Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Máte na webu Prim konkurenci, repliku Sport I v původní, zde nabízené, specifikaci za 40 litříků, zatím tam chybí fotka. Od té doby co to zde Prim zabalil zde chybí aktuální informace, což je škoda :(

Odesláno

Tak mám překvápko. Na návrh váženého člena fora jsem připravil variantu, kde vnější rozměry pouzdra a luneta jsou zvětšeny o 5% na 40mm (z dnešních 38) , rozteč nožek tedy na dnes standartních 20mm (z 19mm). Rozměry ciferníku, ruček, dýnka, a vnitřku pozdra by zůstaly stejné, aby se předešlo waschmaschineefektu a mohly se bez obav použít standartní prvky. Spiklenecky si slibujeme zvýšení zájmu o tuto modernizovanou verzi, i přes jisté zdražení. A tady jsou načtrnuté proporce:

Zvětšená luneta Stávající luneta

ferrariA11.jpg ferrariA1.jpg

Zvětšená luneta Stávající luneta

ferrariC51.jpg ferrariC5.jpg

PS - samozřejmě jde o proporce, ve skutečnosti jsem zmenšoval ciferník. Doporučuju vytisknout a udělat papírovou zkoušku na ruce.

Odesláno
Tak mám překvápko. Na návrh váženého člena fora jsem připravil variantu, kde vnější rozměry pouzdra a luneta jsou zvětšeny o 5% na 40mm (z dnešních 38) , rozteč nožek tedy na dnes standartních 20mm (z 19mm). Rozměry ciferníku, ruček, dýnka, a vnitřku pozdra by zůstaly stejné, aby se předešlo waschmaschineefektu a mohly se bez obav použít standartní prvky. Spiklenecky si slibujeme zvýšení zájmu o tuto modernizovanou verzi, i přes jisté zdražení. A tady jsou načtrnuté proporce:

Zvětšená luneta

http://xs511.xs.to/xs511/07045/ferrariA11.jpg

Zvětšená luneta

http://xs411.xs.to/xs411/07045/ferrariC51.jpg

Tato verze je zatím ta nejlepší co jsem zde viděl, původním sportům stále něco chybělo nemělo ten správný šmrnc... Teď budu ukamenová milci Sportů I :D :D :D

Odesláno

Tím, že jsi zvětšíl i lunetu opticky zmenšuješ celé hodinky. Tohle není správná cesta. Dej si návrhy hodinek k sobě a pak to porovnej. Luneta musí zůstat ve stejné šířce.

Odesláno

Luku - teoreticky pravda, ale prakticky klasická chybička, hodinky nosíš na ruce, takže správně je musíš porovnávat s rozměry ruky, ne jen samy části se sebou, takže to faktické zvětšení bude vždycky vidět.

Jak říkám, tohle není vůbec můj nápad, plním povinnost medializovat nápad váženého člena fora.

mě překvapilo, jak perfektně ta širší luneta pasuje k těm zvětšeným indexům - varianta C5 - do toho bych šel. Ty stávající indexy (A1)se mi zdají k rozšířené lunetě příliš subtilní.

Tak co vy na to pánové?

Odesláno

Luk má pravdu,už do toho moc nešprtejme.Nechme to podle originalu.Je to už odklepnutý.Zase se bude jen hlasovat a jsme na začátku.Cenu to vyžene nahoru a odradime zajemce do party.

Odesláno

Faktické zvětšení na ruce snad vidět půjde. U větší lunety umocňuješ optický pohled do středu hodinek ciferník se jakoby propadá. Naopak u užší lunety ciferník vystupuje. Podle mne ideální řešení je zvětšit pouzdro i lunetu ale šířku lunety zachovat. Pak bude efekt ještě výraznější. Nevím kdo z vás deseti bude ochoten cenově změnu akceptovat. Už si totiž dovedu představit, kolik by stálo vyrobit nové pouzdro, lunetu, číselník. Ale byly by jedinečné to se musí uznat.

Odesláno

Jasan, pepiku, jenže můžeme získat nové spojence - všechny ty, co už sportkyI mají a najednou úplně jiná nabídka. Uvidíme. Pepiku, když jsme začali jako otevřená parta všem nápadům, je třeba to v tom duchu dodělat. Necháme to chvilku k vyjádření a uvidí se. Každopádně je tohle ta nejradikálnější inovace, vznikne úplný soliter s potenciálem růstu :D - sen všech faceliftovejch snaživců.

Vůbec nejkrásnější pro mě je sledovat vývoj toho modelu, je to radikální změna oproti linea le. Tam jsme v podstatě to měli hned (vyplývá to z toho modelu) a dál už se jen eliminovali nápady a úkroky.

Odesláno

Luku - zapomínáš na tradici tzv. armovacích kroužků v továrně prim - když bude vůle nechat lunetu v původních proporcích, navrhuje můj tajemný nápadodárce použít armovací kroužek kolem ciferníku ála sportII. :)

Ale to už naprostý sen :).

Odesláno

Neboj, pépi, do týdne bude jasno a prdnu sem barvičky, do konce února máme definitivní verzi a dáme to do fáze závazných objednávek u prima!

Luku, už to připravuju, ale není to hlavní proud, tedy zatím, nerad bych se v tom utopil.

Odesláno

Jen co se proberu z agonie a doplazím se ke kompu tak toto !!!! Cigi přestaňte prznit ty sporty. Nebo jste chytli taky ten Primavirus co už několik let řádí v Novém Městě nad Metují.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...