Trololo Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 U mně se to trošku rozšířilo, začali se mi líbit i jiné vintage hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 U mně se to trošku rozšířilo, začali se mi líbit i jiné vintage hodinky. No ale to je přesně to neštěstí o kterém píšu výš. Začneš nekontrolovaně zvedat dávky PRIMek, pak přejdeš na tvrdší drogu a skončíš tak že vytloukáš PRIMky OMEGAma, ale šilháš po PATEKách. To už výrazně leze do šrajtofle a ostře snižuje kontakt s realitou. A taky míchání medikace je nebezpečný, zvlášť když víš, že původní lék- PRIMky- musíš stejně doužívat. A zvlášť ty poslední dávky(třeba ORLÍKy)jsou extrémně výživný...Následky jsou nedozírný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Já jsem pro jistotu od začátku neorientuji jen na primky. Uvidíme, kam mne to dovede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Přemejšlim o návštěvě psychologa, ale vim, že první na co bych se ho zeptal by bylo, jestli nemá doma zahrabaný nějaký hodinky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Já jsem pro jistotu od začátku neorientuji jen na primky. Uvidíme, kam mne to dovede Hehe... Ono je to Prim sem, Prim tam a hele Orienty a levně a druhé. A Vlasně některé Seika nejsou taky k zahození. Než jde člověk před šestou do práce tak nažhaví comp. aby mohl proletět místní inzerci.... co kdyby. Přiletím z práce zapnu comp. aby mě neuniklo něco jako nedávno: Diplomat s incablockem. Do noci na Aukru.. a tak pořád dokolečka dokola. A to jsem chtěl jen Jedny Prim Sport II na běžné nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Koukám že ty příběhy jsou všechny stejný. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Já původně viděl sporty dva u kolegy a vzpomněl jsem si na svoje z mladí a zatoužil po nich. Jenže, abych ho trumfnul, tak jsem chtěl automaty. Pak Igeny, pak všechny sporty, no a nakonec jsme tomu propadli oba a nevím přesně jak on, ale já už to můžu počítat na kýble a stejně mi jich stále chybí víc, než jich mám doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Já se zatím uklidňuji skutečností, že všechny hodinky, které mám doma tu a tam vezmu na ruku a ponosím. Moje práce mi občas předepisuje i oblek, takže oblekovky více značek vynosím taky. Na čundr pak PS2, retro čundr PS1, grilování na zahradě vojenské Omegy, atd, atd. Chocholoušek ze mne bude mít jednou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Jééé, to bylo dobře, když mi stačily jedny hodinky na všechny moje činnosti. Takový klid a mír v duši . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Přemejšlim o návštěvě psychologa, ale vim, že první na co bych se ho zeptal by bylo, jestli nemá doma zahrabaný nějaký hodinky. Při mým štěstí by mi doktor řek, že to má taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Při mým štěstí by mi doktor řek, že to má taky... Takže máš pocit, že s kým se setkáš, tak musí zákonitě sbírat hodinky (další ze stádií chronobundu) nebo máš prostě opravdu "štěstí" a všechny známé, které si nedávno oslovil a potkával na tom byli podobně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada61 Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Tak to mě čekají hezký věci. Během roku, co se zajímám o PRIMky, mám patery,k tomu nějaký SEIKA. Jak bylo uvedeno, taky je střídám, už mám na ně i winder.Jsem zvědav, jak to bude pokračovat dál.Zlatý časy, kdy mě stačily jen jedny:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Další stadium nemoci, právě mi došly kyvadlové hodiny TIK-TAK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Nejdříve mě stačila krabička na 10 ks hodinek, pak jsem dokoupil dvě další po 6-ti kusech, pak vyprosil jednu prosklenou skřínku doma- teď mám dvě prosklené skřínky, box na 10ks hodinek vozím pravidelně na dovolenou a hodinky zabýrají i cca polovinu trezoru. Náhodou nejsem jen na primky ( těch vlastním jen 6 ks- prim sport I- 2x,prim sport II - 2x, traktory a rádoby televize ), ale stejně se bojím to jen spočíst. I na dovče hurá na forum, ať mě něco neuteče a neustále zjištuju, že k životu stále potřebuju nějaké jiné, nové hodinky ( samozřejmě ty, co ještě nemám ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Nejdříve mě stačila krabička na 10 ks hodinek, pak jsem dokoupil dvě další po 6-ti kusech, pak vyprosil jednu prosklenou skřínku doma- teď mám dvě prosklené skřínky, box na 10ks hodinek vozím pravidelně na dovolenou a hodinky zabýrají i cca polovinu trezoru. Náhodou nejsem jen na primky ( těch vlastním jen 6 ks- prim sport I- 2x,prim sport II - 2x, traktory a rádoby televize ), ale stejně se bojím to jen spočíst. I na dovče hurá na forum, ať mě něco neuteče a neustále zjištuju, že k životu stále potřebuju nějaké jiné, nové hodinky ( samozřejmě ty, co ještě nemám ). I kdybych měl na každý den v roce jedny hodinky, tak budu zjišťovat, že je to prostě málo a budu chtít další a další... Moje diagnóza se neustále zhoršuje a prohlubuje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 (upraveno) I kdybych měl na každý den v roce jedny hodinky, tak budu zjišťovat, že je to prostě málo a budu chtít další a další... Moje diagnóza se neustále zhoršuje a prohlubuje.... Dnes jsem nebyl celé dopoledne až doteď na AUKRu a ani na Chronomag jsem se pořádně nedostal.První hodina v poho, další dvě hodiny byly už poznamenané lehkou nervozitou, kterou ale dokázal dobře rozptýlit pohled na zápěstí. Kolem desáté se začal objevovat lehký třas v konečkách prstů a potom v celých končetinách. Po poledni se dostavila celková tenze s občasnou lehkou křečí v oblasti břicha- žaludku a bránice. Už se nedalo myslet skoro na nic jiného než na hodinky, co když se objevily nějaké pěkné IGENy? Abych nebyl zase pomalej... Návštěva hodináře přinesla úlevu a potíže dočasně ustoupily. Přitáhl jsem si domů opravená Seika a poobědval u počítače, mrknul na novinky tady i na AUKRu, a cítím se líp. Tak nevím. Podle internetu se jedná o poměrně jasné abstinenční příznaky. Jenže já vlastně nic nehulím, nešňupu, moc nechlastám, nepíchám (si)- no vlastně...Tak žee by za to nakonec opravdu mohlo těch pár skříněk , krabiček a šuplíků s tikajícím blahem? Upraveno 12. září 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medák Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Ještě tak před rokem jsem na fórum zavítal svátečně, to samé platí o Aukru. Dnes to jsou první stránky, které denně otevírám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Dnes jsem nebyl celé dopoledne až doteď na AUKRu a ani na Chronomag jsem se pořádně nedostal.První hodina v poho, další dvě hodiny byly už poznamenané lehkou nervozitou, kterou ale dokázal dobře rozptýlit pohled na zápěstí. Kolem desáté se začal objevovat lehký třas v konečkách prstů a potom v celých končetinách. Po poledni se dostavila celková tenze s občasnou lehkou křečí v oblasti břicha- žaludku a bránice. Už se nedalo myslet skoro na nic jiného než na hodinky, co když se objevily nějaké pěkné IGENy? Abych nebyl zase pomalej... Návštěva hodináře přinesla úlevu a potíže dočasně ustoupily. Přitáhl jsem si domů opravená Seika a poobědval u počítače, mrknul na novinky tady i na AUKRu, a cítím se líp. Tak nevím. Podle internetu se jedná o poměrně jasné abstinenční příznaky. Jenže já vlastně nic nehulím, nešňupu, moc nechlastám, nepíchám (si)- no vlastně...Tak žee by za to nakonec opravdu mohlo těch pár skříněk , krabiček a šuplíků s tikajícím blahem? ..... třes, křeče, nervozita. To je jasná dehydratace, kterou provází tato diagnóza Chronobundus. Choroba samotná totiž potlačuje základní lidské potřeby jako: žízeň, hlad, chuť na sex, atd. Samozřejmě symptomy se můžou u nemocných individuálně lišit. Čili z vlastních zkušeností doporučuju více tekutin. Základní diagnozy tě to nezbaví, ale aspoň tě to zbaví těchto nepříjemných příznaků. VÁŽENÍ POZOR !!! Hodinu před začátkem přihazování na aukcích doporučuju omezit příjem tekutin, hlavě močopudných. V pondělí jsem přihazoval a málem jsem to nestihl na záchod. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 S tím puzením jsem měl dost často problémy, člověk neví, jestli to stihne nebo vydrží... Takže pak za mne občas přihazovala přítelkyně Jinak minulý pátek jsem byl se sousedem za místním hodinářem v důchodu. Bydlí v domově důchodců, ale v koutku pokoje má stále zařízenou dílničku a na stěnách mu visí několikery pendlovky, jedny měl zrovna na stole. Je mu už sice skoro devadesát, ale stále ještě známým něco opraví. Já mu přinesl jedny švýcary s vypadlým rotorem, on si vzal lupu a pinzetu, chvíli s tím něco dělal a rotor byl zase v pohodě - prý byla jenom pootočená zajišťovací pružinka... Sousedovi nedávno vytočil na soustruhu novou hřídelku setrvačky do budíku. Za války pracoval nejdřív na součástkách pro letadla, pak opravil oficírovi hodinky a ten mu zařídil něco blíž oboru - psací stroje a počítačky. Prý to byla pěkná pakárna, nebyly náhradní díly, tak si musel celé páčky vyrábět znovu - přilepit a vyříznout lupenkovou pilou. Někdy po válce pak zase začal dělat hodinařinu. Staral se i o hodiny na věžích, nejen těch kostelních, a to i v pokročilém věku. Dnes už u nás hodiny na kostele nejdou, není nikdo, kdo by je každé tři dny šel natáhnout Takže je vidět, že i s chronobundusem se dá žít velmi dlohý život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 (upraveno) ,,VÁŽENÍ POZOR !!! Hodinu před začátkem přihazování na aukcích doporučuju omezit příjem tekutin, hlavě močopudných. V pondělí jsem přihazoval a málem jsem to nestihl na záchod." No to mi povídej!! Není to tak dlouho, co jsem se chvíli před aukcí napil burčáku. Pro..al jsem nejen tu jednu, co mi na ní záleželo, ale i automaty co končily o hodinu později!!! Upraveno 12. září 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se