Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
O 15%větší pozdro, datum v týdnu a v měsíci, safír, a jdu do toho. Jedno jestli v modré, černé nebo žluté variantě. ( pískovou nemusím )

Jo, máš recht. Ale představ si tu cenu :( Za to bys koupil třeba Omegy, které splní obdobné požadavky. Je to tak?

Takže já bych do něčeho podobného také s radostí šel, ale to jsme zase u cen, u kterých jsou v ELTONu ochotni hrábnout na práci a ty já nehodlám akceptovat.

Omeg mám několik, Primky miluju. Je to o celkovém počtu, pokud budou dvoje, tak se nedoplatíme, pokud se udělá STEJNÁ série 40-50ks a pouzdro se poté v jiné variantě objeví v open edition, nemuselo by to být snad tak zlé. A vážně mě je jedno jestli budou žluté, nebo modré. Myslím, že se po nich zapráší...

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
jméno          číslo           bílá     žlutá     modrá    zelená

kamil                1.             0          4           0           0

omni                 2.             0          4           0           0

decebal             3.             0          2           2           0

pepik                 4.            0          4           0           0

steel                  5.             0          0          4           0

bulli                  6.              1          2           1           0

skeleton            7.              0          4           0          0

zdenda              8.              0          4          0           0

olda                  9.              0          0          4            0

viktor               10.             0          3           1           0

cigi                  11.              0          3           0           1

celkem             11                1         30          12         1

Nová aktualizovaná tabulka hlasování o barvě ciferníku.

Odesláno

Dali, cyber, 31682 - je mi líto, pánové, už je odhlasováno, přihlašte se, nebo jděte plkat k jagušce! :) Nebo si běžte koupit Orlíky .

Tohle jsou retro hodinky za 13.000,- Kč.

Jestli chcete větší model jednejte s primem například o nějaké Orlík l.e. - ten splňuje vaše požadavky a v podstatě je to stejný, jen větší pouzdro, safír, luneta na ložiscích - ani by to nemuselo být tak strašně drahé, poněvadž pouzdro existuje, luneta existuje..........

No abych nebyl tak příkrý, orlík l.e. špatný nápad není, když vás bude 10, jsem 11tý, to dá rozum. :)

31682 - tohle byl můj úplně první návrh, když se objevila ta fotka ferrari na webu - ani jsem netušil, že by mohla mít úspěch:

ferrari30.jpg

Zvětšit datový věnec tak, aby se datumka vešla na vnější stranu indexu - když to prim zvládne - tak je to varianta - ale porád je to srostlice nepěkná, v šeru to bude vidět a ke čtení datumky musíš vytrčit loket! Podle mě je tohle tak trochu škrábání levou rukou za pravým uchem, ale varianta to je.

Kdyby to nešlo, taky jde zvětšit datumku lupou ve sklíčku - ale to už je čistá disajnová ironie ! To by bylo něco pro mě, když se tak zasním.... Opravdová postmoderní absurdní ironická legrace pro poučené !

Taky bychom pochopitelně mohli posunout undexy směrem do středu - datový věnec by se nehýbal, a na vnější okraje třeba napsat čísla minut - tzv. cocpit ciferník, ale to pro letce..., pak už bych tam klidně na lunetu připsal tu buzolu :D.

Odesláno

Bulli - paráda, jenom bychom bohužel museli použít jiný kalibr s věncem dnů v týdnu - prim ho má, ale nedá (bylo jich vyrobeno jen malinko, takže cena je vysoko - zeptej se cybera. Já jsem zatím viděl jen obrázek na webu od popshopa - a to myslím bylo taky jenom z katalogu a pak mi jednou vyprávěl prim, že každý český miliardář šílí po tom, aby si na hodinkách přečetl út, ale to je vše, co o tom kalibru vím).

Ale zase - je to off topic - zkoušej něco s datumkou na 4.30 - hlasování bylo jednoznačné

Odesláno

bílá 0

žlutá 0

modrá 0

zelená 0

bude to zlta a ta sa mi vobec nepaci, takze sa vzdavam ;)

Odesláno

Dámy a pánové, protože jsem byl na burzičce moc mile překvapen zájmem o věc , negativním i pozitivním, nadějně rozpolcenými emotivními ohlasy, udělal jsem dvě verze, které už jsou podle mě docela jetelné. Nechtěl jsem je představovat takhle brzo, abych neovlivnil nápady ohledně indexu na 12. Jsou to totiž konzervativní neoriginální okopčený osvědčený snad primácký fígle, ale úniková cesta z krize to snad bude.

ferrari4584.jpg ferrari4582.jpg

Mě se víc líbí ta s vodorovným logem. Víc ubližuje původnímu modelu - je to jako trhat mouše nohy - pamatujete se? :D

Odesláno

Zvednu Jurgenem odložené 9. místo a hned se zapojím do hlasování o barvě

bílá 0

žlutá 0

modrá 4

zelená 0

Bude-li žlutá, a zatím to tak vypadá, nevadí mi. Zvlášť po nadšeném vychvalovaní Skeletona a Cigiho. Skoro to vypadalo jako když mají akcie Českých žlutáren a.s. :-)

Odesláno

Žlutá bude určitě krásná sám bych ji bral ale prozraďte mi malé tajemství???

Jak budou na té žluté vidět ty řluto zelenkavé svítící indexy???

Podle mě blbě a hodinky se stanou nevýrazné!!!

Odesláno

pku - Myslím, že indexy vidět budou. Přinejhorším budou ty indexy jinou barvu, ne? svítící barva jde namíchat v jakémkoli odstínu.

oldo - dal jsem tě do tabulky - viz výše. naděje na modrou umírá poslední, a to v pátek 12.00 :)

Odesláno
pku - Myslím, že indexy vidět budou. Přinejhorším  budou ty indexy jinou barvu, ne? svítící barva jde namíchat v jakémkoli odstínu.

oldo - dal jsem tě do tabulky - viz výše. naděje na modrou umírá poslední, a to v pátek 12.00 :)

O.K. tak pokud se to dá míchnout tak to jó já myslel že to nejde.

Jinak co ta korunka na té desáté a ta hvězdice jak už jsem zde psal myslíš že blbost?

Odesláno
pku - Myslím, že indexy vidět budou. Přinejhorším  budou ty indexy jinou barvu, ne? svítící barva jde namíchat v jakémkoli odstínu.

Nebyl bych si tim tak jisty ;) Urcite moznosti myslim jsou, ale nic zasadniho a vzdy to bude na ukor svitivosti! Teda jedine ze by se do toho vrzlo neco pekne radioaktivniho, jako cesium treba? :D

Odesláno

Nemohly by ty indexy být trochu menší ? U té datumovky mi to přijde moc přeplněný. Ale asi ne, když už jsem to ale udělal, tak se podívejte všichni. Možná to opticky zvětšuje hodinky,

Odesláno

ondraji - to je fajn, :) - na tom optickém zvětšování hodinek něco je.....

pku - korunka na desáté je určitě možná, nevím, jak na to budou regovat ostatní, je to přeci jen 4000 navíc..., tu hvězdici prověřím.

Odesláno

pku - už vím, ta buzolová hvězdice - pro mě proč ne? - to je sice návrh pro letecký hodinky, a my chceme spíš auťácko závodnický rally hodinky, takže nevím, jak to dopadne - ale i v autě se přece díváme do mapy, takže logiku to má. Jenom bych v tom případě doporučoval dát čísla minut/vteřin na ciferníkovou stupnici - to jde bez potíží. Určitě jedna z variant, o které bych nechal hlasovat, až to uzraje (budou alspoň 4 jetelný návrhy).

Já mám kapku jiný motiv, co se týká lunety - a sice dát místo čárek na 1,3,5,7,9,11 čísla hodin orientovaná vzhůru nohama k číslům minut - bude to zároveň hodinová i minutová luneta - myslím, že to je druhý návrh, třetí by byla standart, ještě nějaký nápad do pranice?

Ještě k Ondrajovi - jelikož mám pocit, že na zvětšení řadě z nás záleží, je optický klam výborný nápad. Zkusil bych možná opačnou cestu - a sice zvětšit klíny hodin, aby sahaly až na okraj ciferníku, vypustit úplně čárky minut/vteřin na ciferníku a ponechat je jenom na lunetě. Luneta se stane opravdu nedílnou součástí ciferníku a indexy budou véélký a výýrazný a svííííííítííííícíííííí. :) Asi by pak ale potřebovala prodloužit minutovka a vteřinovka, snad by to šlo. Mám to vizualizovat???

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...