omni Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Barvu datového věnce bych pokud možno neměnil. Černá čísla byla zapékána do datového věnce, což komplikuje jeho přetištění... Je to velka komplikacia, alebo by bola mozna relizacia? 2cigi: Ako si sa nakoniec rozhodol s farbou a popisom lunety?
Tomasek Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Pokud byste chtěli hodinky vybavit žlutým řemenem, pak bych mohl sloužit se žlutým žralokem (aligátor by byl také možný, ale přijde mi trochu mimo ke sportovním hodinkám). Prime, myslíte Hirsche model Ocean (ceníková cena něco přes 2tis.)?
Xpak Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 ..jsem tu tři týdny a jsem kompletně nakažen....je to peklo. Pokud by byla cena příznivá, šel bych do toho. Ještě musím přečíst úplně všechny příspěvky dozadu, abych měl zcela jasno.
decebal Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 No v případě, že datový věnec bude černý, uvažuji nad černou lunetou a žlutočerným číselníkem. Takové vosí hodinky. A pásky můžu střídat,žlutý a černý.
cigi Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 decebale, ten původní není černý, ale bílý s černým číslem. Musíme držet pospolu a prim je přetiskne, jen sem tam možná nějaký zkazí. Při sceně cca 200,- kus to risknu!
omni Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Musíme držet pospolu a prim je přetiskne, jen sem tam možná nějaký zkazí. suhlasim
Prokop Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Pokud byste chtěli hodinky vybavit žlutým řemenem, pak bych mohl sloužit se žlutým žralokem (aligátor by byl také možný, ale přijde mi trochu mimo ke sportovním hodinkám). Prime, myslíte Hirsche model Ocean (ceníková cena něco přes 2tis.)? Ne, máme už pružnějšího dodavatele.
omni Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 2PRIM Je mozne upravit farby na datovom venci?
cigi Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Jo, prim má recht, je třeba projít si očistcem výběru nápisů na dýnku: Já navrhuji české nápisy, na originál dýnku je napsáno nárazuvzdorné, vodotěsné - zkoušeno na 4 atm - no, byl bych stručnější! Ale dokonce jsme vám měli popisky, které byly stejné v češtině i slovenčine, musím prostudovat to vlákno o linea l.e. Pomozte mi, prosím. Já připravím nějakou tu grafku. žlutý žraločí řemen je přesně to, co by sedlo! Viktore, co ty na tu žlutozelenou verzi ?
decebal Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 V tom případě žlutý s černým číslem? Nebo naopak? Ty vosí me lákají velmi ).
cigi Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Možná bychom měli udělat seznam přihlášených a zamluvit čísla podle toho, kdo se kdy přihlásil, myslím, že je to takhle opravujte a potvrzujte: 1. cigi / elton??? 2. omni 3. decebal 4. pepik 5.blackbiker ?? 6. bulli 7.skeleton 8.zdenda 9.mnovace??? 10. x-menm ?? 11. cigi - jestli to dojde až sem, vyměním 11 za 1 12. viktor???
zdenda Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 A s fialovým datumem? ta žlutozelená je opravdu jedovka a prďácká anabáze nápisů to bude masakr :) španělsky matanza :)
pepik Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Cigi pepik bez otaznikov.Tamtoho škrtni.
Prokop Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Tak dobrá, už jsem si to s kolegou rámcově zkalkuloval: Přetisk datového věnce - je to skutečně náročnější záležitost, nicméně né nereálná. Stálo by to dohromady asi 40.000,-Kč. Jsem ochoten se na této investici částečně podílet, protože něco z fixačních přípravků budu moci využít i později. Na jednoho by to tedy obnášelo 1200,-Kč (očekávám, že Vás bude aspoň 20, jinak bychom se museli dohodnout na trošku vyšší ceně - já jsem ochoten se na této investici podílet ve výši 50%). Pokud se to takto zrealizuje, je mi vcelku jedno, jestli bude datové číslo černé, červené nebo fialové.:) Tak a teď k rámcové kalkulaci 5017,- Kč - Komplet pouzdro s plastovým sklem a laserovým popisem (s korunkou na 3. hodině) 1200,- Kč - příplatek za výrobu zadního víka s průhledem z minerálního skla 1500,- Kč - číselník včetně tisku 1200,- Kč - přetisk datového věnce ( nerozhoduje barva tisku) 600,- Kč - sada ruček + 3000,-Kč - repase kalibru 68 (vycházím z toho, že by si každý dodal 2 kalibry 68, aby se minimalizovalo riziko nutné výměny dílů za hůře dekorované z vlastních zásob) + 3000,-Kč / počet zájemců - grafická příprava a matrice pro tisk číselníku 3000,-Kč / počet zájemců - grafická příprava a matrice pro tisk otočného kroužku Když tedy počítám, že by se mohlo najít 20 zájemců, vychází mi cena 12817,-Kč včetně DPH.
cigi Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 A je to skoro zadarmo!!!! Vždycky zapomenu, že repase kalibru a jeho iritování taky něco stojí. Decebale - chceme přece něco, co na webu nenajdeš - a vosích je tam dost!! Je to ale pochopitelně únik, když nepůjde ten papoušek.
cigi Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 prime, prosím, nešlo by mailovat nějakou grafiku ciferníku a lunety v grafickym formátu s levelama a tak, aby to šlo barvit. Z těch fotek je to úmorná dřina!
Prokop Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 pokud chcete zasahovat do grafiky, stejně se nevyhnete tomu to alespoň rámcově nakreslit od píky. Grafika číselníku Sport Igen by však měla být ve firmě k dispozici. Zítra se po ní poptám a případně rovnou pošlu.
cigi Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 díky díky - budou to jen nutné zásahy vyvolané přemístěním datumky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se