Daftra Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Bochánek PRIM je tam jako základ, ze kterého mohl vyrůst ten stromeček následovníků s modernějším psaným logem. Bez "Bochánku" by nebylo následovníků. Jinak děkuji za pochvalu výtvoru z mého chronopostižení . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Tímto končím s hromaděním televizí, od každé barvy mám troje. Kdyby ale někdo pustil ty se psem pohraniční stráže, udělal bych výjimku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Dobrá zpráva pro ostatní :-)Co televize kal.97? taky Troje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Ty bohužel nemám, ani žádné z těch prototypů, které se občas objeví. Byl jsem se na ně pouze podívat v NMnM. Ale upřímně, tržní cenu bych za ně nezaplatil :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 V NMnM jsem byl taky slintat na vitríny.Ale televize se psem bych si taky dal.Televize s malou úhlopříčkou taky sbíráš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steven Gash Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Myslím že už mám také dosbíráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Myslím že už mám také dosbíráno To je spíš hromadění šrotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Je to konečné štádium, ale v trochu inej kategórii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se