dragys27 Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března @Harwey Vím, vím, ale choval jsem se k ní slusně, tak neměla potřebu vypouštět hemolymfu. 1
hypoun Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března (upraveno) Já tu májku radši nechal pochodovat a Fénixy k ní odložil. Upraveno 20. března uživatelem hypoun
DarylVanHorne Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března (upraveno) V 6. 9. 2024 v 15:33, Vit napsal: To je hnus velebnosti. To bych si na ruku nedal. Rozšířit Jsi měkota. To já... Já jsem drsnej. Drsnej natolik, že bych než by se tahle obludnost přiblížila, už by po něm letěla bota, pak druhá a nakonec ty Omegy @martar Připadal jsi mi jako moc fajn člověk, tak nechápu jak můžeš tak zbytečně hazardovat se životem Upraveno 22. března uživatelem DarylVanHorne
martar Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března (upraveno) Jsem na ne ze zahrady zvyklej, nevadej mi. Ale zase se iracionalne bojim velkych zelenych kobylek, jako dite me jedna rafla... Upraveno 22. března uživatelem martar
gathol Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Musel jsem ho, chudáka, vystěhovat ze záchoda, manželka tam odmítala vkročit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se