johny357 Odesláno 11. března 2025 Nahlásit Odesláno 11. března 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
dragys27 Odesláno 15. března 2025 Nahlásit Odesláno 15. března 2025 Casio ProTrek a majka fialová Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
dragys27 Odesláno 17. března 2025 Nahlásit Odesláno 17. března 2025 @Harwey Vím, vím, ale choval jsem se k ní slusně, tak neměla potřebu vypouštět hemolymfu. 1
hypoun Odesláno 20. března 2025 Nahlásit Odesláno 20. března 2025 (upraveno) Já tu májku radši nechal pochodovat a Fénixy k ní odložil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. března 2025 uživatelem hypoun
DarylVanHorne Odesláno 22. března 2025 Nahlásit Odesláno 22. března 2025 (upraveno) V 6. 9. 2024 v 17:33, Vit napsal: To je hnus velebnosti. To bych si na ruku nedal. Jsi měkota. To já... Já jsem drsnej. Drsnej natolik, že bych než by se tahle obludnost přiblížila, už by po něm letěla bota, pak druhá a nakonec ty Omegy @martar Připadal jsi mi jako moc fajn člověk, tak nechápu jak můžeš tak zbytečně hazardovat se životem Upraveno 22. března 2025 uživatelem DarylVanHorne
martar Odesláno 22. března 2025 Nahlásit Odesláno 22. března 2025 (upraveno) Jsem na ne ze zahrady zvyklej, nevadej mi. Ale zase se iracionalne bojim velkych zelenych kobylek, jako dite me jedna rafla... Upraveno 22. března 2025 uživatelem martar
gathol Odesláno 28. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2025 Musel jsem ho, chudáka, vystěhovat ze záchoda, manželka tam odmítala vkročit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
SadClown Odesláno 11. května 2025 Nahlásit Odesláno 11. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 17. května 2025 Nahlásit Odesláno 17. května 2025 Prekazkova draha. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 31. května 2025 Nahlásit Odesláno 31. května 2025 Hodinky jsem u sekání neměl. Ale aspoň jsem toho krasavce vyfotil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kolky87 Odesláno 2. června 2025 Nahlásit Odesláno 2. června 2025 Baby modlivka [emoji16]Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 2
kolky87 Odesláno 2. června 2025 Nahlásit Odesláno 2. června 2025 Neviem prečo mi tu kvalitu tak znížilo Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku
kdojinej Odesláno 9. června 2025 Nahlásit Odesláno 9. června 2025 V 17. 5. 2025 v 12:10, warann napsal: Prekazkova draha. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nic co by neslo prelestit. 1
johny357 Odesláno 10. června 2025 Nahlásit Odesláno 10. června 2025 (upraveno) Vyruseni omylem pri namluvach Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. června 2025 uživatelem johny357 1
warann Odesláno 15. června 2025 Nahlásit Odesláno 15. června 2025 Chudinka, tahle uz neuleti. Mame jich teda na zahrade mraky. Kazdej rok vic a vic. Ex post jsem si vsiml, jak mam na prvni fotce zasvineny hodinky, tak jsem jeste udelal reparat. Nakonec ty levandule delaji celkem pekny pozadi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kolky87 Odesláno 17. června 2025 Nahlásit Odesláno 17. června 2025 Fúzač bukovýOdoslané pomocou Tapatalku 1
ouskavl Odesláno 21. června 2025 Nahlásit Odesláno 21. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se