych nebyl doma za debila - a od té doby je nosí pořád, je schopná se pro ně i vrátit domů, když je zapomene - no a já mám klid.
kerob Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Chybí ti tam bruselské, pak skládací cestovní budík a ještě pár drobností, ale já ti věřím, ty to dotáhneš do konce.A abych nebyl OT, tak moje rodící se sbírka PS2. P1000372.jpgJa myslel, ze si tady mame delat radost a ne aby mi tekly slzy po tvarich
kerob Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Včera se u nás stavoval kámoš, jehož manželka s tou mou punktuje akci kožich. A přesně tohle on řekl mý manželce. Smála se, ale možná to byla jen přetvářka před návštěvou. Do ženský holt nevidíš.No tak ji kup péřovej kozich z malych orlů=orliků
warann Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 No tak ji kup péřovej kozich z malych orlů=orliků Zajímavá idea, ale tzv. kožich z Orlíků by asi vyšel dráž než nějakej perzián. A vůbec, Orlíky mi nepřipomínejte, od včerejška mám splín.
mischa Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 kup si jí třeba Elton sport a doufej, že je odloží a Ty se obětuješ a budeš je nosit místo ní.....na mě včera taky zkusila, že by chtěla pořádný hodinky. Tak jsem zpozorněl, neb to bude znamenat určitě řádný výdaj. Primky mezi ně rozhodně podle ní nepatří...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se