Přejít na obsah

Prim závislost - konečné stadium

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

Stěhuju zbytek sbírky do sejfu před odjezdem na prázdniny a tak jsem cestou do auta vzal jen ty kufříčky s Primkama a z legrace je hodil na váhu. Musí být rozbitá, křáp jeden, není možný aby těch pár Primek vážilo sedmdesát kilo...to určitě ne...

to sou ty kufříčky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stěhuju zbytek sbírky do sejfu před odjezdem na prázdniny a tak jsem cestou do auta vzal jen ty kufříčky s Primkama a z legrace je hodil na váhu. Musí být rozbitá, křáp jeden, není možný aby těch pár Primek vážilo sedmdesát kilo...to určitě ne...

Nehlídal Ti to padesátikilovej vlčák a měl na váze přední tlapky? :lol2:

Odkaz ke komentáři

Léčba proběhla úspěšně, pacient nezemřel.

Nechal jsem si 6 starých Primek, 2 limitky a jedny na nošení  a hotovo

A jsem strašně spokojený

Ha, ha, Ty si myslis, ze se vylecil. Ale to kazdy pacient, ktery ma aids, boreliozu a podobny tfuj tfuj... Proste je to druhe stadium, kdy se vzdavas nevinne nemoci, dostavas se do stadia, kdy uz mozek preci jen trochu vynechava, tak mas pocit, ze jsi zdravy... a tech par starych primek a limitek co mas? To jsou jen takove nepodstatne flicky na Tve kuzi, ktere Ti jen pripominaji celkem lehkomyslny zivot v prvni fazi nemoci. Ted je to uz horsi... treba ty Speedsonicy, tam, kdyz se neco jen trochu podela, musis prodat auto, nebo manzelku... Druhe stadium je jiz jen velmi tezko lecitelne, protoze Tvuj pocit je, ze jsi zdrav, ve skutecnosti jiz dochazi k postizeni mozkove kury. Nechod k lekari, diagnoza by byla zdrcujici....radsi si hraj na to, ze jsi zdrav, alespon Ti to zivot v nemoci trochu prodlouzi.... :clap:

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...