Tomas_2002 Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Ahoj, chtěl jsem se jen zeptat - koukal jsem na tento zamčený topic: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/51278-pronajem-hodinek/ A rád bych se tedy zeptal, co je na tom tak nenormálního ? Vždyť tu kolují některé orloje, které měly víc chlapů jak Agáta Hanychová. Jen ne formou pronájmu, ale formou následných prodejů - což je podle mě totéž. Každý den jsou tu vidět hodiny, které někdo prodává po pár dnech či týdnech poté, co je koupil od čtrnáctého majitele. Právě proto jsem nepochopil to všeobecné veselí ohledně toho tématu - vždyť se půjčují kabelky, klenoty, auta...prakticky všechno. Nějak nevím co je zvláštního na tom, kdyby někdo pronajal třeba Rolexy za 3.000,- Kč na víkend. No ni ?
quest987 Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 (upraveno) Prijde ti to normalni jako prvni prispevek psat , ze chces aby ti nekdo pronajmul hodinky? To mi prijde jako totalni ulet.Ty by si pujcil nekomu koho neznas a na foru je novy jen tak hodinky za 150 az 250 koliku? Upraveno 4. srpna 2012 uživatelem quest987
Marfael Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Ahoj, chtěl jsem se jen zeptat - koukal jsem na tento zamčený topic: http://forum.chronom...onajem-hodinek/ A rád bych se tedy zeptal, co je na tom tak nenormálního ? Vždyť tu kolují některé orloje, které měly víc chlapů jak Agáta Hanychová. Jen ne formou pronájmu, ale formou následných prodejů - což je podle mě totéž. Každý den jsou tu vidět hodiny, které někdo prodává po pár dnech či týdnech poté, co je koupil od čtrnáctého majitele. Právě proto jsem nepochopil to všeobecné veselí ohledně toho tématu - vždyť se půjčují kabelky, klenoty, auta...prakticky všechno. Nějak nevím co je zvláštního na tom, kdyby někdo pronajal třeba Rolexy za 3.000,- Kč na víkend. No ni ? A jsi ochotný k ceně půjčovného dát i vratnou částku v ceně hodinek,kdybys náhodou zdrhl,nebo je zničil? Jinak nevím,jestli si děláš legraci,nebo se s tím chystáš do Dne D,nebo o co jde?
Tomas_2002 Odesláno 4. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 (upraveno) A proc ne ? Ja bych treba s tou kauci nemel problem. A dokonce bych s ni i pocital kdybych si ty hodinky chtel pujcit. Docela chapu i toho, kdo se na to ptal. Treba nekdo jde na dulezity pohovor, spolecenskou udalost nebo tak neco. A nebo staci, aby byl nekdo jako ja - me se treba libi krasne veci, ale strasne rychle se mi okoukaji. Pro me by to bylo treba jako artoteka - staci mi se na takove hodinky par hodin koukat a pak je vratit. Sorry za pravopis, pisu z tabletu. Upraveno 4. srpna 2012 uživatelem Tomas_2002
Frantik Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Bože, proc?!?! Další exoti se sem vali a chtěj půjčovat hodinky :-)))) Kdyz nemáš na to, aby sis je koupil, tak si je nepujcuj na machrovani na víkend!
Marfael Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 A proc ne ? Ja bych treba s tou kauci nemel problem. A dokonce bych s ni i pocital kdybych si ty hodinky chtel pujcit. Docela chapu i toho, kdo se na to ptal. Treba nekdo jde na dulezity pohovor, spolecenskou udalost nebo tak neco. A nebo staci, aby byl nekdo jako ja - me se treba libi krasne veci, ale strasne rychle se mi okoukaji. Pro me by to bylo treba jako artoteka - staci mi se na takove hodinky par hodin koukat a pak je vratit. Sorry za pravopis, pisu z tabletu. Pokud to myslíš vážně,že jsi ochoten dát třeba i 150 000 kč jako vratnou zálohu + pár tisíc pronájem,pak si myslím,že tu možná nějakého stálého půjčovatele třeba najdeš.Já ty hodinky třeba nemám,ale kdybych měl,možná bych ti je i půjčil,ale samozřejmě by to muselo být opatřeno nějakou smlouvou,cenou hodinek jako vratné částky a půjčovným.Ale já je nemám:-).A ty jsi schopen vytáhnout jen tak 150 000 kč jo?Pokud opravdu ano,třeba se tu někdo najde,těžko říct.Ale je fakt,že taková půjčovna asi neexistuje a osobně teda nevím,kdyby taková půjčovna byla,kolik by měla klientů,netroufám si to odhadnout.
Gilius Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 (upraveno) Já bych si hodinky nikdy nepůjčil. Částečně z důvodu, co psal Fanouš...když na ně nemám, tak na ně prostě nemám...a za druhé....nevzal bych si na svědomí, kdybych je třeba nechtíc škrábl..to nedělá dobrotu a nechtěl bych vidět ty hádky tady....potom..... Takže si vezmu G-čka, nebo svoje Festinky a jsem v pohodě. Nehraju si na nic, co nejsem.....maximálně se mi Fanda bude smát a to přežiju. Koneckonců, stejně jsem na G-čka naočkoval půlku ( to minimálně ) fóra já...... EDIT - pokud má někdo takové peníze na tu případnou zálohu, potom nechápu, proč si ty hodinky prostě nekoupí Upraveno 4. srpna 2012 uživatelem Gilius
Marfael Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Bože, proc?!?! Další exoti se sem vali a chtěj půjčovat hodinky :-)))) Kdyz nemáš na to, aby sis je koupil, tak si je nepujcuj na machrovani na víkend! Ale tak když na to má a je ochoten dát plnou cenu hodinek jako zálohu a je ochoten ty peníze za to vyhodit,proč ne:-))?Dnes už se půjčuje opravdu všelicos,ale opravdu si netroufám odhadnout,kolik by taková půjčovna měla klientů:-).A to s tím,že na to nemá,ať si to nepůjčuje,je a není pravda,protože to by pak nebyly autopůjčovny třeba.Auto je sice jiná,potřebnější věc,ale někdo si to půjčí taky jen na machrování,takže podobné to trochu je.
kaliw124 Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Pravopis nesouvisí s tabletem. Možná tak diakritika.
Jakubisko Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Odjela mi přítelkyně. Půjčí mí někdo manželku? Nene, hodinky se nepůjčují...
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 A proc, kdyz auta a to nejobycejnejsi chjundej je drazsi jak Rolady, se pujcuji bezne?
Marfael Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Myslíte,že kdyby byla nějaká watchpůjčovna,že by měla nějakou klientelu,nebo by tam nikdo nechodil?
zekon7302 Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 A proc, kdyz auta a to nejobycejnejsi chjundej je drazsi jak Rolady, se pujcuji bezne? obyčejnej snadno nahradíš s pojistky čím by byla případně smlouva ošetřena,nevím jak bys ale nahradil třeba vintážní rolády nebo nějakou limitku
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 No, jak bys je uhradil? Odpovednost za skodu bud ze zakona nebo ze smlouvy, urcite by se nasel nejakej agilni pojistovak, ktery byto pojistil tenhle byznys ;-)
zekon7302 Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 to ano,ale ten tvůj vzácnej kousek by jsi už třeba nikdy neviděl
FrantisekH Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Zekone, takový kousky se nepůjčujou..
Martin J Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 V zahranici ( usa) cloveka neodhaduju podla oblecenia (to sa da pozicat) ale podla botov a hodiniek, ktore sa pozicat nedaju....Hodinky by som nepozical a ani by som si hodinky nepozical! Sent from my iPad using Tapatalk HD
zekon7302 Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Zekone, takový kousky se nepůjčujou.. Máš pravdu,celé je to blbost,chlubit se třeba týden cizíma hodinkama je skoro stejný jako si koupit fake,myslím ten pocit,nevím jak to popsat,chybí mi v tom pointa.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se