Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Torpédovat aktivitu nadšených jedinců je vždy velice snadné a bohužel často i velmi účinné.

Právě proto, abych nebyl obviněn z "torpédování", raději mlčím. Pokud se dopracují k něčemu co mě osloví, přidám se. I když z hloubi duše nevěřím, že vymyslí něco hezčího než originál.

Odesláno

Já se také raději kloním k originálu, ale součástí naší filozofie je ponechat prostor pro kreativitu našich zákazníků. Myslím, že krása a dokonalost hodinek je velmi relativní. Ať už se diskutující doberou jakéhokoliv výsledku, vyrobím jejich hodinky s chutí, protože budu vědět, že jim po těch měsících diskuzí udělají radost.

Odesláno

V klidu, je to jak píše skeleton - není kam spěchat, prim má do dubna co dělat, jak píše, a před vánoci se už nic nestane - navíc se vyprázdní peněženky. Nevýhodná doba. Taky nemám žádnej novej nápad. :) Taky je to serie 2007, ne? Navíc je to zatím největší l.e., protože v první serii určitě nebylo 11 stejných kusů :). A nám už toho moc nezbývá, v podstatě jen drobnosti.

A znova pro ty, co chtějí originál - pánové tohle je diskuze s otevřeným koncem pro tvořitele-dobrodruhy s týmovým duchem, trpělivostí a velkorysostí, a vyspělým smyslem pro demokracii, nic pro konzumenty, individualisty a střelce! :)

Odesláno

Nevím, jestli jsem konzument, individualista, nebo střelec, ale zatím taky zůstávám opodál, protože mi vadí umístění datumky a nejsem 100% přesvědčen. Ale jinak tiše držím palce ;-)

Odesláno

Za chvíli bude dvakrát tolik pozorovatelů opodál, než hlasujících čísel! :D

Mildo - hurá do toho!

Pachollini - asi nejsi dobrodruh :), chlape - proč čekáš v závětří na výsledek a dobrovolně se zříkáš možnosti jej ovlivnit - není to zahozená šance na pěkný zážitek ?

decebale - jak se máme přejmenovat - elton sport l.e. 2007 ? :)

Něco vám všem v temném pozadí :D řeknu - přečtěte si moje traumatický pocity, když jsem ztratil (a zase bohudík našel) linea l.e. - pochopíte, že nejdůležitější je tahle diskuze, ne výsledek (cesta je cíl), protože jenom tak získáte k tomu kusu železa vztah!

Ale vaše příspěvky a nápady jsou velmi ceněny a vítány (viz VS a ondraj !!) - drží-li se tématu a aktuálního stavu věci! nemá cenu kritizovat barvu, datumku a jiné odhlasované prvky. Co takhle soustředit se na to, co by nám mohlo pomoct, vy fanoušci :) a zamudrovat nad indexem na 12 a lunetou, kde je vyrovnaný stav, nebo nad dýnkem, kde začínáme s diskuzí - nápady sem!

Prime - prosím, jestli jste netrpělivý, tak sem šoupněte ocenění těch možností korunky - viz poslední anketa, byl o změny docela zájem, ať to můžeme odklepnout! Pro úplnost

1. stávající (je v ceně)

2. stávající velikost, žlutý vršek zalitý v plexi

3. veliká kovová (důležité je taky, jak může být veliká - ev diagonálně vroukovaná v vodorovnou drážkou - jako ventilek :)

4. veliká se žlutým vrchem a potiskem - cigi :D:D:D

Odesláno

pepiku, jakmile omezíš serii, bude samosebou ihned zájem o zbývající kusy, prima trik :D:D, ale nechal bych to po vánocích, respektive, kolik se nás přihlásí do konce roku a pak můžeme zaokrouhlovat! Já už hrozil tím, že moje nejoblíbenější číslo je 11/11 a volná je jenom šestka! Milda je čekatel, takže je VYPRODÁNO! :D

pachollini, chápu to, vánoce přejdou...! :)

Odesláno

To není o Vánocích, to je prostě úvaha o rozumnosti koupě dalších hodinek.

Jediné, co mě znervózňuje, je, že pořád nemám "hodinky na volný čas". Myslel jsem, že by to mohly být moje nové Fortisy Fliegery, ale už jsem se do nich tak zamiloval tak, že se je budu snažit stůj co stůj uchránit jakýchkoliv škrábanců... Ale tyhle Primky by dopadly stejně, takže se asi porozhlédnu po nějakých Seikách.

Odesláno
1.  stávající (je v ceně)

2. stávající velikost, žlutý vršek zalitý v plexi

3. veliká kovová (důležité je taky, jak může být veliká - ev diagonálně vroukovaná v vodorovnou drážkou - jako ventilek :)

4. veliká se žlutým vrchem a potiskem - cigi :D:D:D

U 2. mám trochu pochybnosti o mechanické odolnosti, plexi by asi moc na kovové korunce nedrželo.

U 3. rozumím tomu dobře: <><><><><>

<><><><><>

<><><><><>

<><><><><> ?

Odesláno

To cigi: Já to obrátím, zkuste se nejprve sjednotit na nějakých řešeních a já je pak zkalkuluji, protože takhle bych kalkuloval tři další varianty a není vůbec jisté, že by o ně měla demokratická většina zájem. Pokud jde o větší korunku, tak skutečně velkou máme nyní u Riderů II (8mm) a ta by případně změnšit šla. Má ale jednu nevýhodu - je šroubovací. Muselo by se asi upravit i pouzdro, ale to by snad nebyl tak velký problém.

Odesláno

prime - bez ceny žádné sjednocení nastat nemůže. Anketa dopadla

stávající: 2

stáv.žlutá: 12

velká: 7

velká žlutá: 15

takže jasný příklon k jiné, než standartní korunce, ale bez ceny nikdo nedá konečnou odpověď, jsme na konci svých možností, potřebujeme vaše cenové údaje, prosím, prosím.

oldo - luneta drží, slíčko taky, korunka bude taky, ale riziko tu je, věřím však primovi a jeho ženám a mužům. No uvidíme, velká šroubovací by mohla být lákadlem pro lovce parametrů ze šedé zóny. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...