dragys27 Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března @Harwey Vím, vím, ale choval jsem se k ní slusně, tak neměla potřebu vypouštět hemolymfu. 1
hypoun Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března (upraveno) Já tu májku radši nechal pochodovat a Fénixy k ní odložil. Upraveno 20. března uživatelem hypoun
DarylVanHorne Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března (upraveno) V 6. 9. 2024 v 17:33, Vit napsal: To je hnus velebnosti. To bych si na ruku nedal. Jsi měkota. To já... Já jsem drsnej. Drsnej natolik, že bych než by se tahle obludnost přiblížila, už by po něm letěla bota, pak druhá a nakonec ty Omegy @martar Připadal jsi mi jako moc fajn člověk, tak nechápu jak můžeš tak zbytečně hazardovat se životem Upraveno 22. března uživatelem DarylVanHorne
martar Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března (upraveno) Jsem na ne ze zahrady zvyklej, nevadej mi. Ale zase se iracionalne bojim velkych zelenych kobylek, jako dite me jedna rafla... Upraveno 22. března uživatelem martar
gathol Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Musel jsem ho, chudáka, vystěhovat ze záchoda, manželka tam odmítala vkročit 1
spineshank Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Hodinky jsem u sekání neměl. Ale aspoň jsem toho krasavce vyfotil 1
kolky87 Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Baby modlivka Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 2
kolky87 Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Neviem prečo mi tu kvalitu tak znížilo Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku
kdojinej Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června V 17. 5. 2025 v 12:10, warann napsal: Prekazkova draha. Nic co by neslo prelestit. 1
johny357 Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června (upraveno) Vyruseni omylem pri namluvach Upraveno 10. června uživatelem johny357 1
warann Odesláno neděle v 11:15 Nahlásit Odesláno neděle v 11:15 Chudinka, tahle uz neuleti. Mame jich teda na zahrade mraky. Kazdej rok vic a vic. Ex post jsem si vsiml, jak mam na prvni fotce zasvineny hodinky, tak jsem jeste udelal reparat. Nakonec ty levandule delaji celkem pekny pozadi.
kolky87 Odesláno úterý v 08:55 Nahlásit Odesláno úterý v 08:55 Fúzač bukovýOdoslané pomocou Tapatalku 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se