Bob Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 V thajsku fiky vsech znacek - Rolex, Breitling, Iwc, U boat, Patek, vacheron ... Zpracovani - plech z konzervy, cena kolem 4-5 tisic korun!! Fakt humac
Zamba Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Ahoj všem, Už předem vím jakej dostanu kartáč za otázku co mám, ale risknu to;) Jsem mladej a blbej, koupil jsem barák a propadl chronobundusu. Prostě finanční katastrofa! Prozatím se držím na Seiko SNJ 007, Seiko 5 SNX997, Steinhart OCEAN 1 black a nějaký Casio PROTREK nicméně strašně slintám po Omega Planet Ocean cal. 2500 Chtěl jsem se zeptat zda někdo nemá nějakou zkušenost z koupí padělků hodinek? Různě tu pročítám, že se dají sehnat i velice kvalitně provedené repliky, které jsou pro normální oko nerozeznatelné od originálů.Máte někdo nějaký tip? Díky
villain83 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Ty by si takový hodinky fakt rad nosil?
m.n. Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Tady máš o tom celé téma: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100044-tisell-diver/
tommas4 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Jako vlezeš na hodinkové fórum, a zeptáš se kde koupit fejkové Omegy?Vlastně to myslíš dobře, protože nemáš prachy . . .
Conrad Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Ptát se tady na fejky je jako debata o provaze v domě oběšencově
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Ja to rikam furt. Chudy lidi chtej vsechno, co mame my a udelaj pro to cokoli.
Zamba Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Ja to rikam furt. Chudy lidi chtej vsechno, co mame my a udelaj pro to cokoli. Ano, ale ne. Je rozdíl být chudej a mít jiný priority a nebo dělat ze sebe něco co nejsem. Jezdím si v Octavce 2017, velký dům a dobrou práci tzn si chudý nepřipadám. Prozatím mám hodinky jak jsem psal a velice se snažím k nich chovat jako by byli v jiné cenové relaci. Ale! Stále je tady ta varianta kdy si koupím hodinky za 80000,- a v nejbližší možné blbosti snima bouchnu o futra a to bych si potom mohl mlátit do hlavy jak chtěl, ale nepmohl si. Vím, že chonobundus má svůj vývoj a předpokládám, že i kdybych si fejky koupil tak do roku je zahodím s názorem jaký máte teď vy a koupil si origo. Nicméně teď jsem v situaci, kdy bych rád zkusil fejky( a rád bych k tomu přiznal) !
Frantik Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 No ale podle fejků si zadnej názor neudelas. To je jako vojet sousedovic Jardu, aby sis vyzkousel, jaký to bude s holkama a vono nic moc.
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Ano, ale ne. Je rozdíl být chudej a mít jiný priority a nebo dělat ze sebe něco co nejsem. Jezdím si v Octavce 2017, velký dům a dobrou práci tzn si chudý nepřipadám. Prozatím mám hodinky jak jsem psal a velice se snažím k nich chovat jako by byli v jiné cenové relaci. Ale! Stále je tady ta varianta kdy si koupím hodinky za 80000,- a v nejbližší možné blbosti snima bouchnu o futra a to bych si potom mohl mlátit do hlavy jak chtěl, ale nepmohl si. Vím, že chonobundus má svůj vývoj a předpokládám, že i kdybych si fejky koupil tak do roku je zahodím s názorem jaký máte teď vy a koupil si origo. Nicméně teď jsem v situaci, kdy bych rád zkusil fejky( a rád bych k tomu přiznal) !Nerozmazavej to howno...tady pochopeni nehledej. Kup si co chceš, sám poznáš až tě bude pálit ruka a budeš si připadat blbe...
Robertilos Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Doplň si do Fanoušek značky: Fake Omega
Zamba Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Vidím, že je to přesně jak jsem předpokládal. Já chtěl jen odkaz bo radu kde se dají koupit, popřípadě zkušenosti. Vaše poznámky jsou sice na místě, nicméně ne odpověd na můj dotaz.
bandicoot Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Zamba: Oktávka 2017 za jánevim500+ je vystavena každodennímu riziku okamžitého znehodnocení a vlastně i reálnému průběžnému postupnému, že se bojíš nosit hodinky z 80 pětek se stabilní hodnotou? Pokud máš jiný priotity, tak neuhybej od toho co máš, nebo snad máš zvenku velkýho domu uprostřed holostěn toitoiku? Nebo sis na Oktávku 2017 nalepil Laurin@Klement?
Zamba Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Doplň si do Fanoušek značky: Fake Omega Komentář: Vyser se na to, fejk je fejk a my musíme podporovat reálný značky by znělo líp!
orol Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Ano, ale ne. Je rozdíl být chudej a mít jiný priority a nebo dělat ze sebe něco co nejsem. Jezdím si v Octavce 2017, velký dům a dobrou práci tzn si chudý nepřipadám. Prozatím mám hodinky jak jsem psal a velice se snažím k nich chovat jako by byli v jiné cenové relaci. Ale! Stále je tady ta varianta kdy si koupím hodinky za 80000,- a v nejbližší možné blbosti snima bouchnu o futra a to bych si potom mohl mlátit do hlavy jak chtěl, ale nepmohl si. Vím, že chonobundus má svůj vývoj a předpokládám, že i kdybych si fejky koupil tak do roku je zahodím s názorem jaký máte teď vy a koupil si origo. Nicméně teď jsem v situaci, kdy bych rád zkusil fejky( a rád bych k tomu přiznal) !Zkus zajít na tržnici a tam si kup nejlevnějši hodinky. Na ciferník si namaluj ten kroužek s nožičkama ... a máš fejkový Omegy.
Alexion Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 lepsia varianta by bola skusit nejake tie hommage, vyber je velky. fejk to nebude a penazenka to ustoji aj pri obuchani o zarubnu.
Zamba Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Zamba: Oktávka 2017 za jánevim500+ je vystavena každodennímu riziku okamžitého znehodnocení a vlastně i reálnému průběžnému postupnému, že se bojíš nosit hodinky z 80 pětek se stabilní hodnotou?Pokud máš jiný priotity, tak neuhybej od toho co máš, nebo snad máš zvenku velkýho domu uprostřed holostěn toitoiku? Nebo sis na Oktávku 2017 nalepil Laurin@Klement? Kdo řekl, že jsem ji koupil? Řekl jsem že vní jezdím. Mám ji firemní na soukr používaní. Nicméně tady to končí, člověk čeká normální konverzaci a dočká se pouze totální buzerace!
marosh Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Tady je fejk sprosté slovo, tak se nediv reakce všech ostatních. Tady to je o hodinkách.
tommas4 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Vidím, že je to přesně jak jsem předpokládal. Já chtěl jen odkaz bo radu kde se dají koupit, popřípadě zkušenosti. Vaše poznámky jsou sice na místě, nicméně ne odpověd na můj dotaz. Za tyhle dotazy se rozdávají dlouhodobé banány pokud se nepletu.Přestaň furt dokola točit kde koupit fejkový Omegy, nedají, nejsou a neexistujou. Jo a slovo "bo" není "nebo", ale má význam jako slovo "neboť".
grga_pitic Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Tak jsi nam dal Zambo sve danove priznani, my to zhodnotili a ano vystavuji ti certifikat - NEJSI CHUDY. Na zaklade tohoto jsi autorizovan nosit falesne hodinky. Jo a az te prestane bavit ta Skodovka z roku 2017 tak se koukni tady - maji tu bezva cinsky kopie aut http://auto.tn.nova.cz/clanek/novinky/obrazem-autosalon-v-sanghaji-nabizi-i-cinske-kopie-zavedenych-znacek.html
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.