VS Odesláno 7. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2006 Některé Primky měly stínovaný potisk ciferníku. Dělá to Prim ještě nebo umí jen jednobarevné? Něco takového:
sup Odesláno 7. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2006 A.stávající 2 B.stávající čísla minut 2 C.velké indexi 0 D.malé indexi 0 luneta A.minutová 2 B.hodinová 2 C.buzola 0 D.kombi 0 Nešel mi net!
roon Odesláno 7. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2006 roone-ta kniha je katalog z roku 1999 aje v nej 84 výrobcov náramkových hodiniek od r.1910 do 1990 čo vo svete výr.hodiniek niečo znamenali.V knihe je velke množstvo obrázkov s popisom,r.výr.cal.a vzniku tej ktorej firmy. Objednal som ju v spec.knihkupectve v r.2000.Hodinky ktore su v katalogu a máš ich nepredavaj.Jetam okolo 4000 ks hodiniek.Kniha sa volá Wristwatches,Armbanduhren Montres-bracelets Stála 1300sk díky za odpověď zní to lákavě asi se po ní poohlédnu, je to tahle ?
cigi Odesláno 7. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2006 oldo - to je bezva nápad, šlo by udělat takové žluté lesklé logo na tom žlutým airbrašovým ciferníku s bílým středem, jak navrhuje VS - ale znamenalo by to 3000,- (rozpočítaně) za novou matrici. Na druhou stranu by vynikly indexy a datumky - indexy a popis bych v tom případě navrhoval bílý, aby byly na tmavém vnějším okraji vidět. Taky lze udělat nápisy i logo bílé - to bílé logo by se do středu ztrácelo, snad by to bylo hezký - pak bychom novou matrici nepotřebovali. To mi přijde hodně nadějný VS - to je dobrý, ten airbraš, jen si nejsem jist, že je to vhodný na sportovní hodiny, uvidíme, co ostatní. Pánové - barvy jsou beznadějný efektivně dostat na computer. Potřeboval bych k tomu tu corelovou verzi s vrstvama. Silně navrhuji osobní setkání ve violinu. Vzal bych vzorníky barev, odborné publikace, dizajnérský příručky, aby chom to sfoukli na místě. Jinak si to budu muset od začátku nakreslit. Prim by mohl pomoci s tou grafikou v corelu, nebo jiným grafickým programu, pak se mění barvy během cukuletu. Ale nejprve musíme udělat grafiku, ať to nekreslí vícekrát. Takže máme už skoro rozhodlý indexy - stávající s číslama minut a i základní dělení lunety je docela jasný - hodinová. Je to takový mírný pokrok v mezích zákona, ale postupně jsme změnili všechno, takže jsem velmi spokojen. Nyní jsme tak daleko, že bych snad skoro doporučoval trefit se do stylu stávající grafiky, kdybych ji měl charakterizovat, tak řeknu ŠTÍHLOST - to platí i pro embasso Další hlasování bych viděl o indexu na 12 a subdělení hodinové lunety a taky o korunce - docela jsme pokročili. Diskutujte, nápady sem - do pátku připravím varianty! Prim se nám nějak vytratil, to je škoda.
VS Odesláno 8. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2006 Možná je to blbost, ale napadlo mě, jak udělat levněji potisk ciferníku. Každý fotolab dělá fotografie na porcelánové hrníčky nebo talířky. Co takhle nakreslit ciferník, sehnat čistý nepotištěný ciferník a natisknout si jako fotku vlastní návrh. Ceny jsou do 200 Kč.
zdenda Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 Teď budu 4 dny pryč a mimo sítě. na jednu stranu dobře na druhou špatně tak se mnou počítejte :)
Návštěvník Kamil Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 Bílý (béžový) potisk datového věnce se mi líbí víc.
Viktor Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 Cigi, co zkusit dvanáctkový index protáhnout až skoro ke kraji do minutové stupnice, místo těch čtverečků/kuliček? Chtělo by to u variant přejít na správnou barvu, v té červené datumovka určitě působí jinak než to bude se žlutou. To tu na fóru není nikdo šikovný, kdo by nám z červené udělal žlutou? Lidi, pomožte, i když do toho třeba nejdete !!! A prosím rovnou s černým řemínkem se žlutým prošitím .
VS Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 Cigi, co zkusit dvanáctkový index protáhnout až skoro ke kraji do minutové stupnice, místo těch čtverečků/kuliček? Chtělo by to u variant přejít na správnou barvu, v té červené datumovka určitě působí jinak než to bude se žlutou. To tu na fóru není nikdo šikovný, kdo by nám z červené udělal žlutou? Lidi, pomožte, i když do toho třeba nejdete !!! A prosím rovnou s černým řemínkem se žlutým prošitím . Chtělo by to lepší obrázek. Na tomhle 100x zkomprimovaném JPG už nejsou žádné detaily. Jen tak si hraju
pavel23 Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 Jsem poslední na doplnění tabulky a omlouvám se. A: stávající 2 B: stávající čísla minut 2 A: minutová 2 B: hodinová 2 ty ostatní nula.
pepik Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 Cigi moc super.Premna vyhravaju tie prve aj index je dobrý.Dobra práce.Už bysom nanich okrem farieb nič nemenil.A škoda že sa PRIM stratil,asi sme ho naštvali niektorými rečmi,alebo je služobne preč.Usmernoval čo sa dá a čo nie.A toje škoda.Ved okrem korunky máme všetko odhlasované.
sup Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 Jo dobrý akorát ta žlutá je moc výrazná, chtělo by to jemnější odstín a malinko výraznější indexi. Jina VS díky za to. Já bych to nesvedl. Konečně reálu podobný návrh.
Viktor Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 VS díky za spolupráci! Jsi :cool:.
noname Odesláno 10. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2006 Držím vám palce. Do projektu jsem se nezapojil, protože jsem dal před několika měsící Sport I na individuální renovaci a včera se mi vrátily. Výsledek předčil všechna očekávání. Vypadají skvěle.
decebal Odesláno 10. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2006 Držím vám palce. Do projektu jsem se nezapojil, protože jsem dal před několika měsící Sport I na individuální renovaci a včera se mi vrátily. Výsledek předčil všechna očekávání. Vypadají skvěle. foto!!!
VS Odesláno 10. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2006 Jo dobrý akorát ta žlutá je moc výrazná, chtělo by to jemnější odstín a malinko výraznější indexi. Večer tam dám tu naši firemní lahvárenskou žlutou Pantone 102 CV. Ta tak neřve
cigi Odesláno 10. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2006 Ta žlutá je vynikající, kazí to ta černá. Tu je třeba něčím nahradit, ať fakt nejsme jak killbill. Zkuste studenou tmavě modrou (pařížskou)
VS Odesláno 10. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2006 Ta žlutá je vynikající, kazí to ta černá. Tu je třeba něčím nahradit, ať fakt nejsme jak killbill. Zkuste studenou tmavě modrou (pařížskou) Odstín podle Pantone, případně hodnoty RGB by nebyly? Nebo aspoň vzorek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se