malda Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 David je aspoň správný hráč. Dát takhle all in, to už chce hodně tvrdé koule a motivaci k tomu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Jo, no, já viděl na ebayi nějakou heuer sbírku, tak uvidíme, s čím David přijde, docela se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Stěhuju zbytek sbírky do sejfu před odjezdem na prázdniny a tak jsem cestou do auta vzal jen ty kufříčky s Primkama a z legrace je hodil na váhu. Musí být rozbitá, křáp jeden, není možný aby těch pár Primek vážilo sedmdesát kilo...to určitě ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Velká část je mosaz. Ve sběrně by ti za to něco dali... třeba složenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Stěhuju zbytek sbírky do sejfu před odjezdem na prázdniny a tak jsem cestou do auta vzal jen ty kufříčky s Primkama a z legrace je hodil na váhu. Musí být rozbitá, křáp jeden, není možný aby těch pár Primek vážilo sedmdesát kilo...to určitě ne...to sou ty kufříčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Stěhuju zbytek sbírky do sejfu před odjezdem na prázdniny a tak jsem cestou do auta vzal jen ty kufříčky s Primkama a z legrace je hodil na váhu. Musí být rozbitá, křáp jeden, není možný aby těch pár Primek vážilo sedmdesát kilo...to určitě ne...Nehlídal Ti to padesátikilovej vlčák a měl na váze přední tlapky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 to sou ty kufříčkyNěco na kufříčky jsem odečet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Něco na kufříčky jsem odečet...Tak to si ale ukázkovej pacoš. :-)Něco Ti povím, jsem zakousnutý a poslední hodinky jsem si koupil v květnu. ( asi troje a z toho dvoje PRIM)Prozatím držím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Tak to si ale ukázkovej pacoš. :-)Něco Ti povím, jsem zakousnutý a poslední hodinky jsem si koupil v květnu. ( asi troje a z toho dvoje PRIM)Prozatím držím. Hmmm - a co ty červené digitálky ode mne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Hmmm - a co ty červené digitálky ode mne? se nepočítá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 se nepočítá :-)Hahaha, jen pěkně přiznej že Tě Manťák vodkopal :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Léčba proběhla úspěšně, pacient nezemřel.Nechal jsem si 6 starých Primek, 2 limitky a jedny na nošení a hotovoA jsem strašně spokojenýHa, ha, Ty si myslis, ze se vylecil. Ale to kazdy pacient, ktery ma aids, boreliozu a podobny tfuj tfuj... Proste je to druhe stadium, kdy se vzdavas nevinne nemoci, dostavas se do stadia, kdy uz mozek preci jen trochu vynechava, tak mas pocit, ze jsi zdravy... a tech par starych primek a limitek co mas? To jsou jen takove nepodstatne flicky na Tve kuzi, ktere Ti jen pripominaji celkem lehkomyslny zivot v prvni fazi nemoci. Ted je to uz horsi... treba ty Speedsonicy, tam, kdyz se neco jen trochu podela, musis prodat auto, nebo manzelku... Druhe stadium je jiz jen velmi tezko lecitelne, protoze Tvuj pocit je, ze jsi zdrav, ve skutecnosti jiz dochazi k postizeni mozkove kury. Nechod k lekari, diagnoza by byla zdrcujici....radsi si hraj na to, ze jsi zdrav, alespon Ti to zivot v nemoci trochu prodlouzi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 To bylo vostrý... jojo, je třeba se s tím učit žít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Po cca měsíci čumím na fórum, tak mě to snad pustilo...... sice před týdnem jsem v bazáči jedny primky koupil, ale to se nepočítá, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Ten měsíc se ti ale vlekl?!!!! Viď!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 No, nešel mi počítač... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 No, nešel mi počítač... :-)To Ti ten hajzlík udělal určitě schválně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 se nepočítá :-)Je sem si toho všimnul až teď, že jsem hulvat neodpověděl.Digitalky sem teda moc nebral jako hodinky no. No a tak teda jedny a je skoro konec srpna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Ale popravdě chybějí mi dvoje Elegantní Eleganty. Teď co vím,abych to měl komplet. Jako,že skoro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Takže chrononákaza je v latentní fázi, navenek se neprojevuje, ale v morku kostí Tě zevnitř sžírá. To znám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se