Přejít na obsah

Prim závislost - konečné stadium

Doporučené příspěvky

Netušil jsem že jsem tak strašně čitelnej. No jasně že mám. Nějak to přerůstá šuplíky, je to fakt nezvladatelný. Jo a zapomněl jsem na boxy Dětské Sporty, Polštářky a Čtverce (nejhnusnější Primky vůbec)

Jak vypadají čtverce ? Můžeš sem dát fotku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky by mě zajímaly Čtverce.. jinak názvosloví máš výborný, hlavně Prachotěsky se mi moc líběj  :)

Tohle asi čtverce nejsou, co? Aspoň mi teda nepřipadnou zas až tak hnusný...

post-30813-0-31543200-1417891666.jpg

nebo tohle?

post-30813-0-96052200-1417891833.jpg

Odkaz ke komentáři

Ty jsou fakt na blití :-) ještě jsem je ani jedny nekoupil...

Jojo, přesně, jde o ty nahoře. Přijdou mi vážně strašlivý. Ale jak tak koukám na tu fotku...zrovna na téhle jim to až skoro sluší.. Ty spodní mám uložené mezi ,,Masivními" s poznámkou ,,Placičky" :lol2:

Odkaz ke komentáři

Jojo, přesně, jde o ty nahoře. Přijdou mi vážně strašlivý. Ale jak tak koukám na tu fotku...zrovna na téhle jim to až skoro sluší.. Ty spodní mám uložené mezi ,,Masivními" s poznámkou ,,Placičky" :lol2:

Ty jsou fakt na blití :-) ještě jsem je ani jedny nekoupil...

Nejlepší na nich je, že se rozebírají jako padesátky - musíš vyndat sklíčko. Jenže nemají ten odnímatelný rámeček sklíčka ´= takže jen hodinář. :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Nejlepší na nich je, že se rozebírají jako padesátky - musíš vyndat sklíčko. Jenže nemají ten odnímatelný rámeček sklíčka ´= takže jen hodinář. :suicide_anim:

Rozebírají se bez problému- sklo se dá vytlačit přes stroj. A když se dává zpátky, stačí šikovně zabroušené sklo zakápnout šelakem..

Odkaz ke komentáři

A ještě určitě máš krabici s nevytříděnýma, protože na to není čas a pár šuplat náhradních dílů :-)

Mimo krabic si teď hlavně straspol připravuje prázdnou bednu - to je místo na ty primky, které mu podle accutronovi knihy ještě chybí ... :-)

Upraveno uživatelem stanik73
Odkaz ke komentáři

Tak to je spíš na kredenc, i když bych Strášu nerad podceňoval.

No, já se nechci vytahovat, ale asi zase tak strašně moc mi jich chybět nebude. Jo, o mnoha modelech vím že je ještě nemám, některý doženu brzo, některý až za pár let. Já nepospíchám, já jsem klidnej :lol2:

Mimo krabic si teď hlavně straspol připravuje prázdnou bednu - to je místo na ty primky, které mu podle accutronovi knihy ještě chybí ... :-)

Já nepotřebuju nic připravovat, já mám prostoru habaděj, hlavní části  sbírky jsem přestěhoval  a doma je tolik prázdných šuplíků, že to zase pár let potrvá, než se to naplní...

Odkaz ke komentáři

Docela bych uvítal nějakej seznam / katalog, kolik jakejch primek vlastně je, aby člověk věděl, jak na tom je.

Samozřejmě, 3 - 4 varinaty orlíků, nebo prototypy mě fakt nějak psychicky nemučí to mít; jde o běžnou produkci.

Doufám, že se bude dát odpíchnout od té nové knihy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...