FrantisekH Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 noo u karet se tomu rika kreditka...tu ti taky banka pujci za polatek
U.turn Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Žena, dýmka, platební karta a hodinky se nepůjčují! Ještě bych za sebe doplnil - Auto! Kdo má potom zpátky štelovat zrcátka, sedačky a tak
sibirnaya Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 (upraveno) Hele s tou ženou to není tak horké... Swingers party a tak... . Tak proč by se nemohl udělat nějaký swingers klub na hodinky, ušetřilo by to hromadu peněz spoustě lidem. swingers party na hodinky je, rika se tomu srazy chronomagu, muzes si tam vyzkouset vsechny hodinky. a opravdu napriklad zapujcni servis pred zakoupenim hodinek by mi daval smysl, ale pochybuju o tom, protoze to uz pak nejsou hodinky novy, zabaleny, atd,a klesa ti prodejni cena. ale jak kdosi rikal, kde je poptavka, je i nabidka, takze ja s pujcenim opravdu moralni ani eticky problem nemam, jen neverim tomu, ze by toho chtel nekdo vyuzit.. Upraveno 5. srpna 2012 uživatelem sibirnaya
Návštěvník Tada Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Tady v ČR by se na tom zbohatnout asi fakt nedalo... Kdo ví, jestli v USA jim ta půjčovna šlape
Red Dwarf Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Jako nápad to není špatné. Kolik z vás už si koupilo hodinky a pak je v podstatě obratem prodalo, protože to prostě naživo nebylo ono? Ušetřilo by se tím spousta peněz. Já bych třeba kdysi dal cokoliv za to, kdybych si mohl půjčit Speedy. Ne na machrování, ale vyzkoušet si, jestli mi v reálu sednou, pocit na ruce, jsou lehký, těžký, budu se na ně pořád dívat, budu se bát s nima jít ven...? Prostě něco, co za těch pár minut, co mi je půjčí u Dušáka, prostě nemám šanci zjistit. Pokud by se to mělo realizovat, tak samozřejmě nastává mnoho problémů, co tu už byly nastíněny - hygiena, strojek je citlivej, škrábance... Ale nepřijde mi to jako úplně pitomej nápad.
jacob Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Kdyby byla ta možnost, abych si hodinky například před koupí, anebo během rozhodování na víkend nezávazně (samozřejmě za poplatek) půjčil, tak bych to hned udělal. Moje úspěšnost správného výběru je bohužel poměrně nízká, cca 1:1. Půjčení hodinek například na ten víkend by mi mohlo ušetřit zbytečnou koupi a starosti s následným prodejem.
bandicoot Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Naštěstí tu funguje nákup/prodej, takže to tu jako půjčovna funguje bez složitých procesů okolo (servis, pojištění, záloha).Já bych si hodinky půjčit neuměl, protože potřebuju mít pocit, že jsou MOJE a že jsem v ten moment na ně měl.
Návštěvník Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Kdyby byla ta možnost, abych si hodinky například před koupí, anebo během rozhodování na víkend nezávazně (samozřejmě za poplatek) půjčil, tak bych to hned udělal. Moje úspěšnost správného výběru je bohužel poměrně nízká, cca 1:1. Půjčení hodinek například na ten víkend by mi mohlo ušetřit zbytečnou koupi a starosti s následným prodejem. Tohle naštěstí funguje. Na principu důvěry. Už jsem tady udělal nějaké obchody, kdy jsem poskytl nebo mi byly poskytnuty hodinky s tím, že když budou dobrý, tak pošlu nebo mi budou poslány prachy.Dokonce v řádu ne víkendu, ale třeba měsíce.. Na některé kusy si domlouvám předkupní právo, kdyby je další majitel pouštěl a já byl v tu chvíli s prstem na spoušti. Jinak do půjčení za oučelem půjčení bych nikdy nešel. Teda u neznámého člena. Hádat se s někým přes půl republiky, jestli tam ten škrábanec byl nebo ne, nebo z někoho tahat prachy, že se mu dojebal strojek, mohl se stejně dojebat mně ve windru, to mně za pár stovek nestojí
Frantik Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Tohle naštěstí funguje. Na principu důvěry. Už jsem tady udělal nějaké obchody, kdy jsem poskytl nebo mi byly poskytnuty hodinky s tím, že když budou dobrý, tak pošlu nebo mi budou poslány prachy.Dokonce v řádu ne víkendu, ale třeba měsíce.. Na některé kusy si domlouvám předkupní právo, kdyby je další majitel pouštěl a já byl v tu chvíli s prstem na spoušti. Jinak do půjčení za oučelem půjčení bych nikdy nešel. Teda u neznámého člena. Hádat se s někým přes půl republiky, jestli tam ten škrábanec byl nebo ne, nebo z někoho tahat prachy, že se mu dojebal strojek, mohl se stejně dojebat mně ve windru, to mně za pár stovek nestojí Ja treba porad dokola kupuju hodinky, ktery uz perfektne znam , takze nepotrebuju nic zkouset
Návštěvník Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Ja treba porad dokola kupuju hodinky, ktery uz perfektne znam , takze nepotrebuju nic zkouset u mejch šutrákovejch, na kterých ujíždím, nikdy nevím, jestli se budou blejskat stejně zuby, proto ta rozvaha Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Ty máš jeste zuby? nastřelený zlaťáky. A už se vo tom nechci bavit, drzoune
jacob Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Tohle naštěstí funguje. Na principu důvěry.O nečem takovém vím, ALE není mi příjemné nechat si poslat hodinky, blokovat je a nakonec třeba zjistit, že mi nesedí. Jasně, že kupující s tím počítá a souhlasí, ale pořád mi to připadá takové "blbé".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se